Svensonka
Fanka BB :)
kurcze nic nawet nie powie \ci jak sobie ulżyć nie wiem np. może nasiadówkami jakimiś
Spytam mam ziolowe z polski tabletki moze moge je brac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze nic nawet nie powie \ci jak sobie ulżyć nie wiem np. może nasiadówkami jakimiś
Tośka jesteś teraz jak dr Queendla swojego W ;-)
mojej sąsiadce ma 4 dzieci i przy tych ostatnich mówili na usg że syn a tu trzecia córka i przy czwartej też że syn a tu córa więc tak od razu się nie załamuj ja wierzę że na tym ostatnim usg dobrze widać i można uwierzyćSpytam mam ziolowe z polski tabletki moze moge je brac
na 13 dopieroto wieki jeszcze
a Ty dzisiaj na BB będziesz ok 13-14 ?
mojej sąsiadce ma 4 dzieci i przy tych ostatnich mówili na usg że syn a tu trzecia córka i przy czwartej też że syn a tu córa więc tak od razu się nie załamuj ja wierzę że na tym ostatnim usg dobrze widać i można uwierzyć
Uspokój się Babo...co ja mam powiedzieć jak ja wizytę mam dopiero 1 czerwca... ;-)
Raczej będę :-)
Hej Martuś...Ty też się nakręcasz.
Jak będzie chłopiec to będziesz miała 3 facetów w domu... pomyśl ile kobiet by tak chciało![]()
Ja się zastanawiam co będzie jak mi lekarz powie że córka...zawsze marzyłam o małej Kamilce, ale teraz już się przyzwyczaiłam do mojego kochane Szymonka i nie wyobrażam sobie żeby okazało sie że ma pipulkę.

mam nadzieję, że w niedzielę będzie lepsza pogoda, bo jedziemy na komunię a ja mam sukienkę z bolerkiem krótkim
i nie mam nic co by do tego pasowało i było z długim rękawkiem i pewnie przyjdzie mi marznąć. trudno- ja to raczej zimnokrwista jestem to mi nie zaszkodzi 
svensonka jak będzie chłopczyk to mi podeśleśpiorytetem
a córkę sobie zrobisz następną:-)
:-)a ja się nastawiłam na dwie fasolki(pazerna)
;-)
Tośka z tą whisky to nie przesadzajbo na prawdę dr House z Ciebie będzie;-)
:-)a ja się nastawiłam na dwie fasolki(pazerna)
;-)
Tośka z tą whisky to nie przesadzajbo na prawdę dr House z Ciebie będzie;-)