reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a u mnie odwrotnie od jakiegos tygodnia mamy ladna mozna powiedziec pogode jak na szwecje slonko lekko swieci wiatr jak zwykle jest ale ogolnie fajnie
jutro ide na usg jupiiiii dowiem sie kto sie u mnie zagniezdzil haha oszaleje jak dziewczynka!!!! nawet imie now fajne znalazlam Vanessa

Hej Svensonka;-) no to mamy jutro razem usg:tak: Ty dowiesz się kto u Ciebie się zagnieździł a ja czy w ogóle się ktoś zagnieździł prawidłowo :-D:-D:-D

reklama
Hej Svensonka;-) no to mamy jutro razem usg:tak: Ty dowiesz się kto u Ciebie się zagnieździł a ja czy w ogóle się ktoś zagnieździł prawidłowo :-D:-D:-D

No to superrrrrrrrr ja o 10 do zwyklej poloznej na male badania a pozniej zapisalam sie do polskiego lekarza na druga czesc miasta do mojego ginekologa na 12 ciasno z czasem ale damy radeeeeeeeeeeeeeee

Dzień dobry. ;-)

U Nas dziś niebo lekko zamulone,ale słonko świeci. :tak: Mam nadzieję,że padać nie będzie,bo mam dziś niespodziankę dla Zuzi. :tak: :-)

Pranko się pierze,a ja spijam kawkę. ;-)

Martuś wracaj do Krakowa to będziemy sobie robić pazurkowe wypady :-D wogóle to jak przyjedziesz w lecie to musisz koniecznie odwiedzić mnie na kawce :-)

Batonik tak po cichu powiem, że ja już się do Szymonka tak przyzwyczaiłam że nie wiem co to będzie jak okaże się że Szymonek ma pipulkę :-D choć kiedyś zawsze chciałam córeczkę. Ehh...przewrotne to życie.

trzymam &&&&& za Twoją dziewczynkę :tak:;-):-)

Nie dziekuje jutro to zrobie hahaha
Ja trzymam za twoja mala fasoleczke z serduszkiemmmmmmmmmmmm

Dzień dobry. ;-)

U Nas dziś niebo lekko zamulone,ale słonko świeci. :tak: Mam nadzieję,że padać nie będzie,bo mam dziś niespodziankę dla Zuzi. :tak: :-)

Pranko się pierze,a ja spijam kawkę. ;-)

No kochana ja ciebie podziwiam w domu jak w muzeum tak pieknie wysprzatane ciagle cos superowego gotujesz corcia zadowolona i wogole mnie sie kompletnie nic nie chce masakra

Martuś wracaj do Krakowa to będziemy sobie robić pazurkowe wypady :-D wogóle to jak przyjedziesz w lecie to musisz koniecznie odwiedzić mnie na kawce :-)

Batonik tak po cichu powiem, że ja już się do Szymonka tak przyzwyczaiłam że nie wiem co to będzie jak okaże się że Szymonek ma pipulkę :-D choć kiedyś zawsze chciałam córeczkę. Ehh...przewrotne to życie.

A gdzie dokladnie w Krakowie mieszkasz to chetnie wpadneeeeeeeeeeee choc to juz zrobialm haha zartuje planowane skrupulatnie ale wstapic na kawe,ciacho i pogaduchy napewno

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martuś zazdraszcza po cichu że już będziesz wiedzieć...ja muszę czekać do 1 czerwca.

Batonik Ty nie czekaj na to żeby zobaczyć czy dzidzia dobrze się zagnieździła, bo przy takiej pięknej betce to na pewno jest gdzie należy, tylko na to żeby zobaczyć czy jest 1 czy 2 fasolinki :-)

Martuś zazdraszcza po cichu że już będziesz wiedzieć...ja muszę czekać do 1 czerwca.

Batonik Ty nie czekaj na to żeby zobaczyć czy dzidzia dobrze się zagnieździła, bo przy takiej pięknej betce to na pewno jest gdzie należy, tylko na to żeby zobaczyć czy jest 1 czy 2 fasolinki :-)

Kochana do dnia dziecka juz niedaleko wytrzymaszzzzzzz i bedziesz mowila jaka masz piekna dzidzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry