reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ale suwak dajesz po jajach malenka haha superrrrrrrrr

fajny, nie? :-p przynajmniej wiem co, jak i kiedy :-D

wpadłam na chwilę poczytać co naskrobałyście i spadam na film :-) pewnie produkcja się znowu zacznie koło 21 jak zwykle :-p

przed chwilką zjadłam jajeczniczkę na kolację
cały dzień znowu boli mnie brzuch- chyba faktycznie coś mi się do pęcherza przywaliło :dry::dry:

jak mi się kolacyjka ładnie ułoży w brzuszku to zeżrę chipsy paprykowe- tak mi się dziś chciało i wkońcu kupiłam :-) to je zeżrę. skończy się pewnie na tym, że całe wchłonę, bo pewnie Grzesiu nie będzie miał smaka. za to on dziś mi zeżarł czekoladę, batona i wszystko co było w domu czekoladowe- co za tasiemiec :-D

to buziaki- spadam

pewnie do jutra :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ooo i widze , że Antylopka tez GRATULUJE!!!!!! :-)

ale super slyszec że Wam się udaje Kochane :-)
ja ja tez tak chce... ;-)
oczywiscie zazdroszcze ale pozytywnie i serdecznie :-D:-):tak:
poszło zbiorowo - ja, szwagierka i przyjaciółka - terminy porodów w odstepnie 10 dni:szok:, hehe:-D
Przesyłam od każdej porcję ciążowych fluidków:tak:

a my wlasnie szorujemy akwarium i wymieniamy wode .....
wiecie jak dobrze jak Mąż w domku mimo ze ja zmierzła nieraz jestem i nie do wytrzymania i ze mnie denerwuje ale samemu to smutno straszliwie... ;)
wiem, mój do mnie dołączy za 8 dni:-D:-)
a za rybkami tęsknię:-( one niestety zostaną w Poznaniu, u szwagra, bo nie mam zbytnio pomysłu jak je przetransportować do Paryża.:baffled: Pewnie jak się zadomowimy, to pomyślimy o nowym:tak:

zjadłam pęczek rzodkiewek, pół bagietki z serkiem i szynką, makaron z pesto, smażona kiełbaskę :szok: i jak zaraz macz się nie skończy naszym zwycięstwem to albo pęknę, albo puszczę pawia!!:baffled::crazy:

zabka no wlasnie szkoda jak tak sieniema zaufania nie wiadomo kto jest prawdziwy a kto nie ehhh przykre to . to ja zapraszam do nas :D u nas jest ciut milej :)
wiesz co bardzo chetnie bym poszla na grudniowki zamiast styczniowek ale poczekam na kiedy mi gin termin wyliczy bo tych styczniowek mam troche dosc i napewno zostaje tutaj az do konca ciazy :-D
no tak sobie przejrzałam ten wątek i faktycznie cuda-niewidy :-p trojaczki? ok- wiadomo, zdarzają się. ale w 5 tyg ciąży słyszeć serduszka i widzieć fikające dzieciaki? to już dziwne- przecież ciąże mnogie rozwijają się wolniej, a w pojedyńczej ciąży w 5 tyg to czasem ledwo pęcherzyk znajdą, a co dopiero 3 fasolki z bijącymi serduszkami? ze swojego doświadczenia nie wiem, ale czytam was (nasze ciężaróweczki :-D ) i wiem, że przecież niektóre musiały sporo się naczekać na serduszka po zobaczeniu pęcherzyka. ale jak ktoś lubi, to będzie bajki pisał
no dlategoi zostaje z wami :-D
no rzeczywiście niezła dyskusja...w sumie to się dziwie,ze ktoś ma frajdę z tego,ze podszywa sie pod kogos innego...no ale to jest net właśnie...ograniczone zaufanie ;)

na grudniówkach nie było takich jazd...atmosfera wspierania, ale i tak wole tutaj zaglądać :)
ja tez :-) ale chcialam byc tez na jakims forum zafasolkowanych ale jak zawsze mam pecha i tarfilam na dupowate
bunia no wlasnie fajne i skromne :-):-D

a ty tego dupka masz brac do 17 tego maja i jak test negatywny to odstawiasz a jak pozyt to dalej bierzesz tak ??

taka jest prawda ze jak na malym skrawku jest za duzo kobiet to nie ma sily nawet bozej zeby nie dochodzilo do jakis sprzeczek :-D ;-)

olkale mi tez lepiej tutaj ale jakos powoli powoli wciagam sie w grudniowki... tylko jedna osobamnie wnerwia al epozostawie to bez komentarza :dry:

ja zaliczylam niedawno zygansko :baffled: wyprowadzilam psa doslownie na 5-8 minut i juz mi si enie chce isc do miasta po jedzonko a chcialam kupic pierogi w pierozku bo tam dobre sa ... jakos sie nie moge zmobilizowac do gotowania... wkurza mnie moja mala kuchnia wkurza mnei z eraz mam na to ochote troche zjemi dupa ot co rosol juz chyba 6 dzien stoi w lodowce boje sie go wylac z ebedzie smierdzial i raz mis ie go chcialo a pozniej juz nie i tak lezy zapomnialam o nim calkiem i z lazankami bylo to samo... ehhh przerabane... jednak u mamy na garnuszku bylo fajnie obiadki i tak dalej a za dziecka tak sie grymasilo ze sie obiadow nie chce jesc a teraz mi tego brakuje bo co mojej mamy to mojej mamy :tak:
ja dzis mialam pierogi z miechem z biedronki :-D ale pycha byly z cebulka i skareczkami :-) a teraz mnie wzdecia mecza po tej cebuli :-/
Witam dziewczynki.

