reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Zdążyłam się pomalować i ogolić nogi :-p ,a pranie nadal się pierze. :dry:

No właśnie Agutka...jak Ty to godzisz, bo ja jak siedzę na BB to już mało co jestem w stanie zrobić.

Nie wiem. :sorry2: Samo tak jakoś wychodzi. :-p

szykuję się do gina i podczytuję trochę co nasmarowałyscie...przyłączam się do opinii wiekszosci Agutka oj pracowita z Ciebie kobitka...nawet 1 maja okno myłaś pamietam, że deszcz padał...nikt by mnie nie namówił na mycie okien w deszczu :)
Trzymam kcikasy by @ nie przyszła do Ciebie :)

Z tym oknem,Kochana,to inna historia. ;-) Bo ja za nim mam plac budowy. :-p Obecny pokój mi jakby powiększają przy okazji,no i okno jest pod zadaszeniem,więc deszcz mu nie groźny. :-D :tak: Już nie mogłam patrzeć na te kropki od zaprawy :baffled: więc musiałam je wyszorować. :tak: :-)
Co do @,to na razie wczorajsze przytulanki jej nie wywołały. ;-)

Olkale to super że dzidziuś tak pięknie i zdrowo rośnie! Trzeba się cieszyć :-) wpadaj w takim razie na listopadówki :-D

Martuś ja mam zmyware ale i tak czasami trzeba coś przemyć...do sprzątania takiego gruntownego to sobie kogoś biorę zawsze, ale tak na codzień to razem jakoś ograniamy ten bałagan. Jakoś dajemy razem radę.

hej erba :-D

Ja zmykam do łazienki!

witam siem kompletnie zaspana :-D
pogoda daremna, to człowiek by chciał spać tylko

u mnie już humor ciutkę lepszy, ale i tak daleki od standardu :-p

wpadłam się przywitać, bo jadę do miasta na zakupy i wejdę też do mojej babuni na herbatkę. to do popołudnia jakoś czas mi zleci, bo jak wrócę to będę robić jakiś obiadek, chociaż Grześ mnie uprzedził, że może zostanie dziś nadgodziny, czyli do 19 by pracował. zobaczymy :-)

to buziaczki i miłego dnia :-D

Olkale to super że dzidziuś tak pięknie i zdrowo rośnie! Trzeba się cieszyć :-) wpadaj w takim razie na listopadówki :-D

Martuś ja mam zmyware ale i tak czasami trzeba coś przemyć...do sprzątania takiego gruntownego to sobie kogoś biorę zawsze, ale tak na codzień to razem jakoś ograniamy ten bałagan. Jakoś dajemy razem radę.

hej erba :-D

Ja zmykam do łazienki!

No to sie kolezanko przyznaj gdzie ty lub maz pracujecie bo w polsce wszyscy bide klepia a ty masz kogos do pomocy to ciekawe haha
chyba ze rodzinka pomaga

dzisiaj do tej mojej starej ginki ide po zwolnienie i zaświadczenie na studia, by mnie nie przegonili z abardzo, bo jutro wyjeżdzam na 2 tygodnie do Gdańska na AWF, zaliczyć semestr :(
maluszek rosnie jak na drożdżach, wczoraj na usg terin porodu przesunał sie na 28 listopada :)
zajrze jak wróce, bo dziś ostatnia okazja by z Wami posiedzieć trochę :)

a co studjujesz kochana????? zazdroszcze!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No poczytałam co tam naskrobałyście :)
Olkale dziekuję , u mnie dobrze i bez zmian hehe czekam caly czas czekam az mysle ze sie doczekam , jutro odbieram wyniki pro,tsh,esto cos tam cos tam .Widze ze u ciebie wsio dobrze , ciesze sie bardzo !!
Batonik proszę Cie nie martw sie na zapas wszystko bedzie si !!!

A dziewczynki jak bedziecie mialy swoje dzieciatko /dzieciatka to zobaczycie jakiego powera bedziecie mialy z przyjemnosci i z musu heheh .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry