reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

lopop mojemu na pewno z wiekiem to się zmieni na bank :) teraz moge sie cieszyć jeszcze.
No ale potem wiesz przedszkole... szkoła i trzeba bedzie rano wstawać już.

reklama
jakoś nie wierzę, żebyś mnie czymś zaskoczyła :-p :-D
:-p
Kobietki a widziałyście ostatnio Betusię ? Pewnie znowu ma jakieś szkolenia i wyjazdy ale ja jej już strasznie dawno nie spotkałam tutaj.
no po weekendzie majowym już jej nie widzialam
lopop mojemu na pewno z wiekiem to się zmieni na bank :) teraz moge sie cieszyć jeszcze.
No ale potem wiesz przedszkole... szkoła i trzeba bedzie rano wstawać już.
no na pewno wtedy ranne wstawanie to mus

pochmurno na dworze... deszczowo...
i taki ma być cały maj :///

urlop najlepiej w czerwcu lub sierpniu z tego co mowią

hej niunki :)

zabka tak poczytalam styczniowki i widze niezla burza tm przechodzila ostatnio :)
oj dzialo sie dzialo juz mi sie tamto forum niepodoba :-( robia wode z muzgu
żabciu co do nóżki to proponuję moczenie stópki w zimnej wodzie z mydłem. ja tak robiłam z rękami i nogami- bo nieraz miałam potłuczone :-) weź miske, zeskrob mydło i zalej wrzątkiem, żeby się rozpuściło- chyba, że masz takie w płynie, to tę czynność pomiń :-) jak woda będzie zimna, to dodatkowo powrzucaj kostki lodu (duuuuuuuuużo) i taplaj stópkę. a potem wysmaruj jakimś kremem- ja smarowałam bambino, ale ważne że jakiś tłustszy. potem weź jakiś olejek albo maść (byle śliskie) i delikatnie masuj stopę (WAŻNE- w kierunku kolana), tak sobie ją głaszcz. bo jeśli ci się zrobi krwiak, to nawet gipsu nie dostaniesz, a takie głaskanie sprawi, że olejek albo maść ładnie się wchłoną, poprawi ci się krążenie w stopie i ból będzie taki przytłumiony, bo najpierw zimno, a potem rozgrzanie głaskaniem :-) mam nadzieję, że choć trochę pomogłam :-D
dzieki sproboje mimo ze ja zmarzluch jestem i nielubie zimnego brrr ale sproboje wszystkiego byleby zaczac chodzic normalnie
mi raczej nic nie pomaga- po prostu taka moja uroda :-) mama podejrzewa, że mam zespół jelita drażliwego, więc nic z tym nie zrobię. jak miałam 10 lat to iałam operowany rozlany wyrostek, a rok później niedrożność jelit operowaną i przez to, że miałam grzebane w jelitach już mi tak zostało
no to musisz sie przebadac

ok kochane spadam bo maz poszedl sie myc po koszeniu laczki i ma nadzieje na male co nieco wiec pedzil pod prysznic hihihihihi zmykam wiec do uslyszenia pozniej :-D

pochmurno na dworze... deszczowo...
i taki ma być cały maj :///

urlop najlepiej w czerwcu lub sierpniu z tego co mowią
u mnie dzisiaj słońce świeci
ja słyszałam wczoraj w sklepie jak kupowałam sobie sukienke to mówili że lato upalne bo podobno nawet nie warto zakupywać wycieczek za granicą odradzali

:-Dhehe widzisz jakie czary ;)

tzn jest tam jedna laska ta z trojaczkami co mowila ze w 5 tygodniu ciazy widziala 3 mini ludziki i 3 bijace srduszka :/ i nawet slyszala je. ej !!! mam !!!!! a moze ona jest z innej planety ???:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry