Svensonka
Fanka BB :)
Nie przesadzajmy...nie jest tak źle z tą biedą. Myślę że w PL też są duże możliwości, i wiele osób żyje na poziomie.
Koszt odgruzowania mieszkania z myciem okien wynosi 100-150zł...biorąc pod uwagę że mi się nie chce tego robić a poza tym spędziłabym na tym pewnie 3 dni to mi się to opłaca. I mam taką dziewczynę do której mogę zadzwonić w każdej chwili to przyjdzie. Nie korzystam z jej usług często, ale jak wiem że mam już trochę zagracone mieszkanie to dzwonię po nią.
Co do pracy to W. prowadzi swoją firmę, a ja pracuję w firmie z branży budowlanej jako ph.
A firma meza tez budowlana??? tzn co znaczy ph bo ja nie kumam haha
Pytam bo ja tez mam firme budowlano-sprzatajaca i dlatego ze mnie len pracuje sobie sama a maz w budowlance wiec raczej dorywczo choce do pracy wiec dlatego nie chce mi sie w domu sprzatac hahaha
A laska co sprzata u ciebie jest starsza od ciebie ze tak zapytam pewnie pieknie sie dziwi ze mloda potrzebuje pomocy tak to w polsce kazdy na jezykach hahahaha
Witam się deszczowo burzowo - masakraaaa :-(
W. dalej nie może sie ruszać wiec szpital w domu mam do tego mnóstwo pracy :-( i jeszcze sezon sie zbliza wiec pracy wiecej bedzie :-( a do urlopu jeszcze 55 dni
Agutka chciałabym mieć takie powera jak ty kobieto !!! ;-) zazdraszczam ;p
Tosia babo kupeeeeeeeeeeee czasu cie nie widzialam stesknilam sie za toba myslalam o sprzedawaniu testow owu na alegro z toba interesik hahha co ty na to myslisz ze by kupowaly laseczki co myslicie??????????????
hej kobietki cos mnie wczoraj pokusilo i ku[pilam znowu test ciazowy i oto dzisiejsze piekne krechyna 1 zdjeciu sa kolejno od gory zrobione testy 1 z 1 maja 2 z 3 maja i 3 z dzisiaj 13 maja :-) ale sa piekne :-) niemoge sie napatrzec bo tamte bladziochy mnie niezadowalaly a teraz jestem juz baaaardzo zadowolona i czekam na wizyte u gina do ktorej juz tylko 5 dni !!!!! :-)
Uploaded with ImageShack.us
moje kochane tluscioszki :-)
Uploaded with ImageShack.us
lece nadrobic co napisalyscie
Gratissssssssssssssssssssssssssssss
ja się też pod tym podpisuję, nie wszyscy w Polsce klepią biedę, wiadomo kokosów nie ma, ale polakom za granicami też nie jest lekko i kolorowo więc myślę że standard porównywalny![]()
a ja też mam taką babkę, która myje mi okna ;-) bo ja tego strasznie nie lubię![]()
Sorki za urazone ale co dzwonie do znajomych czy rodziny to ledwie koniec z koncem dopinaja co miesiac a tu ciagle ktoras pisze o zakupach kosmetyczkach jejku to ja w innym swiecie po 7 latach zyje chyba ze mnie ludzie w bambuko robia
Macie racje my zagranica nie mamy kokosow bo zapiepszamy jak mrowki i odkladamy co miesiac a niektorym sie widdzi ze manna z nieba nam plynie ja juz mam dosc mojej rodzinki ciagle tylko na cos czekaja jak przyjezdzam zygac sie chce
To normalne pracujesz oszczedzasz to cos w zyciu osiagniesz i odlozysz a jak ktos imprezuje czy ma 5 kredytow no to sie nie dziwie jak sie zadzic chce
Mysle ze jest podobnie tyle ze wy w swoim kraku ja na wygnaniu hahahahaha
Ostatnio edytowane przez moderatora:
na 1 zdjeciu sa kolejno od gory zrobione testy 1 z 1 maja 2 z 3 maja i 3 z dzisiaj 13 maja :-) ale sa piekne :-) niemoge sie napatrzec bo tamte bladziochy mnie niezadowalaly a teraz jestem juz baaaardzo zadowolona i czekam na wizyte u gina do ktorej juz tylko 5 dni !!!!! :-)

;-)