reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
na 13 dopiero :sorry2: to wieki jeszcze :szok:
a Ty dzisiaj na BB będziesz ok 13-14 ?

Uspokój się Babo...co ja mam powiedzieć jak ja wizytę mam dopiero 1 czerwca... ;-)
Raczej będę :-)

Hej Martuś...Ty też się nakręcasz.
Jak będzie chłopiec to będziesz miała 3 facetów w domu... pomyśl ile kobiet by tak chciało :-D

Ja się zastanawiam co będzie jak mi lekarz powie że córka...zawsze marzyłam o małej Kamilce, ale teraz już się przyzwyczaiłam do mojego kochane Szymonka i nie wyobrażam sobie żeby okazało sie że ma pipulkę.

mojej sąsiadce ma 4 dzieci i przy tych ostatnich mówili na usg że syn a tu trzecia córka i przy czwartej też że syn a tu córa więc tak od razu się nie załamuj ja wierzę że na tym ostatnim usg dobrze widać i można uwierzyć

ok nastepne usg mam 9 czerwca

Uspokój się Babo...co ja mam powiedzieć jak ja wizytę mam dopiero 1 czerwca... ;-)
Raczej będę :-)

Hej Martuś...Ty też się nakręcasz.
Jak będzie chłopiec to będziesz miała 3 facetów w domu... pomyśl ile kobiet by tak chciało :-D

Ja się zastanawiam co będzie jak mi lekarz powie że córka...zawsze marzyłam o małej Kamilce, ale teraz już się przyzwyczaiłam do mojego kochane Szymonka i nie wyobrażam sobie żeby okazało sie że ma pipulkę.

No tak najgorzej sie na cos nastawic a pozniej kicha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się i ja :-D

batonik i svensonka- trzymam kciukaski za miłe wizyty i dobre wiadomości :-)

palissa jak nie masz objawów na @ to trzymam kciuki zeby nie przyszła zołza :-D

tośka oby małżykowi przeszło choć trochę. straszny ból to musi być- i tak masz dzielnego małża :-)

ja siedzę właśnie przy kawusi i kanapkach i jakoś nie mam ochoty jeść. pogoda daremna, samopoczucie gorsze wróciło i tyle. taka pogoda to mi nie sprzyja :-p mam nadzieję, że w niedzielę będzie lepsza pogoda, bo jedziemy na komunię a ja mam sukienkę z bolerkiem krótkim :szok: i nie mam nic co by do tego pasowało i było z długim rękawkiem i pewnie przyjdzie mi marznąć. trudno- ja to raczej zimnokrwista jestem to mi nie zaszkodzi :-p

svensonka jak będzie chłopczyk to mi podeśleś:-p:-p piorytetem
a córkę sobie zrobisz następną:-)

Jakby to takie proste bylo to bym tak zrobila haha wszyscy jestesmy bracmi i siostrami trzeba sobie pomagac nie
no a przeciez w polsce jest tyle domow dziecka noworotkow tez mozliwosci adopcji mi sie wydaje choc papierkowej roboty duzo
w szwecji duzo z tajlandi i chin adoptuja

:-)a ja się nastawiłam na dwie fasolki :-D:-D:-D:-D (pazerna) :-D;-)

Tośka z tą whisky to nie przesadzaj :-D bo na prawdę dr House z Ciebie będzie;-)

Tosia wez sie w garsc i na insymilacje z mezem idz to podobno pomaga szybko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry