reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No to sie kolezanko przyznaj gdzie ty lub maz pracujecie bo w polsce wszyscy bide klepia a ty masz kogos do pomocy to ciekawe haha
chyba ze rodzinka pomaga

Nie przesadzajmy...nie jest tak źle z tą biedą. Myślę że w PL też są duże możliwości, i wiele osób żyje na poziomie.
Koszt odgruzowania mieszkania z myciem okien wynosi 100-150zł...biorąc pod uwagę że mi się nie chce tego robić a poza tym spędziłabym na tym pewnie 3 dni to mi się to opłaca. I mam taką dziewczynę do której mogę zadzwonić w każdej chwili to przyjdzie. Nie korzystam z jej usług często, ale jak wiem że mam już trochę zagracone mieszkanie to dzwonię po nią.
Co do pracy to W. prowadzi swoją firmę, a ja pracuję w firmie z branży budowlanej jako ph.

reklama
A no widzisz to bylo moje marzenie ale niestety w 2 klasie liceum usuneli mi nerke no i po zawodacha

Witam się deszczowo burzowo - masakraaaa :-(

W. dalej nie może sie ruszać wiec szpital w domu mam do tego mnóstwo pracy :-( i jeszcze sezon sie zbliza wiec pracy wiecej bedzie :-( a do urlopu jeszcze 55 dni

Agutka chciałabym mieć takie powera jak ty kobieto !!! ;-) zazdraszczam ;p

Nie przesadzajmy...nie jest tak źle z tą biedą. Myślę że w PL też są duże możliwości, i wiele osób żyje na poziomie.
Koszt odgruzowania mieszkania z myciem okien wynosi 100-150zł...biorąc pod uwagę że mi się nie chce tego robić a poza tym spędziłabym na tym pewnie 3 dni to mi się to opłaca. I mam taką dziewczynę do której mogę zadzwonić w każdej chwili to przyjdzie. Nie korzystam z jej usług często, ale jak wiem że mam już trochę zagracone mieszkanie to dzwonię po nią.
Co do pracy to W. prowadzi swoją firmę, a ja pracuję w firmie z branży budowlanej jako ph.

ja się też pod tym podpisuję, nie wszyscy w Polsce klepią biedę, wiadomo kokosów nie ma, ale polakom za granicami też nie jest lekko i kolorowo więc myślę że standard porównywalny :tak:

a ja też mam taką babkę, która myje mi okna ;-) bo ja tego strasznie nie lubię:tak::-D

hej kobietki cos mnie wczoraj pokusilo i ku[pilam znowu test ciazowy i oto dzisiejsze piekne krechy :-D na 1 zdjeciu sa kolejno od gory zrobione testy 1 z 1 maja 2 z 3 maja i 3 z dzisiaj 13 maja :-) ale sa piekne :-) niemoge sie napatrzec bo tamte bladziochy mnie niezadowalaly a teraz jestem juz baaaardzo zadowolona i czekam na wizyte u gina do ktorej juz tylko 5 dni !!!!! :-)

Uploaded with ImageShack.us

moje kochane tluscioszki :-)

lece nadrobic co napisalyscie

hej kobietki cos mnie wczoraj pokusilo i ku[pilam znowu test ciazowy i oto dzisiejsze piekne krechy :-D na 1 zdjeciu sa kolejno od gory zrobione testy 1 z 1 maja 2 z 3 maja i 3 z dzisiaj 13 maja :-) ale sa piekne :-) niemoge sie napatrzec bo tamte bladziochy mnie niezadowalaly a teraz jestem juz baaaardzo zadowolona i czekam na wizyte u gina do ktorej juz tylko 5 dni !!!!! :-)

moje kochane tluscioszki :-)

lece nadrobic co napisalyscie

hmmm moje marzenie :-)

dzielna dziewczynka :D

ja to lubie poprostu ;-) czasami mi się niechce ale sprzątanie ma na mnie działanie terapeutyczne bardziej :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry