reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
A ja właśnie wysprzątałam domek,pranie się pierze,uszykowałam obiadek już prawie - została suróweczka. :-)
Zuzia pojechała do miasta z moją Mamą,a G. na budowie. :-)

Brzuch mnie pobolewa,więc @ już blisko - mam nadzieję,że się nie spóźni. :tak:

Myszka,na pewno niepotrzebnie się zdenerwowałaś. :tak:
Będzie dobrze. :tak: :-)

lopop wyniki są właśnie uzależnione też od wieku. A ja mam 26lat.

Lenka to super że udało się trafić na fajnego lekarza...teraz to niezwykle trudne. Co do kosztów to bywają masakryczne...ja za ostatnioą wizytę zapłaciłam 600zł...no ale są rzeczy w życiu bezcenne.

hej erba :-)

W. wyczuł że mi się humor skiepścił po telefonie od ginka i przyjechał do mnie na godzinkę :-) i od razu mi lepiej :-)
Generalnie powiem Wam że nie traktuję tego wyniku jako coś złego... przecież to nie stanowi nawet 1% ryzyka...RYZYKA a nie faktu.
Jak robiłam usg genetyczne to badania wszystkie wyszły super, a te testy papp-a to nie wiem po co robiłam.
No nic...zastanawiam się czy robić ten test potrójny.

Agutka ty nie kracz nie kracz dobra! :>
Lopop heh no prosze prosze ale ci powiem że pod prysznicem też wygodnie jest i zupełnie inne doznania! wiem bo kiedyś kiedyś hehe zasmakowałam seksu na plaży(...) ;P fajnie było ale to jednak dla mnie nie to... ;)
Wazne jednak tak jak piszesz aby dobrze i wygodnie było ludziom! :)

ja wróciłam z dworu
młody się wybiegał! :) ja się nawet troszkę opaliłam ;)

popołudnie w trójkę, mąż mówi że ma dla mnie jakąś niespodziewajkę! ciekawe ;)))
no i wieczór zarezerwowany na maksa! ;-D

Ta pogoda to może człowieka do szału doprowadzić...nic nie idzie zaplanować, bo nie wiadomo co się za chwilę podzieje.

Ja zaraz jadę na placyk po truskawki :-)

Żabko on jest poniżej normy... to jest część badań prenatalnych, taki test pokazuje prawdopodobieństwo wystąpienia u płodu wad.
aha niewiedzialam kiedys slyszalam cos o tych badaniach pappaale niewiem co to
Witam dziewczynki kochane:)

Zabciu mam nadzieję,że z nóżką już lepiej:*

Myszko wynik chyba nie jest taki zły, nie denerwuj się tylko skarbie, jak bardzo by Cię to niepokoiło to zadzwoń do gina.

Batonik do piątku zostały tylko dwa dni,czekam razem z Tobą na potwierdzenie Twoich zdrowych fasoleczek:D

Nie pamiętam już wszystkiego a tradycyjnie mi się cytaty pokasowały:( ale tęskniłam za Wami:*

W poniedziałek byłam u nowej gin.super babka.będzie opiekować się moim dzidzi i moim torbielem.następną wizytę mam 14 czerwca dopiero bo chce już zrobić usg pod kątem wad genetycznych.tylko badania prywatnie muszę robić i to mnie martwi.sporo pieniążków wychodzi;( ale ta gin jest bardzo dobra i pracuje w szpitalu, w którym będę rodzić więc chyba przy niej zostane.
no jestem pod wrazeniem dzialania glinkowej wody ale dzis moglam normalnie wsadzic noge do buta bez krszyku i ryku ale jak chodze to jeszcze pobolewa noga ale juz idzie ku poprawie wiec sie ciesze
A ja właśnie wysprzątałam domek,pranie się pierze,uszykowałam obiadek już prawie - została suróweczka. :-)
Zuzia pojechała do miasta z moją Mamą,a G. na budowie. :-)

Brzuch mnie pobolewa,więc @ już blisko - mam nadzieję,że się nie spóźni. :tak:

Myszka,na pewno niepotrzebnie się zdenerwowałaś. :tak:
Będzie dobrze. :tak: :-)
a ziolka pilas??moze sprobojesz ziolka ja w 2 cyklu z nimi zaszlam
ale u mnie leje omg :szok: deszcz grad burza ulalaaaaaa :baffled:
no u mnie do poludnia bylo pieknie potem wiatr sie zrobil i chmury ale sloneczko teraz wyszlo i mam nadzieje ze zostanie bo wypralam moje maciupenkie ciuszki i sie susza na dworzu zeby ladnie pachnialy bo na strychu lezaly kilka lat wiec byly okurzone i wogole...

witam się znowu

ale mi się pospało- od 12 do teraz :szok::szok::szok:

zaraz poleciałam do kuchni obiadek jakiś przygotować, bo Grzesiolek po 15 będzie w domciu :tak::tak:

przed chwilą mi napisał o fakcie dokonanym, że przyjadą do nas znajomi. zawsze się cieszę i wogóle, ale dzisiaj się tak do dup* czuję, że masakra :no::no::no::no::no: a oni jeszcze mają córcię 3 letnią co potrafi być tak nieznośna, że chyba ucieknę na dwór :angry::angry:

normalnie dzisiaj ogólnie porażka- taki dzień :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i znowu- jak weszłam, tak wszystkie uciekły

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry