Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żabko i inne moje kochane Nakręcaczki.![]()
Po co mam robić testa? Tzn. dla Was tak? Ok,ale ja i bez niego moge Wam powiedzieć,że nie zafasolkowałam. Powaga. Cyce mnie bolą,a to znak,że @ będzie i w tym miesiącu.
Ok,zmykam,bo mój Brudasek wrócił.I idziemy się myć.
![]()
więc tu nie wkręcaj tylko jutro czekamy na test i koniec kropka
Ufff ale ostra jestem co 

napewno bedzie koniecznie daj znac po wizycie o ktorej ja masz???;-)Żabko mamy cichą nadzieję z R że jest nas trojei jutro może się już dowiemy
ale modlę się tylko żeby chociaż jedna fasoleczka była śliczna i dobrze zagnieżdżona i w ogóle żeby było OK
![]()
nie kracz :-)Żabko i inne moje kochane Nakręcaczki.![]()
Po co mam robić testa? Tzn. dla Was tak? Ok,ale ja i bez niego moge Wam powiedzieć,że nie zafasolkowałam. Powaga. Cyce mnie bolą,a to znak,że @ będzie i w tym miesiącu.
Ok,zmykam,bo mój Brudasek wrócił.I idziemy się myć.
![]()
ja leze w luzku ogladam hausa i pisze z wami i jestem glooooodna :-( a niechce jesc na noc ....Ok idę na dr Housa do jutra robaczki ;-)![]()
Agutka apeluję do Ciebie i Twojego sumienia - nie trzymaj nas w niepewności i jutro szoruj po testa - bo z tego co pamiętam to mnie też cycki bolały jak na @więc tu nie wkręcaj tylko jutro czekamy na test i koniec kropka
Ufff ale ostra jestem co
![]()

ja leze w luzku ogladam hausa i pisze z wami i jestem glooooodna :-( a niechce jesc na noc ....

kurde niemam nic a sklep juz zakmniety ....chyba pojde zjesc sledzika chociaz kawalek alo pare rzodkiewek :-) rzodkiewki chyba moga byc :-) nnie tucza hihihihiHahaha,normalnie strach się bać!![]()
![]()
To zjedz jakiś owoc.![]()
to dobrze bo ostatnio moglabym jesc tylko ryby taki mam na nie apetyt :-) lece cos przegrysc :-)Rybki też nie są jakieś mega tuczące. ;-)
dobranoc a jutro kup testa ;-)Ok,uciekam. ;-)
Dobrej nocki!![]()
to dobrze bo ostatnio moglabym jesc tylko ryby taki mam na nie apetyt :-) lece cos przegrysc :-)