Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,a pranie nadal się pierze. 
No właśnie Agutka...jak Ty to godzisz, bo ja jak siedzę na BB to już mało co jestem w stanie zrobić.
Samo tak jakoś wychodzi. 
szykuję się do gina i podczytuję trochę co nasmarowałyscie...przyłączam się do opinii wiekszosci Agutka oj pracowita z Ciebie kobitka...nawet 1 maja okno myłaś pamietam, że deszcz padał...nikt by mnie nie namówił na mycie okien w deszczu
Trzymam kcikasy by @ nie przyszła do Ciebie![]()
Obecny pokój mi jakby powiększają przy okazji,no i okno jest pod zadaszeniem,więc deszcz mu nie groźny.
Już nie mogłam patrzeć na te kropki od zaprawy
więc musiałam je wyszorować.
:-)cześć erba...myślałam o Tobie, co tam ?dzień doberek !

Olkale to super że dzidziuś tak pięknie i zdrowo rośnie! Trzeba się cieszyć :-) wpadaj w takim razie na listopadówki![]()
Martuś ja mam zmyware ale i tak czasami trzeba coś przemyć...do sprzątania takiego gruntownego to sobie kogoś biorę zawsze, ale tak na codzień to razem jakoś ograniamy ten bałagan. Jakoś dajemy razem radę.
hej erba![]()
Ja zmykam do łazienki!
dzisiaj do tej mojej starej ginki ide po zwolnienie i zaświadczenie na studia, by mnie nie przegonili z abardzo, bo jutro wyjeżdzam na 2 tygodnie do Gdańska na AWF, zaliczyć semestr![]()
maluszek rosnie jak na drożdżach, wczoraj na usg terin porodu przesunał sie na 28 listopada![]()
zajrze jak wróce, bo dziś ostatnia okazja by z Wami posiedzieć trochę![]()
kończę wychowanie fizyczne...nauczyciel wfa co studjujesz kochana????? zazdroszcze!!!!!!!

kończę wychowanie fizyczne...nauczyciel wf![]()