reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Batonik,chciałam to zrobić nawet dziś po południu,żeby Wam udowodnić,że będzie jedna kreska,ale ... okazało się,że nie mam w domu żadnego testu! :szok: :laugh2: Jajca,jak berety. :-p No i nie kupiłam. :-) A do apteki już mi się iść nie chce. :-p

Idę czytać Zuni. :-)

Agutka Ty Babo, nie udowadniaj nam jednej kreski ale dwie :tak::-), a to że nie masz testa w domku to jest po prostu .... masakra tak nas torturować :-D:-D:-D

reklama
Zunia śpi,pranie z dworu ściągnęłam,kanapki G. do pracy zrobiłam. :sorry2:
Teraz czekam na Małża swego,co by móc się iść wykąpać. :-p

Agutka Ty Babo, nie udowadniaj nam jednej kreski ale dwie :tak::-), a to że nie masz testa w domku to jest po prostu .... masakra tak nas torturować :-D:-D:-D

Kochana,ale mi się nawet @ jeszcze nie spóźnia. :laugh2:
Jak jutro nie dostanę wredoty,to kupię testa,bo akurat będę w Rossmannie. ;-) Jakoś nie lubię tych z mojej osiedlowej apteki. :sorry2:
Ale pewnie @ przylezie. :-p

Zunia śpi,pranie z dworu ściągnęłam,kanapki G. do pracy zrobiłam. :sorry2:
Teraz czekam na Małża swego,co by móc się iść wykąpać. :-p

Kochana,ale mi się nawet @ jeszcze nie spóźnia. :laugh2:
Jak jutro nie dostanę wredoty,to kupię testa,bo akurat będę w Rossmannie. ;-) Jakoś nie lubię tych z mojej osiedlowej apteki. :sorry2:
Ale pewnie @ przylezie. :-p

dzisiaj jest termin @ Agutka :baffled: więc jutro już będzie miała spóźnienie :-D

:-D :-D :-D ZUNIA DZIŚ! :-D :-D :-D

"Najśliczniejsza z Najśliczniejszych!!! :blink: :blink: :blink: "

zdjcie0532.jpg

"Dzielna jestem! :-D " :-D

zdjcie0535.jpg

"Kiedyś też takiego będę miała! Prawdziwego!!!" :-D

zdjcie0552.jpg

agutka - no to my &&&&, a Ty kup test i zaraz pisz jak zrobisz!! Bo nam kciuki ścierpnom

No,ale jak jutro kupię,to i tak nie zrobię,bo nie wytrzymam do południa z pierwszymi siuśkami! :-p :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kobietki:)

U mnie dziś piękna pogoda.czekam na książkę,żeby móc się dalej uczyć,miała przyjśc wczoraj pocztą i dalej nie ma:/
Miałam wczoraj wieczorem spore bóle brzucha i tak jak kazala pani gin, leżałam ale nie bardzo przechodziło:( tak to jest, niby jak boli to mam się kłaść ale muszę przecież nakarmić, umyć i uśpić małą a w ciągu dnia to już nie wspomnę;( ale dam radę;)

Svensoneczka cieszę się,że zajrzałaś do nas:) jak tam samopoczucie?

Zabciu mnie też denerwuje sytuacja, w której teściowa kiedy mnie nie ma,bierze i robi mi pranie.zawsze coś pomiesza.a ja najlepiej sama wiem co z czym mogę prać bo to w końcu ciuchy mojej małej rodzinki;)

Agutka trzymam kciuki, wiesz za co&&&&&&&&&&&&&&&;)

Missiiss ja się zgadzam z opinią, którejś z dziewczyn że lekarz nie powinnien mówić jak nie jest czegoś pewnien, także nie denerwuj się słonko:* wkurza mnie to,że on sobie tak tylko przypuszcza i mówi o tym na głos wiedząc że Cię zdenerwuje.tak jak mój poprzedni o ciąży pozamacicznej...jak tak można, przecież zburzył mi cały świat a to była nieprawda:(

Myszko u Ciebie ten czas leci jak szalony, Twoja dzidzia szybko rośnie:) a jak mamunia się czuje?

Olkale bardzo się cieszę,że nowy lekarz Cię uspokoił:) czasem warto zasięgnąć opinii kogoś drugiego.
a jak twoja zareagowala na wiadomosc o ciazy??bo moja jak jej mala powiedziala to od tego dnia chodzi jakas obrazona i wogole onija temat ciazy szerokim lukiem :baffled: tesc tez sie na ten temat nic nieodzywa a ona napewno juz mu powiedziala
lena masz racje ja mu powiem cos jak pojade nastepnym razem ze przez niego cale trzy tygodnie sie denerwowalam po tym co powiedzial o glowce malego i mu powiem zeby wiecej przypuszczen jakis i cokolwiek jak ma watpliwosci nie gadal bo mnie to wnerwia. o !!! :) i tak bedzienajlepiej :)

zabka niezly sen a jak juz czytalam ze fo walilas kijem to smiac mis ie chcialo bo jak zawsze cos czytam to moja wyobraznia pracuje :) ale napewno nie byl smieszny ten sen .

ide sie pokrecic w mieszkanku i troche ogarnac

nareszcie moja sunia robi sisiu na mate anie na dywan jupiiii 1!!! :) juz od4 dni :) mam nadzieje ze jej nie przejdzie bo ona ma charakterek :)
fajnie ze cie rozbawilam :-D ale ja sie obudzilam spocona hahah apotem myslalam co za glupoty znowy sie przypaletaly w nocy
kochane witam was ale humorek mi nie dopisuje
jestem od wczoraj bardzo nerwowa i do tego pokłóciłam się z M i jeszcze do dzisiaj z nim nie gadam
czyli wniosek jeden przyjdzie @ i znowu kicha i wszystko do d...y
żegnam się bo czasem za dużo bym Wam tutaj smęciła
nerwy to zaden znak @ wiec niekracz
:dry:

Karuzele otwarte od 14,a My byłyśmy o 12. :dry: No,ale co się odwlecze... ;-) Jeszcze nadrobimy. :tak:
Poszłyśmy sobie za to do McDonalda - Zuzia pojadła,ma małego żółwika - zabawkę,no i poszalała na placu zabaw koło maka. ;-) :-) Milutko było. :tak: :-)
Szkoda,że się pogoda kiepści. :dry:

Żabko,piękne kreski. :tak: :-) Co do mojego testa,to nie robię. :-p ;-)
jak ty tak mozesz ???:wściekła/y:;-) ale ty jestes tak nas torturowac no wiesz ty co zrobtesta chociaz dla nas :-)
oj ,,,,ja poczekam cierpliwa 2 dni nic mi nie zmieniaja takze poczekam jak narazie zadnych objawow nie mam ,na nic
ja tez niemialam wiec siedze cicho i zaciskam kciuki :tak:
bunia, pallissa - &&&&!!
a tak w ogóle, to wy wszystkie o dwóch kreskach, a we francji jest + (czyli ciąża) lub - (czyli brak ciąży).
bo wy macie fajowe ;-)
Hej lasencje
Chciałam Was prosić o porade. Szukam kiecki na wesele i co sądzicie o tej? CCDK - piękna różowa sukienka 100 % JEDWAB XL (1036032602) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
bede miała szytą więc na kolor nie patrzcie bo róż to nie dla mnie.
Co Wy na to?

Tak na marginesie brzuch zaczyna pobolewać więc chyba @ się do mnie w końcu wybiera
ladna skromna i prosta ale mi sie te falbanki na srodku niepodobaja :no: ale to tylko moje zdanie
podoba mi się
do mnie też idzie aż cholera mnie bierze, że znowy wrednota przylezie
no ej niema byc malpowo ma byc fasolkowo
no, akurat mój Grześ, to raczej piwka się napije jak rzeczywiście ma smaka- mało kiedy, tak w sumie może z 5 na miesiąc. jak dla mnie to się mieści w granicach normy :-D a jak gdzieś przy domu pracuje, to mu zanoszę piwko- a niech się napije chłopak, przychodzi z pracy i jeszcze w domu ma coś do roboty. a niech ma relaksik :-D
o rety mnie ostatnio strasznie meczy na zoltego redsa ale mi niewolno wiec sacze kubusie :zawstydzona/y: ale ten rok poczekam :tak:
witam się popołudniowo i powizytowo :)
bardzo lubię tą babeczke- gin do której chpdze, taka normalna, równa babka....niestety w przychodni pointer się zepsuł i nie mam zdjęcia :( ale fajbnie dziś maluszek wygladął, leżał na plecach i grzebał rączkami w buźce...pewnie spał :)
jak tak sobie leżał to go ogladałayśmy i dr mówi , wiesz Oluś mi się wydaje,ze to dziewczynka bedzie, bo widze dwie białe kreseczki w kroku...oczywiscie za wczesnie jeszcze, ale zoboczymy :)
no ale go obudziła w końcu i zmierzyła przeziorność karkową, jest w normie...za tydzień potwierdzi to badanie genetyczne ;)

oj ja seriali nie ogladam...nawet nie siadam do jednego odcinka - zeby się nie wciagnać :)

i ja się witam z Tobą...gościna sie udała?

NO A KTÓRY TO DZIŃ CYKLU,ZE JUZ CZUJESZ? Nie koloryzujesz cosik? Co do kłótni to cioś wisiało w powietrzu chyba, bo ja też mojego J do poionu ustawiłąm i nie gadaliśmy 2 dni...myśli sobie,z e jak żona w domu, to już nie ma żadnych obowiazków....poprzewracało sie troszkę w główce ;)

ph to przedstawiciel handlowy...tak jak ja ;)

a co do poziomu życia...to wydaje mi się od tego kto jaką prace ma i ile zarabia...osobiscie bez kredytów nie wyobrażam sobie życia w Polsce...dorabialismy sie od pierwszego garnka i widelca (przysłowowego) mieszkamy 7 lat na swoim i cały czas mamy jakieś kredyty, jedne spłacamy, drugie bierzemy...źle nie zarabiamy, nie szastam pieniedzmi,, a naprawde się nam nie przelewa, nie ma biedy, ale zebym luz finansowy miała to niekoniecznie.
a masz wybrane imiona???fajnie ze bedzie dziewuszka
Zuzia już po kolacji i wykąpana leży w swoim łóżeczku i ogląda bajkę. :tak: Zaraz poczytamy,bo widzę,że zaczyna przysypiać. ;-)

A mi się marzy masaż. :sorry2:
oj wiesz co dobre mi tez sie marzy bo plecki bola a maz w pracy i niema ktopomasowac :zawstydzona/y:
;-)witam dziewuszki wieczorowo ;-):-)

mój DZIUBEQ wrócił już do domku i zaprosił na obiado- kolacyjkę do takiego fajnego lokaliku "Skrzynka":-) serwują tam przepyszne naleśniki giganty pod każdą postacią :tak: i na koniec R pyta czy fasolki się najadły i czy im smakowało :-D:rofl2:

Agutka jutro testujesz BABO :)
ale ty masz dobrze moze naprawde jest was troje ;-)
Pomyśl też tak za mnie,hihi. :-D :-p

:-D :-D :-D ZUNIA DZIŚ! :-D :-D :-D

"Najśliczniejsza z Najśliczniejszych!!! :blink: :blink: :blink: "

zdjcie0532.jpg

"Dzielna jestem! :-D " :-D

zdjcie0535.jpg

"Kiedyś też takiego będę miała! Prawdziwego!!!" :-D

zdjcie0552.jpg
oj te dziewuszki uwielbiaja te auta moja tez a co do zjezdzalni to odwazna jest moja mala w zeszlym roku uparla sie ze chce zjechac i weszla do gory a potem bala sie zjechac i zejsc spowrotem i siedziala u gory i ryczala a ja niemoglam po nia wejsc:zawstydzona/y: i chlopiec poszedl i ja uratowal :tak:

a ja witam sie wieczorowo

reklama
;-)Żabko mamy cichą nadzieję z R że jest nas troje :tak::-D i jutro może się już dowiemy :tak: ale modlę się tylko żeby chociaż jedna fasoleczka była śliczna i dobrze zagnieżdżona i w ogóle żeby było OK :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry