reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tasiulka ja w sumie wolę się nie wypowiadać :-) raczej mam całkiem inny gust, więc nie dla mnie taka, a trudno mi powiedzieć jakbyś ty w takiej sukience wyglądała :-) ale wydaje mi się, że jakby materiał był lepszy, to sukienka całkiem, całkiem :-D trzymam się jednak zasady, że na temat gustów się nie dyskutuje :-D a do kogo idziesz na wesele?

właśnie oglądam rozmowy w toku= masakra 13 latki się seksują, a 14 latki są matkami :szok: a my się tak staramy :-(

tasiulka ja w sumie wolę się nie wypowiadać :-) raczej mam całkiem inny gust, więc nie dla mnie taka, a trudno mi powiedzieć jakbyś ty w takiej sukience wyglądała :-) trzymam się zasady, że na temat gustów się nie dyskutuje :-D a do kogo idziesz na wesele?

właśnie oglądam rozmowy w toku= masakra 13 latki się seksują, a 14 latki są matkami :szok: a my się tak staramy :-(

Ide w czerwcu do mojej kuzynki. No rozumiem, każdy ma inny gust. Muszę pogadać z krawcową czy dałaby rade mi uszyć takie coś.

Też oglądam rozmowy w toku, szokkkkkkkkkkk

Ide w czerwcu do mojej kuzynki. No rozumiem, każdy ma inny gust. Muszę pogadać z krawcową czy dałaby rade mi uszyć takie coś.

Też oglądam rozmowy w toku, szokkkkkkkkkkk

może to akurat ten róż. jakiś dziwny odcień. mi by się podobała taka np. kremowa albo słoneczna :-D a nad jakim kolorkiem myślisz? krawcowa na pewno da radę uszyć- moja takie cuda potrafi. czasem krawcowe są niedoceniane

Hej lasencje
Chciałam Was prosić o porade. Szukam kiecki na wesele i co sądzicie o tej? CCDK - piękna różowa sukienka 100 % JEDWAB XL (1036032602) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
bede miała szytą więc na kolor nie patrzcie bo róż to nie dla mnie.
Co Wy na to?

Tak na marginesie brzuch zaczyna pobolewać więc chyba @ się do mnie w końcu wybiera
podoba mi się
do mnie też idzie aż cholera mnie bierze, że znowy wrednota przylezie

może to akurat ten róż. jakiś dziwny odcień. mi by się podobała taka np. kremowa albo słoneczna :-D a nad jakim kolorkiem myślisz? krawcowa na pewno da radę uszyć- moja takie cuda potrafi. czasem krawcowe są niedoceniane

Narazie myslę nad fioletem albo własnie kremową, tylko do kremowej mam zbyt jasna karnacje a solarka odpada. A może zaszaleje i np. walne sobie czewroną? Nie wiem sama. Chyba ten fiolet taki ciemniejszy mi najbardziej pasi

podoba mi się
do mnie też idzie aż cholera mnie bierze, że znowy wrednota przylezie

Aż dziwnie to zabrzmi ale ja się akurat ciesze że przylezie @. Wreszcie będe mogła ponowić staranka. Ale w każdej innej sytuacji też bym się wściekała że znowu zonk.
A może jednak do Ciebie nie przyjdzie? Kiedy powinnaś dostać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Narazie myslę nad fioletem albo własnie kremową, tylko do kremowej mam zbyt jasna karnacje a solarka odpada. A może zaszaleje i np. walne sobie czewroną? Nie wiem sama. Chyba ten fiolet taki ciemniejszy mi najbardziej pasi

fajnie by też może wyglądała jakby do tego fioletu ten pasek był czarny :blink: taki akcencik. do czerwonej też by pasowało ;-);-) a jak najbardziej polecam. ja na weselu kuzyna miałam złotą z białymi wstawkami

fajnie by też może wyglądała jakby do tego fioletu ten pasek był czarny :blink: taki akcencik. do czerwonej też by pasowało ;-);-) a jak najbardziej polecam. ja na weselu kuzyna miałam złotą z białymi wstawkami

No z tym paskiem dobry pomysł. Musze się wybrać do sklepu i popatrzeć jakie mają materiały wogóle.
No zawsze chciałam złotą sukienkę ale to już są takie bardzo eleganckie. A ja właśnie chce taką żeby później ją wynosić. Do tej w razie czego utne na tunike i do spodni mge nosić potem. A w takiej typowo eleganckiej to już tak szybko nigdzie nie wyjde bo narazie więcej tego typu imprez mi sie nie zapowiada.

No z tym paskiem dobry pomysł. Musze się wybrać do sklepu i popatrzeć jakie mają materiały wogóle.
No zawsze chciałam złotą sukienkę ale to już są takie bardzo eleganckie. A ja właśnie chce taką żeby później ją wynosić. Do tej w razie czego utne na tunike i do spodni mge nosić potem. A w takiej typowo eleganckiej to już tak szybko nigdzie nie wyjde bo narazie więcej tego typu imprez mi sie nie zapowiada.

najlepiej coś takiego satyno-podobnego, byle byś się w tym nie zaparzyła :-D no ja akurat złotą żeby mieć na kolejne imprezy, bo z mojego pokolenia ja pierwsza miałam wesele, mimo że jestem z tych młodszych. teraz reszta się będzie hajtać, to troszkę się sukienkę poprzerabia i będzie git :-) a z tuniką też dobre :-D

ja tymczasem spadam. idę do Grzesia na dwór, bo biedny popiół na przyczepę przerzuca- zaniosę mu piwko i papieroska, potowarzyszę chwilkę i wrócę. czyli pewnie za jakieś pół godzinki.

to buziaki :-D

reklama
najlepiej coś takiego satyno-podobnego, byle byś się w tym nie zaparzyła :-D no ja akurat złotą żeby mieć na kolejne imprezy, bo z mojego pokolenia ja pierwsza miałam wesele, mimo że jestem z tych młodszych. teraz reszta się będzie hajtać, to troszkę się sukienkę poprzerabia i będzie git :-) a z tuniką też dobre :-D

ja tymczasem spadam. idę do Grzesia na dwór, bo biedny popiół na przyczepę przerzuca- zaniosę mu piwko i papieroska, potowarzyszę chwilkę i wrócę. czyli pewnie za jakieś pół godzinki.

to buziaki :-D

No proszę jaka kochana żonka, piwko i papierosek dla męża :) Ja za moim tylko chodze i wyzywam o papierochy i że czasem za dużo tego piwka. Mój to by chyba padł trupem jakbym do niego z piwkiem sama poszła hahaha, zaraz by wyczuł że coś potrzebuje, np. nową sukienkę hahaha
Mój w pracy do ok.19, obiadek zaszykowany więc ja tu posiedze pewnie jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry