Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)aha niewiedzialam kiedys slyszalam cos o tych badaniach pappaale niewiem co toŻabko on jest poniżej normy... to jest część badań prenatalnych, taki test pokazuje prawdopodobieństwo wystąpienia u płodu wad.
no jestem pod wrazeniem dzialania glinkowej wody ale dzis moglam normalnie wsadzic noge do buta bez krszyku i ryku ale jak chodze to jeszcze pobolewa noga ale juz idzie ku poprawie wiec sie cieszeWitam dziewczynki kochane
Zabciu mam nadzieję,że z nóżką już lepiej:*
Myszko wynik chyba nie jest taki zły, nie denerwuj się tylko skarbie, jak bardzo by Cię to niepokoiło to zadzwoń do gina.
Batonik do piątku zostały tylko dwa dni,czekam razem z Tobą na potwierdzenie Twoich zdrowych fasoleczek
Nie pamiętam już wszystkiego a tradycyjnie mi się cytaty pokasowałyale tęskniłam za Wami:*
W poniedziałek byłam u nowej gin.super babka.będzie opiekować się moim dzidzi i moim torbielem.następną wizytę mam 14 czerwca dopiero bo chce już zrobić usg pod kątem wad genetycznych.tylko badania prywatnie muszę robić i to mnie martwi.sporo pieniążków wychodzi;( ale ta gin jest bardzo dobra i pracuje w szpitalu, w którym będę rodzić więc chyba przy niej zostane.
a ziolka pilas??moze sprobojesz ziolka ja w 2 cyklu z nimi zaszlamA ja właśnie wysprzątałam domek,pranie się pierze,uszykowałam obiadek już prawie - została suróweczka. :-)
Zuzia pojechała do miasta z moją Mamą,a G. na budowie. :-)
Brzuch mnie pobolewa,więc @ już blisko - mam nadzieję,że się nie spóźni.
Myszka,na pewno niepotrzebnie się zdenerwowałaś.
Będzie dobrze.:-)
no u mnie do poludnia bylo pieknie potem wiatr sie zrobil i chmury ale sloneczko teraz wyszlo i mam nadzieje ze zostanie bo wypralam moje maciupenkie ciuszki i sie susza na dworzu zeby ladnie pachnialy bo na strychu lezaly kilka lat wiec byly okurzone i wogole...ale u mnie leje omgdeszcz grad burza ulalaaaaaa
![]()

a oni jeszcze mają córcię 3 letnią co potrafi być tak nieznośna, że chyba ucieknę na dwór