reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam się i ja :-D

batonik i svensonka- trzymam kciukaski za miłe wizyty i dobre wiadomości :-)

palissa jak nie masz objawów na @ to trzymam kciuki zeby nie przyszła zołza :-D

tośka oby małżykowi przeszło choć trochę. straszny ból to musi być- i tak masz dzielnego małża :-)

ja siedzę właśnie przy kawusi i kanapkach i jakoś nie mam ochoty jeść. pogoda daremna, samopoczucie gorsze wróciło i tyle. taka pogoda to mi nie sprzyja :-p mam nadzieję, że w niedzielę będzie lepsza pogoda, bo jedziemy na komunię a ja mam sukienkę z bolerkiem krótkim :szok: i nie mam nic co by do tego pasowało i było z długim rękawkiem i pewnie przyjdzie mi marznąć. trudno- ja to raczej zimnokrwista jestem to mi nie zaszkodzi :-p

Podziekuje popoludniu a no tak maj to same komunieeeeeee

reklama
:-(właśnie dzwoniła do mnie przyjaciółka pisałam Wam o niej że nie mogła mieć dzieci a potem się posypało i teraz z 3 w ciąży była i właśnie mi napisała że poroniła :-( w 17 tygodniu! przepraszam nie jest to miła wiadomość szczególnie na tym forum, chyba troszkę nie na miejscu, przepraszam :-(

:-(właśnie dzwoniła do mnie przyjaciółka pisałam Wam o niej że nie mogła mieć dzieci a potem się posypało i teraz z 3 w ciąży była i właśnie mi napisała że poroniła :-( w 17 tygodniu! przepraszam nie jest to miła wiadomość szczególnie na tym forum, chyba troszkę nie na miejscu, przepraszam :-(

Babo nie pisz ja jestem prawie w 16 i swiruje przed tym usg dzis czy jest ok

Jakby to takie proste bylo to bym tak zrobila haha wszyscy jestesmy bracmi i siostrami trzeba sobie pomagac nie
no a przeciez w polsce jest tyle domow dziecka noworotkow tez mozliwosci adopcji mi sie wydaje choc papierkowej roboty duzo
w szwecji duzo z tajlandi i chin adoptuja
no ja żartuję
no jak nie wyjdzie to pewnie się zdecydujemy a puki co próbujemy
tażke znowu odpraw nade mną czary aby sie udało;-)

muszę się wam z rana poskarżyć :cool2::cool2:

koty mi dzisiaj taki bajzel zrobiły, że normalnie szok!! ale tak słodko śpią to im daruję :blink:

bestie przyniosły z dworu kawałek styropianiu i się nim bawiły (to Pićka- kocica) i jest w cholerę tych kuleczek w salonie. jakby tego było mało to dorwały się do krakersów (też Pićka- czarna małpa :-p ) i nie dość że cały stół w okruszkach, to jeszcze po całym pokoju poroznoszone. ja nie wiem- to chyba trening mam przed tym, co dzieci potrafią ;-);-)

a tak wogóle to wczoraj kocica mi myszę przyniosła :szok::szok::szok::szok::szok:
bo ten styropian to wyciągnęła z dziury, przez którą myszy przechodziły (zatkaliśmy ją, a ona ją rozwaliła) i gdzieś koło 23 przylazła mi do łóżka i burczała (co było dziwne, bo ona sama nigdy do nas nie przychodzi, a pogłaskać się da jak śpi :blink: ). ja się patrzę a ona mi nad gębą myszę trzyma :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::eek::eek::eek:
dała mi tą mychę wziąć, połasiła się i wogóle, a ja mychę przez okno do ogrodu- bo co, trofeum mam jej zrobić :-p:-p normalnie kocica mnie zaskoczyła.

właśnie- SVENSONKA rób znowu czary!!!!! boś normalnie zaszła i co? nie cham się babo- czary działały to teraz się produkuj. bo się kurna wnerwię i poślę ci tą kocicę to ci będzie do łóżka myszy znosić :-p a tak wogóle to ona czarna to w sam raz do takich czarów- tylko jej nie ugotuj :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Batonik,przygoda z mysza mnie rozwaliła - szczególnie,jak sobie wyobraziłam Twoją buźkę,a nad nią mychę,hahaha. :-D

Kurcze,dzwoniłam do babki w/s psinki. Nie jest z ZG,ale jest jakoś z niedaleka. Tylko nie ma mi jak tej psinki dowieźć. :-( :-( :-(

reklama
witam was kobietki:)))
mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie. ja podczytuje was od czasu do czasu i widze ze duzo sie zmienilo...dla tych co zafasolkowane ogromne GRATULACJE!!! a dla tych co dalej sie staraja to trzymam KCIUKI!!!!a u mnie jak widzicie juz 18 tydzien leci...czuje juz moje malenstwo jak ssie rusza:))ale musze sie troche oszczedzac bo mam czasami takie stawianie sie brzuszka:( dzis ide na wizyte i mam nadzije ze bedzie wszytko ok..pozdrawiam was serdecznie.. buzzzzzzzzzziaczki!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry