reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No to się już melduję,bo widzę,że się nie możecie mnie doczekać. :-D :-p
Testa nie robiłam,bo wiadomo - nie mam go w domu. :-D :-p
Ale po raz kolejny Wam oświadczam,że @ będzie i w tym miesiącu. :tak:
Jej objawy? Cycki mnie tak pod pachami rwą,że z łóżka się zwlec nie mogłam. :baffled: I rano poplamiłam trochę papier w wc. :-p Ale zwierzenia,haha. ;-) :-p

Mysza to niemożliwe, że śpi - nasza "gospocha" już pewnie coś ogarnia i gotuje :-D:-D:-D i nie ma czasu nawet na testa :sorry2:

Hahahahahahahaha! :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Aż dziwnie to zabrzmi ale ja się akurat ciesze że przylezie @. Wreszcie będe mogła ponowić staranka. Ale w każdej innej sytuacji też bym się wściekała że znowu zonk.
A może jednak do Ciebie nie przyjdzie? Kiedy powinnaś dostać?
no po 20stym ale zawsze szybciej przychodzi o 3dni więc w nanstępnym tygodniu
NO A KTÓRY TO DZIŃ CYKLU,ZE JUZ CZUJESZ? Nie koloryzujesz cosik? Co do kłótni to cioś wisiało w powietrzu chyba, bo ja też mojego J do poionu ustawiłąm i nie gadaliśmy 2 dni...myśli sobie,z e jak żona w domu, to już nie ma żadnych obowiazków....poprzewracało sie troszkę w główce ;)
cięszę się że super u lekarza niestety ja należę do tych osób co mają psm i ja już czasem po owu potrafię być nieznośna i wtedy wiem że kicha bo brzuch boli i krzyże więc wiem że @ szybko
i ci powiem przez te 4 lata starań już doskonale czuję czy się udało czy nie a jak mnie wkurw na wszystko bierze to znaczy @ czeka tuż za rogiem

no po 20stym ale zawsze szybciej przychodzi o 3dni więc w nanstępnym tygodniu

cięszę się że super u lekarza niestety ja należę do tych osób co mają psm i ja już czasem po owu potrafię być nieznośna i wtedy wiem że kicha bo brzuch boli i krzyże więc wiem że @ szybko
i ci powiem przez te 4 lata starań już doskonale czuję czy się udało czy nie a jak mnie wkurw na wszystko bierze to znaczy @ czeka tuż za rogiem

No laseczki na 12 usg uuuuuuuuuuuuuu
boje sie

To ja trzymam kciuki za pozytywne usg - Batoniku i Svensonko! ;-)

Trzymaj trzymaj a mnie i tak noc swedzi na zlosc i na milosc to pewnie chlopaka mi pokaze znow piekne jajeczka umre na tej kozetce tammmmmmmm
tak sie nastawiam na coreczke

kochana nie bój się będzie dobrze &&&&&&&&&&& za córcię

oby na 10 mam do zwyklej poloznej a od wczoraj mam przeziebione jajniki ciagle mnie cos kuje i piecze a jak znam zycie to pielegniarka nic mi na to nie poradzi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry