reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Żabko i inne moje kochane Nakręcaczki. :-D :-p
Po co mam robić testa? Tzn. dla Was tak? Ok,ale ja i bez niego moge Wam powiedzieć,że nie zafasolkowałam. Powaga. Cyce mnie bolą,a to znak,że @ będzie i w tym miesiącu. :tak:

Ok,zmykam,bo mój Brudasek wrócił. :-D I idziemy się myć. :tak:

reklama
Po co mam robić testa? Tzn. dla Was tak? Ok,ale ja i bez niego moge Wam powiedzieć,że nie zafasolkowałam. Powaga. Cyce mnie bolą,a to znak,że @ będzie i w tym miesiącu. :tak:

Agutka apeluję do Ciebie i Twojego sumienia - nie trzymaj nas w niepewności i jutro szoruj po testa - bo z tego co pamiętam to mnie też cycki bolały jak na @ :wściekła/y: więc tu nie wkręcaj tylko jutro czekamy na test i koniec kropka :tak: Ufff ale ostra jestem co :-D:-D

Ok idę na dr Housa do jutra robaczki ;-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)Żabko mamy cichą nadzieję z R że jest nas troje :tak::-D i jutro może się już dowiemy :tak: ale modlę się tylko żeby chociaż jedna fasoleczka była śliczna i dobrze zagnieżdżona i w ogóle żeby było OK :happy:
napewno bedzie koniecznie daj znac po wizycie o ktorej ja masz???

nie kracz :-)
Ok idę na dr Housa do jutra robaczki ;-):-D
ja leze w luzku ogladam hausa i pisze z wami i jestem glooooodna :-( a niechce jesc na noc ....

Agutka apeluję do Ciebie i Twojego sumienia - nie trzymaj nas w niepewności i jutro szoruj po testa - bo z tego co pamiętam to mnie też cycki bolały jak na @ :wściekła/y: więc tu nie wkręcaj tylko jutro czekamy na test i koniec kropka :tak: Ufff ale ostra jestem co :-D:-D

Hahaha,normalnie strach się bać! :szok: :-D :-p

ja leze w luzku ogladam hausa i pisze z wami i jestem glooooodna :-( a niechce jesc na noc ....

To zjedz jakiś owoc. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry