reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no rzeczywiście niezła dyskusja...w sumie to się dziwie,ze ktoś ma frajdę z tego,ze podszywa sie pod kogos innego...no ale to jest net właśnie...ograniczone zaufanie ;)

na grudniówkach nie było takich jazd...atmosfera wspierania, ale i tak wole tutaj zaglądać :)

bo my jesteśmy fajne :-)

i skromne :-p

reklama
bunia no wlasnie fajne i skromne :-):-D

a ty tego dupka masz brac do 17 tego maja i jak test negatywny to odstawiasz a jak pozyt to dalej bierzesz tak ??

taka jest prawda ze jak na malym skrawku jest za duzo kobiet to nie ma sily nawet bozej zeby nie dochodzilo do jakis sprzeczek :-D ;-)

olkale mi tez lepiej tutaj ale jakos powoli powoli wciagam sie w grudniowki... tylko jedna osobamnie wnerwia al epozostawie to bez komentarza :dry:

ja zaliczylam niedawno zygansko :baffled: wyprowadzilam psa doslownie na 5-8 minut i juz mi si enie chce isc do miasta po jedzonko a chcialam kupic pierogi w pierozku bo tam dobre sa ... jakos sie nie moge zmobilizowac do gotowania... wkurza mnie moja mala kuchnia wkurza mnei z eraz mam na to ochote troche zjemi dupa ot co rosol juz chyba 6 dzien stoi w lodowce boje sie go wylac z ebedzie smierdzial i raz mis ie go chcialo a pozniej juz nie i tak lezy zapomnialam o nim calkiem i z lazankami bylo to samo... ehhh przerabane... jednak u mamy na garnuszku bylo fajnie obiadki i tak dalej a za dziecka tak sie grymasilo ze sie obiadow nie chce jesc a teraz mi tego brakuje bo co mojej mamy to mojej mamy :tak:

bunia no wlasnie fajne i skromne :-):-D

a ty tego dupka masz brac do 17 tego maja i jak test negatywny to odstawiasz a jak pozyt to dalej bierzesz tak ??

nie-e

od 16dc przez 10 dni- czyli w sumie wyjdzie do czwartku (13maja) potem ma albo przyjść @ albo nie. jak przyjdzie to znowu clo od 3dc ale 2x dziennie (teraz było 1x dziennie). ale czy przyjdzie @ czy nie to 24 maja mam wizytę- bo jak nie przyjdzie to wtedy już się coś zobaczy, a jak się jednak pojawi, to będę po kolejnej dawce clo i będzie się widzieć ew. pęcherzyk

aha bo myslalam z eu cibie jest problem z progesteronem i od razu na poczatek od razu z podtrzymaniem ale widze ze inaczej ciut masz niz inne dziewuchy z ktorymi obcowalam :) to tzymam kciuki zeby @ nie przylazla oczywiscie :)

reklama
Hejka batonik
no no czerwone fajnie :) a jak tam u ciebie na wizycie byłaś ???
ja dzis rano zrobiłam sobie badania
progestron . tsh i estadriol czy jakos tak mam nadzieje ze bedzie wszystko wsi ze nic nie wyskoczy , bo normalnie wrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry