Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)witam porannie tradycyjnie nie mogę dospać
Agutka testuj bo już mi się dzisiaj Twoje II kreseczki śniły, były piękne i wyraźne, oby sen był proroczy![]()
Witam sie i ja :-)
Agutka i jak tam kochana ??
Dzisiaj mi się śniło że byłam w ciązy i że córeczka mi się urodziła :-( szkoda że tosen tylko ...
Miłego dniaa
czego życzę z całego serducha
i trzymam &&&&&
bo boję się dzisiejszej wizyty :-( mam nadzieję że niepotrzebnie 
Witaj Tośka ;-)
jak już zafasolkujesz niedługo (!!!!) to Tobie przypomnę ten sen może będzie to dziewczynkaczego życzę z całego serducha
i trzymam &&&&&
a ja już od rana mam stresa malutkiegobo boję się dzisiejszej wizyty :-( mam nadzieję że niepotrzebnie
ja sprawdziłam jak tylko weszłam Myszko że już jesteś aktywna![]()
kiepsko mi to wychodzi 
chciałabym móc przekazać wspaniałą wiadomość, że zostanie wujkiem 
My tu na Agutkę czekamy a ona pewnie jeszcze śpi ;-)

i nie ma czasu nawet na testa 

Batonik o której masz wizytę ?
Na pewno będzie wszystko super! Zobaczysz cudną kropeczkę...i przelejesz na nią całą miłość ;-)
No chyba o 6.30 włączyłam komp, ale byłam jeszcze na listopadówkach.

ale ostatnio mówił że jest dobrej myśli ;-)no ja jestem puszysta waze 84-85 kg przy wzroscie 164 cm ale pilnuje teraz zarcia zeby nieprzytyc jak w poprzedniej ciazy 28 kg jem zdrowo i nie jem na noc przynajmniej staram sie :-)ja tez mam ostatnio jakis wilczy apetyt a to zle dla mnie poniewaz jestem grobej budowy kosci noi kila mam wiec nie dobrze,muze schudnac z 15 kilo
super bede trzymala kciuki i po wizycie koniecznie daj znacHe, He stwierdzam, że my (tzn. Ty, Tośka, Agutka i Ja) jesteśmy poranne ptaszki zawsze pierwsze na BB
no ginek kazał podjechać do szpitala na ok 13 bo on ma dziś dyżur to zrobimy usgale ostatnio mówił że jest dobrej myśli ;-)