agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Nie mow ze cie zawstydzilam sorki ale fajna z ciebie babka
Nie sorkuj.
Bo dla mnie to był komplement - aż się zarumieniłam.
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mow ze cie zawstydzilam sorki ale fajna z ciebie babka
Bo dla mnie to był komplement - aż się zarumieniłam.
:-)
Nie sorkuj.Bo dla mnie to był komplement - aż się zarumieniłam.
;-) ona zawsze coś robi, sprząta, gotuje, pierze, prasuje, prawdziwa kobieta pracująca, która żadnej pracy się nie boi 

z Agutki to trzeba brać przykład;-) ona zawsze coś robi, sprząta, gotuje, pierze, prasuje, prawdziwa kobieta pracująca, która żadnej pracy się nie boi
jak tam Agutka, pożegnałaś się z @ bo ona już nie przyjdzie do Ciebie nie czekaj![]()
;-)
Ja całkiem zapomniałam,że dziś jest termin @,hahahaha.
;-)Ale ja na Piastów mieszkam od 2lat, bo mam mieszkanie tam na samym dole w tych nowych blokach na przeciwko US.
Nie sorkuj.Bo dla mnie to był komplement - aż się zarumieniłam.
hej dziewuchy
agutka nie korci na testowanie ??
batonik i svensonka trzymam kciuki za wizyty &&&&&
mysza ja nie szaleje bo szczerze to pierwszy raz nie szlam na wizyte zestresowana tylko na luzie bo wiedzialam ze wsio ok jest a tu zaniepokojona wyszlam 2 rzeczami... snilo mi si ejeszcze ze urodzilam chore dziecko i mi je przywiezli a ja krzyczalam zeby je zabralibo do cyca go nie przystaia i go nie chce juzto bylo okropne ten sen... w ogole nie wiecie czy da sie wylaczyc mozg od myslenia ??
agutka nie korci na testowanie ??![]()
Dobrze że mój W. się nie zaczytuje w to forum, bo jakby zobaczył taką kobietkę jak Agutka to by przejżał na oczy![]()
![]()
że kobitkę którą ma w domu to ciężko nazywać ideałem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

No to superrrrrrrr rodzinka zadowolona jak nic!!!!
Nie wiem,ale nie narzekają,hahahaha. ;-)Dobrze że mój W. się nie zaczytuje w to forum, bo jakby zobaczył taką kobietkę jak Agutka to by przejżał na oczy![]()
![]()
że kobitkę którą ma w domu to ciężko nazywać ideałem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nigdy mu nawet o tym nie opowiem bo chyba nie będzie mógł uwierzyć :-) w takie kobitki jak Agutka