Wreszcie oficjalnie mogę sie pochwalić, ze się udało - jestem w ciąży!!!

Serduszko bije i wsio jest ok.
super gratuluje :-) w ktorym cyklu ci sie udalo ???
Witajcie kobitki

Super, gratulacje :) Dużo spokoju i szczęścia życze :)

Ja też okularnica hihi :)

A z adopcji kotka nic nie wyszło :( wsciekła jestem jak cholera!!!!
czemu nic niewyszlo???
Dziękuję dziewczynki za gratulacje, a jeśli chodzi o to kiedy mam rodzić to albo 31 grudnia - to według ostatniej miesiączki, ale wg USG ro raczej 2-3 stycznia - no i mam nadzieję, ze faktycznie będzie to styczeń!
kochana tylko nie idz na styczniowki lepiej zapisz sie na grudniowki bo na styczniowkach niezaciekawie jest mi juz sie tam niepodoba
ooo i widze , że Antylopka tez GRATULUJE!!!!!! :-)

ale super slyszec że Wam się udaje Kochane :-)
ja ja tez tak chce... ;-)
oczywiscie zazdroszcze ale pozytywnie i serdecznie :-D:-):tak:

kurcze no ja zaczynam znow ziolka ale sie zastanawiam bo mam w domu wiesiolka i castagnusa... czy moze ich nie zaczac brac??? hmmmm

a co bierzesz????

a my wlasnie szorujemy akwarium i wymieniamy wode .....
wiecie jak dobrze jak Mąż w domku mimo ze ja zmierzła nieraz jestem i nie do wytrzymania i ze mnie denerwuje ale samemu to smutno straszliwie... ;)

a i jeszcze Wam nie powiedzialam wytrzymalam dietke i ubylo 7kg na razie sie utrzymuje ale jak pojechalam na weekend majowy to przerwalam te moje brzuszki i teaz znow musze do nich wrocic no i jak tylko @ sie skonczy to fitnesik i basenik czyli pewno po weekendzie....

widze ze Was tym razem nie ma.....
ale juz na razie nie mam zadnych wyjazdow wiec powinnam byc czesciej....
super wynik ja tez mam akwa i najczesciej to ja o nie dbam i czyszcze mimo ze to bylo marzenie meza posiadanie akwa

ach ja muszę was przeprosić bo tak szybko zniknęłam z bb ale to męża przyszedł interesant i trzeba było laptopa użyczyć
orientujecie sie ile kosztuje test clearblue?

czemu nic niewyszlo???

Nic nie wyszło bo mój mężulek dowiedział się co może mnie spotkać mając kota w ciąży.... Więc sprawe postawił jasno-teraz kota możesz mieć ale jak tylko zajdziesz to musimy się go pozbyć:( Więc nie mogłam go adoptować bo później nie mogłabym się z nim rozstać i trudno byłoby mi go komuś oddać, w końcu nie na tym polega adopcja,żepomaga się na chwiel apotem trzeba się pozbyć "klopotu". Z jednej strony ma racje bo gdyby coś się stało z dzieckiem jakbym była w ciązy to nigdy bym sobie nie darowała ale z drugiej strony tak się cieszyłam że w końcu nam się "rodzinka powiększy",a tu klops...

Nic nie wyszło bo mój mężulek dowiedział się co może mnie spotkać mając kota w ciąży.... Więc sprawe postawił jasno-teraz kota możesz mieć ale jak tylko zajdziesz to musimy się go pozbyć:( Więc nie mogłam go adoptować bo później nie mogłabym się z nim rozstać i trudno byłoby mi go komuś oddać, w końcu nie na tym polega adopcja,żepomaga się na chwiel apotem trzeba się pozbyć "klopotu". Z jednej strony ma racje bo gdyby coś się stało z dzieckiem jakbym była w ciązy to nigdy bym sobie nie darowała ale z drugiej strony tak się cieszyłam że w końcu nam się "rodzinka powiększy",a tu klops...
kochana jest na to sposób szybko zachodź koniecznie i teraz raczej test na toksoplaz. sie robi więc uważam że możesz być spokojna

reklama
kochana jest na to sposób szybko zachodź koniecznie i teraz raczej test na toksoplaz. sie robi więc uważam że możesz być spokojna

No chce zajść jak najszybciej ale poki co czekam na @ i ruszamy do boju hihi. Zobaczymy z jaki skutkiem
Problem w tym ze ja robiłam sobie jakieś pół roku temu testy na toksop. i wynik miałam taki że nigdy nie przechodziłam więc nie mam przeciwcial a to za duże ryzyko. Mąż poczytał tez w necie info na ten temat a wiadomo jakie tam są często przykre historie więć się wystraszył i tak postawil sprawę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry