reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama

Nie sorkuj. :-p Bo dla mnie to był komplement - aż się zarumieniłam. :laugh2: :-)

z Agutki to trzeba brać przykład :tak:;-) ona zawsze coś robi, sprząta, gotuje, pierze, prasuje, prawdziwa kobieta pracująca, która żadnej pracy się nie boi :-D:-D:-D:-D

jak tam Agutka, pożegnałaś się z @ bo ona już nie przyjdzie do Ciebie nie czekaj :no:

Ostatnia edycja:
z Agutki to trzeba brać przykład :tak:;-) ona zawsze coś robi, sprząta, gotuje, pierze, prasuje, prawdziwa kobieta pracująca, która żadnej pracy się nie boi :-D:-D:-D:-D

jak tam Agutka, pożegnałaś się z @ bo ona już nie przyjdzie do Ciebie nie czekaj :no:

Matka Polka,hahaha! ;-) A raczej z polka. :-p ;-)

Batonik,kurna,to mnie rozwaliłaś! :szok: Ja całkiem zapomniałam,że dziś jest termin @,hahahaha. :-D ;-)

hej dziewuchy

agutka nie korci na testowanie ?? :)

batonik i svensonka trzymam kciuki za wizyty &&&&&

mysza ja nie szaleje bo szczerze to pierwszy raz nie szlam na wizyte zestresowana tylko na luzie bo wiedzialam ze wsio ok jest a tu zaniepokojona wyszlam 2 rzeczami... snilo mi si ejeszcze ze urodzilam chore dziecko i mi je przywiezli a ja krzyczalam zeby je zabralibo do cyca go nie przystaia i go nie chce juz :( to bylo okropne ten sen... w ogole nie wiecie czy da sie wylaczyc mozg od myslenia ??

Dobrze że mój W. się nie zaczytuje w to forum, bo jakby zobaczył taką kobietkę jak Agutka to by przejżał na oczy :-D :-D :-D że kobitkę którą ma w domu to ciężko nazywać ideałem :-D :-D :-D :-D :-D

Nie sorkuj. :-p Bo dla mnie to był komplement - aż się zarumieniłam. :laugh2: :-)

No to superrrrrrrr rodzinka zadowolona jak nic!!!!

hej dziewuchy

batonik i svensonka trzymam kciuki za wizyty &&&&&

mysza ja nie szaleje bo szczerze to pierwszy raz nie szlam na wizyte zestresowana tylko na luzie bo wiedzialam ze wsio ok jest a tu zaniepokojona wyszlam 2 rzeczami... snilo mi si ejeszcze ze urodzilam chore dziecko i mi je przywiezli a ja krzyczalam zeby je zabralibo do cyca go nie przystaia i go nie chce juz :( to bylo okropne ten sen... w ogole nie wiecie czy da sie wylaczyc mozg od myslenia ??

sny sie zawsze na odwrot odczytuje a nie wierzy w nie!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie. :-) :-) :-)

Dobrze że mój W. się nie zaczytuje w to forum, bo jakby zobaczył taką kobietkę jak Agutka to by przejżał na oczy :-D :-D :-D że kobitkę którą ma w domu to ciężko nazywać ideałem :-D :-D :-D :-D :-D

No to dawaj mi go tu! :-p
Hahahaha,żartuję! ;-) Mi do ideału daaaaleko. :tak: :tak: :tak:

No to superrrrrrrr rodzinka zadowolona jak nic!!!!

Chyba tak. :-p Nie wiem,ale nie narzekają,hahahaha. ;-)

reklama
missiiss Ty weż opierdziel tego lekarza, że jak nie jest czegoś pewny to niech się lepiej nie oddzywa i Ciebie nie stresuje, bo ja mam wrażenie że on tak czasami coś rzuci że go zastanowiło a Ty od razu że jest źle...i niepotrzebnie się denerwujesz i swojego dzidziusia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry