reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam sie i ja :-)

Agutka i jak tam kochana ??

Dzisiaj mi się śniło że byłam w ciązy i że córeczka mi się urodziła :-( szkoda że tosen tylko ...

Miłego dniaa

Witaj Tośka ;-)

jak już zafasolkujesz niedługo (!!!!) to Tobie przypomnę ten sen może będzie to dziewczynka :tak: czego życzę z całego serducha :tak: i trzymam &&&&&

a ja już od rana mam stresa malutkiego:sorry2: bo boję się dzisiejszej wizyty :-( mam nadzieję że niepotrzebnie :zawstydzona/y:

ja sprawdziłam jak tylko weszłam Myszko że już jesteś aktywna :)

Witaj Tośka ;-)

jak już zafasolkujesz niedługo (!!!!) to Tobie przypomnę ten sen może będzie to dziewczynka :tak: czego życzę z całego serducha :tak: i trzymam &&&&&

a ja już od rana mam stresa malutkiego:sorry2: bo boję się dzisiejszej wizyty :-( mam nadzieję że niepotrzebnie :zawstydzona/y:

ja sprawdziłam jak tylko weszłam Myszko że już jesteś aktywna :)

trzymam kciuki :) wszystko bedzie oki

;-)muszę myśleć pozytywnie :tak: kiepsko mi to wychodzi :sorry2:

a jeszcze na dodatek wczoraj wieczorem przyleciał mój brat i dzisiaj spotykamy się na obiedzie u mamy :-p chciałabym móc przekazać wspaniałą wiadomość, że zostanie wujkiem :-D

My tu na Agutkę czekamy a ona pewnie jeszcze śpi ;-)

Mysza to niemożliwe, że śpi - nasza "gospocha" już pewnie coś ogarnia i gotuje :-D:-D:-D i nie ma czasu nawet na testa :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Batonik o której masz wizytę ?
Na pewno będzie wszystko super! Zobaczysz cudną kropeczkę...i przelejesz na nią całą miłość ;-)

No chyba o 6.30 włączyłam komp, ale byłam jeszcze na listopadówkach.

Ja Wam powiem że tak postanowiłam trochę popracować nad swoją organizacją...ale co...od rana siedzę przed kompem i piję kawkę...a muszę mieszkanko posprzątać trochę, jechać na zakupy, później do W. do firmy, a i tak pewnie zaraz wymyślę że pada i jest burza i zostanę w domu :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Batonik o której masz wizytę ?
Na pewno będzie wszystko super! Zobaczysz cudną kropeczkę...i przelejesz na nią całą miłość ;-)

No chyba o 6.30 włączyłam komp, ale byłam jeszcze na listopadówkach.

He, He stwierdzam, że my (tzn. Ty, Tośka, Agutka i Ja) jesteśmy poranne ptaszki zawsze pierwsze na BB :-D:-D

no ginek kazał podjechać do szpitala na ok 13 bo on ma dziś dyżur to zrobimy usg :tak: ale ostatnio mówił że jest dobrej myśli ;-)

Mysza co organizacji to się nie martw ja ostatnio ograniczam się tylko do wrzucania prania do pralki i rozwieszania :) i tyle z mojej organizacji :)

reklama
ja tez mam ostatnio jakis wilczy apetyt a to zle dla mnie poniewaz jestem grobej budowy kosci noi kila mam wiec nie dobrze,muze schudnac z 15 kilo
no ja jestem puszysta waze 84-85 kg przy wzroscie 164 cm ale pilnuje teraz zarcia zeby nieprzytyc jak w poprzedniej ciazy 28 kg jem zdrowo i nie jem na noc przynajmniej staram sie :-)
He, He stwierdzam, że my (tzn. Ty, Tośka, Agutka i Ja) jesteśmy poranne ptaszki zawsze pierwsze na BB :-D:-D

no ginek kazał podjechać do szpitala na ok 13 bo on ma dziś dyżur to zrobimy usg :tak: ale ostatnio mówił że jest dobrej myśli ;-)
super bede trzymala kciuki i po wizycie koniecznie daj znac

a ja wpadlam na chwile musialam sprawdzic poczte i niedazlo mi musialam do was zajrzec ale zaraz zmykam mala do przedszkola zaprowadzic i na ryneczek moze cos ladnego dla dzidzi znajde i do banku musze leciec ...

zycze wam miloego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry