reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no ja jestem puszysta waze 84-85 kg przy wzroscie 164 cm ale pilnuje teraz zarcia zeby nieprzytyc jak w poprzedniej ciazy 28 kg jem zdrowo i nie jem na noc przynajmniej staram sie :-)

super bede trzymala kciuki i po wizycie koniecznie daj znac

a ja wpadlam na chwile musialam sprawdzic poczte i niedazlo mi musialam do was zajrzec ale zaraz zmykam mala do przedszkola zaprowadzic i na ryneczek moze cos ladnego dla dzidzi znajde i do banku musze leciec ...

zycze wam miloego dnia

Witaj Żabko, eh zapomniałam że Ty też jesteś naszym rannym ptaszkiem :tak::-)

reklama
He, He stwierdzam, że my (tzn. Ty, Tośka, Agutka i Ja) jesteśmy poranne ptaszki zawsze pierwsze na BB :-D:-D

no ginek kazał podjechać do szpitala na ok 13 bo on ma dziś dyżur to zrobimy usg :tak: ale ostatnio mówił że jest dobrej myśli ;-)

Mysza co organizacji to się nie martw ja ostatnio ograniczam się tylko do wrzucania prania do pralki i rozwieszania :) i tyle z mojej organizacji :)

kochane ja od 6 10 w pracy jestem już :-) niestety W. w nocy stęka bo go ten kark boli i ja spać nie mogę niestety wiec jade do pracy wczesniej

jeżeli chodzi o sprzatanie to u mnie tez ostatnio licho z mobilizacja ;p pranko i nastawinie zmywarki = sukces :-)

kochane ja od 6 10 w pracy jestem już :-) niestety W. w nocy stęka bo go ten kark boli i ja spać nie mogę niestety wiec jade do pracy wczesniej

jeżeli chodzi o sprzatanie to u mnie tez ostatnio licho z mobilizacja ;p pranko i nastawinie zmywarki = sukces :-)

ja sobie mówiłam że jak będę na L4 to będę wstawać o 11:tak: ale nic z tego spać się nie chce już o 5:45 standard :-D

Tosiu a czy Twój W był u lekarza :confused: bo to chyba coś poważnego skoro mocno boli :-(

ja sobie mówiłam że jak będę na L4 to będę wstawać o 11:tak: ale nic z tego spać się nie chce już o 5:45 standard :-D

Tosiu a czy Twój W był u lekarza :confused: bo to chyba coś poważnego skoro mocno boli :-(

tak był dostał leki przeciwbólowe i i lekarz kazał masować masażerem delikanie codziennie 20 minut no i powinien chodzić w kołnierzu aleeeeee nikt go do tego nie namówi ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry