reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

fajnie :-) ja też noszę okularki- mam pomarańczowe :-p

hmmm... witaj w klubie okularników :)

Hejka batonik
no no czerwone fajnie :) a jak tam u ciebie na wizycie byłaś ???
ja dzis rano zrobiłam sobie badania
progestron . tsh i estadriol czy jakos tak mam nadzieje ze bedzie wszystko wsi ze nic nie wyskoczy , bo normalnie wrrrrrr

na pewno będzie dobrze bo musi być dobrze Erba :tak::tak:

na wizycie jeszcze nie byłam, niestety, idę w piątek, ale mam potoki czarnych myśli z ciążą pozamaciczną włącznie :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Batonik proszę Cię , kurcze teraz to sie trzeba wyluzowac a nie jakies czarne mysli bedzie dobrze zobaczysz !!!!

bardzo staram się nie myśleć, ale wiesz od czasu do czasu coś mi wpadnie do głowy :baffled: staram się wtedy czymś zająć byle nie myśleć;-) a ogólnie to nastawiam się pozytywnie nawet za bardzo bo na bliźniaki :-D:-D

olkale mi tez lepiej tutaj ale jakos powoli powoli wciagam sie w grudniowki... tylko jedna osobamnie wnerwia al epozostawie to bez komentarza :dry:
to tak jak mnie, hehe:tak: Wybitnie mnie wnerwia:wściekła/y:, czego mam nadzieję nie daję nikomu odczuć:sorry2:
Witam dziewczynki.

Wreszcie oficjalnie mogę sie pochwalić, ze się udało - jestem w ciąży!!!

Serduszko bije i wsio jest ok.
Gratulacje!!:-D
Na kiedy termin? dołączasz do Grudniówek?

agutka - mam coś dla Ciebie. Nie pamiętam skąd jesteś, ale dla milości do czworonoga można i na koniec kraju pojechać:happy:
MM Moje Miasto Poznań Zobacz kolejne psy, które w poznańskim Schronisku dla Zwierząt czekają na nowych opiekunów! Może to właśnie jeden z nich stanie się Twoim najlepszym przyjacielem? Zaadoptuj psa!
http://www.mmpoznan.pl/11156/2010/5/11/zaadoptuj-psa-ze-schroniska?category=news

Zrobiłam dziś rano przed pracą badania na tokso - tutaj się robi co miesiąc, aby w przypadku zachorowania od razu zacząć leczyć.:szok: Wydaje mi się, czy się mylę, ale w Pl to tylko raz na początku i problem z głowy, co?:dry:
Po wyniki nie jadę, bo od rana leje, rozwalił mi się w dodatku parasol:baffled: jak wracałam z pracy i teraz już nie wychylę nosa poza drzwi:rofl2:

a ja po pierogach :) ruszylam sie i nawet dobre byly ale znow mam kapcia w gebie i znow pewnie zygansko bedzie :(

antylopka ciekawe czy to ta sama osoba :P :)

batonik ja tez sie denerwowalam i co i wsio ok bylo :) wiec looz blues :)

agniesiar gratulacje i jestes grudniowka czy styczniowka ?? :) spokojnych 9 miesiecy :)

Dziękuję dziewczynki za gratulacje, a jeśli chodzi o to kiedy mam rodzić to albo 31 grudnia - to według ostatniej miesiączki, ale wg USG ro raczej 2-3 stycznia - no i mam nadzieję, ze faktycznie będzie to styczeń!

Witam dziewczynki.

Wreszcie oficjalnie mogę sie pochwalić, ze się udało - jestem w ciąży!!!

Serduszko bije i wsio jest ok.

Gratulacje. :-)

agutka - mam coś dla Ciebie. Nie pamiętam skąd jesteś, ale dla milości do czworonoga można i na koniec kraju pojechać:happy:
MM Moje Miasto Poznań Zobacz kolejne psy, które w poznańskim Schronisku dla Zwierząt czekają na nowych opiekunów! Może to właśnie jeden z nich stanie się Twoim najlepszym przyjacielem? Zaadoptuj psa!
http://www.mmpoznan.pl/11156/2010/5/11/zaadoptuj-psa-ze-schroniska?category=news

Dziękuję za linka. ;-)
Ale u mnie wchodzi w grę jedynie lubuskie. :tak: Nie jestem zmotoryzowana,a podróż pkp/pks z małym psem odpada. ;-) Szczególnie,że jechałabym z Zuzią. :-)

A z adopcji kotka nic nie wyszło :( wsciekła jestem jak cholera!!!!

Czemu? :-(

My już po budowie - Zuzia się kąpie. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry