reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
lopop wyniki są właśnie uzależnione też od wieku. A ja mam 26lat.

Lenka to super że udało się trafić na fajnego lekarza...teraz to niezwykle trudne. Co do kosztów to bywają masakryczne...ja za ostatnioą wizytę zapłaciłam 600zł...no ale są rzeczy w życiu bezcenne.

hej erba :-)

W. wyczuł że mi się humor skiepścił po telefonie od ginka i przyjechał do mnie na godzinkę :-) i od razu mi lepiej :-)
Generalnie powiem Wam że nie traktuję tego wyniku jako coś złego... przecież to nie stanowi nawet 1% ryzyka...RYZYKA a nie faktu.
Jak robiłam usg genetyczne to badania wszystkie wyszły super, a te testy papp-a to nie wiem po co robiłam.
No nic...zastanawiam się czy robić ten test potrójny.
no właśnie też tak myslę,że czasem warto się poświęcić finansowo ale spróbuje ją następnym razem zaczepić o te darmowe badania.a chciałabym tam zostać bo dodatkowo w tym gabinecie jest położna,którą okazała się koleżanka mojego M z liceum i już się zaoferowala do asysty przy cesarce, także byłabym spokojna bo ona dbałaby o maluszka:)

co do wynków Myszko to masz dobre podejśćie skarbie.pewnie nie jednej kobiecie takie liczby wychodzą i nic potem nie znaczą.a Ty te badania robiłaś z własnej woli czy tak teraz trzeba?

Agutka ty nie kracz nie kracz dobra! :>
Lopop heh no prosze prosze ale ci powiem że pod prysznicem też wygodnie jest i zupełnie inne doznania! wiem bo kiedyś kiedyś hehe zasmakowałam seksu na plaży(...) ;P fajnie było ale to jednak dla mnie nie to... ;)
Wazne jednak tak jak piszesz aby dobrze i wygodnie było ludziom! :)

ja wróciłam z dworu
młody się wybiegał! :) ja się nawet troszkę opaliłam ;)

popołudnie w trójkę, mąż mówi że ma dla mnie jakąś niespodziewajkę! ciekawe ;)))
no i wieczór zarezerwowany na maksa! ;-D
no to życzę kochana udanej niespodzianki i miłego popołudnia:)

aha niewiedzialam kiedys slyszalam cos o tych badaniach pappaale niewiem co to

no jestem pod wrazeniem dzialania glinkowej wody ale dzis moglam normalnie wsadzic noge do buta bez krszyku i ryku ale jak chodze to jeszcze pobolewa noga ale juz idzie ku poprawie wiec sie ciesze

a ziolka pilas??moze sprobojesz ziolka ja w 2 cyklu z nimi zaszlam

no u mnie do poludnia bylo pieknie potem wiatr sie zrobil i chmury ale sloneczko teraz wyszlo i mam nadzieje ze zostanie bo wypralam moje maciupenkie ciuszki i sie susza na dworzu zeby ladnie pachnialy bo na strychu lezaly kilka lat wiec byly okurzone i wogole...
Zabciu cieszę się,ze z nóżką lepiej:) a ubranka ja też będę odświeżać ale jeszcze nie teraz bo teraz muszę się skupić na sesji;)

witam się znowu

ale mi się pospało- od 12 do teraz :szok::szok::szok:

zaraz poleciałam do kuchni obiadek jakiś przygotować, bo Grzesiolek po 15 będzie w domciu :tak::tak:

przed chwilą mi napisał o fakcie dokonanym, że przyjadą do nas znajomi. zawsze się cieszę i wogóle, ale dzisiaj się tak do dup* czuję, że masakra :no::no::no::no::no: a oni jeszcze mają córcię 3 letnią co potrafi być tak nieznośna, że chyba ucieknę na dwór :angry::angry:

normalnie dzisiaj ogólnie porażka- taki dzień :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
słonko trzeba było przełożyć to spotkanie, przecież każdy może mieć gorszy dzień.co do nieznośności 3 latek to wiem o czym mówisz i jak chcesz ją mieć z głowy,żeby spokojnie pogadać to włącz jej bajki albo jakiś ciekawy przedmiot daj;) ja czasem muszę tak zrobić, np jak robię obiad bo bym go nie zrobiła:D 3 latki są bardzo absorbujące;)

Witam się
Dzisiaj cięzki dzień,pokłocna z mężem... do bani ogólnie

Lenko a jak Ty się czujesz? Dzidzia daje o sobie znać?
dzięki Tasiulka:* czuję się w miarę ok, tylko mdłości dziś znów męczą ale dam radę;) mam nadzieję,że z Mężem się szybko pogodzicie kochana.

myszko brzusio sie powieksza ??
a tak dobrze sie czujesz ?
No już widać :-D

no właśnie też tak myslę,że czasem warto się poświęcić finansowo ale spróbuje ją następnym razem zaczepić o te darmowe badania.a chciałabym tam zostać bo dodatkowo w tym gabinecie jest położna,którą okazała się koleżanka mojego M z liceum i już się zaoferowala do asysty przy cesarce, także byłabym spokojna bo ona dbałaby o maluszka:)

co do wynków Myszko to masz dobre podejśćie skarbie.pewnie nie jednej kobiecie takie liczby wychodzą i nic potem nie znaczą.a Ty te badania robiłaś z własnej woli czy tak teraz trzeba?

To super...warto mieć takie znajomości, bo człowiek się pewniej i bezpieczniej czuje.

Moje wyniki jeszcze nie są takie złe...na listopadówkach są dziewczyny które mają wynik 1: ok. 50 i wykonywały aminopunkcję. U mnie nie ma takiej potrzeby, lekarz powiedział ze możemy dla spokoju zrobić test potrójny. Ufam mojemu Skarbkowi że jest zdrowiutki.

No już widać :-D

To super...warto mieć takie znajomości, bo człowiek się pewniej i bezpieczniej czuje.

Moje wyniki jeszcze nie są takie złe...na listopadówkach są dziewczyny które mają wynik 1: ok. 50 i wykonywały aminopunkcję. U mnie nie ma takiej potrzeby, lekarz powiedział ze możemy dla spokoju zrobić test potrójny. Ufam mojemu Skarbkowi że jest zdrowiutki.

No też tak sobie pomyslałam,że warto bo w razie czego powie co dalej robić gdyby coś się działo a w ogóle przesympatyczna dziewczyna jest:)
No widzisz, czyli nie trzeba się matrwić kochana:) ufaj swojemu lekarzowi a przede wszystkim swojemu maleństwu.Ty mnie tego nauczyłaś-żeby ufać swoim fasolkom:*

Witam!:)

Mysza na pewno dzidzia będzie zdrowiutka :)
Lena jak fasolinka ?

hej:)
chyba dobrze,przynajmniej mam taką nadzieję:) tylko mogłaby juz dać spokój mamie z tymi mdłościami:D
a co u Ciebie słońce?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry