reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dobrze że mój W. się nie zaczytuje w to forum, bo jakby zobaczył taką kobietkę jak Agutka to by przejżał na oczy :-D :-D :-D że kobitkę którą ma w domu to ciężko nazywać ideałem :-D :-D :-D :-D :-D

babo co ty mowisz jakby moj mial tak jak jej w raju to by za pieknie bylo a tak zmywa garki bo nie hce kupic zmywarki, jezdzi ze mna na zakupy spozywcze i placi bo ja nie moge dzwigac i sie denerwowac, sprzata bo mi sie nigdy nie chce haha to jest wspolpraca haha

reklama
zgadzam się z Tobą Mysza :tak::-D nigdy mu nawet o tym nie opowiem bo chyba nie będzie mógł uwierzyć :-) w takie kobitki jak Agutka

Ja pamiętam jak z W. sę poznaliśmy to ja go ostrzegałam że ja ani nie gotuję, ani nie sprzątam, jestem leniwa i wygodna etc :-D :-D :-D on mi tylko ciągle powtarzał że on nie potrzbuje gosposi tylko kobiety :-D :-D :-D i ciągle powtarza że go okłamywałam, bo gotuję pysznie...to nic że raz na tydzień jak się zbiorę, ale on i tak jest zadowolony :-D

Ale Agutkę to ja podziwiam za tą organizację...umiejętności i takie tam. No czasami to jestem w szoku jak on to wsztystko ogarnia i jeszcze ma czas na wymyślanie dla Zuzolinki niespodzianek.

babo co ty mowisz jakby moj mial tak jak jej w raju to by za pieknie bylo a tak zmywa garki bo nie hce kupic zmywarki, jezdzi ze mna na zakupy spozywcze i placi bo ja nie moge dzwigac i sie denerwowac, sprzata bo mi sie nigdy nie chce haha to jest wspolpraca haha

To jakbym o swoim czytałam :-D ale mój to jeszcze mówi że mu to przyjemność sprawia :-D i jeszcze mówi do mnie "moja Królowo" :-)
Ale tak na serio to ja też staram się dbać o niego...i uwielbiam jak jest zadowolony.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Boziuniu,ja normalnie tu obrastam w piórka! Hahaha! ;-)
Dzięki Babeczki - na prawdę miło mi to czytać. :-) :-) :-)

Myszka,nie zapominaj,że mam jeszcze czas na BB! ;-) Hehe. ;-) Ale ja skromna. :zawstydzona/y: :-p

A teraz zmykam się ogarnąć,później rozwiesimy pranie na ogródku i idziemy "w tany". :laugh2: Mam nadzieję,że Zuzia ucieszy się z niespodzianki - zdradzę Wam,ale się Jej nie wygadajcie! :-p Chcę Moją Małą Królewnę zabrać dziś na karuzele do wesołego miasteczka. :-D

Ja byłam we wtorek z moją chrześnicą na wesołym miasteczku :-) i nic się nie bała...a ja stałam tam na dole ze ściśniętym serce.

No właśnie Agutka...jak Ty to godzisz, bo ja jak siedzę na BB to już mało co jestem w stanie zrobić.

cześc dziewczyny
zajrzałam na chwilę tylko, bo ostanio to czasu jakoś mi brakuje :(

szykuję się do gina i podczytuję trochę co nasmarowałyscie...przyłączam się do opinii wiekszosci Agutka oj pracowita z Ciebie kobitka...nawet 1 maja okno myłaś pamietam, że deszcz padał...nikt by mnie nie namówił na mycie okien w deszczu :)
Trzymam kcikasy by @ nie przyszła do Ciebie :)

Ja wczoraj u Nowego gina byłam, superowy facet...oaza spokoju i kompetencji...ordynator najnowszej porodówki w Bydzi ;)
powiedział,ze zupełnie nie mam się martwić o hsg...absolutnie, tylko cieszyć z ciazy :)

To jakbym o swoim czytałam :-D ale mój to jeszcze mówi że mu to przyjemność sprawia :-D i jeszcze mówi do mnie "moja Królowo" :-)
Ale tak na serio to ja też staram się dbać o niego...i uwielbiam jak jest zadowolony.

Moj tez mowi ze uwielbia myc garki a lubi sprzatac bo mama go tak nauczyla wiec ja sie ciesze!!!
ostatnio gotuje ulubione dania bo jestem w domciu wczoraj zrobilam mu salatke z jajek ze szczypiorkiem a dzis lazanki z bekonem plus salatka z brokulu pieczarek w sosie wiec nie jest zle haha

cześc dziewczyny

szykuję się do gina i podczytuję trochę co nasmarowałyscie...przyłączam się do opinii wiekszosci Agutka oj pracowita z Ciebie kobitka...nawet 1 maja okno myłaś pamietam, że deszcz padał...nikt by mnie nie namówił na mycie okien w deszczu :)

Ja wczoraj u Nowego gina byłam, superowy facet...oaza spokoju i kompetencji...ordynator najnowszej porodówki w Bydzi ;)
powiedział,ze zupełnie nie mam się martwić o hsg...absolutnie, tylko cieszyć z ciazy :)

Witaj Olkale ;-)

jak samopoczucie? a dzisiaj wizyta u innego gina? pochwal się jak wrócisz :tak: może jakieś foty :-p

Ja byłam we wtorek z moją chrześnicą na wesołym miasteczku :-) i nic się nie bała...a ja stałam tam na dole ze ściśniętym serce.

No właśnie Agutka...jak Ty to godzisz, bo ja jak siedzę na BB to już mało co jestem w stanie zrobić.

jejku ona chyba na redbulach jezdzi hahahah zartuje slily ma jak strong man szokkkkkkkkkkkkk

cześc dziewczyny

No to sie ciesz kobitko jak kaza to tak trzeba robic sluchaj sie pana doktora ORDYNATORA!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witaj Olkale ;-)

jak samopoczucie? a dzisiaj wizyta u innego gina? pochwal się jak wrócisz :tak: może jakieś foty :-p
dzisiaj do tej mojej starej ginki ide po zwolnienie i zaświadczenie na studia, by mnie nie przegonili z abardzo, bo jutro wyjeżdzam na 2 tygodnie do Gdańska na AWF, zaliczyć semestr :(
maluszek rosnie jak na drożdżach, wczoraj na usg terin porodu przesunał sie na 28 listopada :)
zajrze jak wróce, bo dziś ostatnia okazja by z Wami posiedzieć trochę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry