reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No proszę jaka kochana żonka, piwko i papierosek dla męża :) Ja za moim tylko chodze i wyzywam o papierochy i że czasem za dużo tego piwka. Mój to by chyba padł trupem jakbym do niego z piwkiem sama poszła hahaha, zaraz by wyczuł że coś potrzebuje, np. nową sukienkę hahaha
Mój w pracy do ok.19, obiadek zaszykowany więc ja tu posiedze pewnie jeszcze.

no, akurat mój Grześ, to raczej piwka się napije jak rzeczywiście ma smaka- mało kiedy, tak w sumie może z 5 na miesiąc. jak dla mnie to się mieści w granicach normy :-D a jak gdzieś przy domu pracuje, to mu zanoszę piwko- a niech się napije chłopak, przychodzi z pracy i jeszcze w domu ma coś do roboty. a niech ma relaksik :-D

reklama
no, akurat mój Grześ, to raczej piwka się napije jak rzeczywiście ma smaka- mało kiedy, tak w sumie może z 5 na miesiąc. jak dla mnie to się mieści w granicach normy :-D a jak gdzieś przy domu pracuje, to mu zanoszę piwko- a niech się napije chłopak, przychodzi z pracy i jeszcze w domu ma coś do roboty. a niech ma relaksik :-D

No jak w granicach normy to spoko :) Jak chłop robotny to się mu nalezy :) Ale mimo wszystko jestem strasznym wrogiem palenia i alkoholu. Taka jakś dziwna jestem... :P

No jak w granicach normy to spoko :) Jak chłop robotny to się mu nalezy :) Ale mimo wszystko jestem strasznym wrogiem palenia i alkoholu. Taka jakś dziwna jestem... :P

ja tak kiedyś miałam. ale mi przeszło :-D

nie no, teraz naprawdę uciekam. idę sobie zrobić kisiel, bo mi się tak zachciało pomarańczowego kisie-la-lu(jakkolwiek by się to odmieniało :-p ) a potem będzie Majka lecieć- normalnie się wciągnęłam w ten serial. jedyne co wogóle w tv oglądam (oprócz dd tvn :-) )

to do jutra buziolki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tak kiedyś miałam. ale mi przeszło :-D

nie no, teraz naprawdę uciekam. idę sobie zrobić kisiel, bo mi się tak zachciało pomarańczowego kisie-la-lu(jakkolwiek by się to odmieniało :-p ) a potem będzie Majka lecieć- normalnie się wciągnęłam w ten serial. jedyne co wogóle w tv oglądam (oprócz dd tvn :-) )

to do jutra buziolki

Ok, to smacznego kisielku życze :)
Ja Majki nie oglądam,ale wogóle to jestem serialową maniaczka, oglądam chyba wszystko co się da ale to z nudów, ale Majka jakoś mi się wydaje przekoloryzowanym serialem.

Miłego wieczorku

witam się popołudniowo i powizytowo :)
bardzo lubię tą babeczke- gin do której chpdze, taka normalna, równa babka....niestety w przychodni pointer się zepsuł i nie mam zdjęcia :( ale fajbnie dziś maluszek wygladął, leżał na plecach i grzebał rączkami w buźce...pewnie spał :)
jak tak sobie leżał to go ogladałayśmy i dr mówi , wiesz Oluś mi się wydaje,ze to dziewczynka bedzie, bo widze dwie białe kreseczki w kroku...oczywiscie za wczesnie jeszcze, ale zoboczymy :)
no ale go obudziła w końcu i zmierzyła przeziorność karkową, jest w normie...za tydzień potwierdzi to badanie genetyczne ;)

Ok, to smacznego kisielku życze :)
Ja Majki nie oglądam,ale wogóle to jestem serialową maniaczka, oglądam chyba wszystko co się da ale to z nudów, ale Majka jakoś mi się wydaje przekoloryzowanym serialem.

Miłego wieczorku
oj ja seriali nie ogladam...nawet nie siadam do jednego odcinka - zeby się nie wciagnać :)

Witam sie popoludniowo :)

żabciu piekne tłuścioszki

Lopop ?
i ja się witam z Tobą...gościna sie udała?

podoba mi się
do mnie też idzie aż cholera mnie bierze, że znowy wrednota przylezie
NO A KTÓRY TO DZIŃ CYKLU,ZE JUZ CZUJESZ? Nie koloryzujesz cosik? Co do kłótni to cioś wisiało w powietrzu chyba, bo ja też mojego J do poionu ustawiłąm i nie gadaliśmy 2 dni...myśli sobie,z e jak żona w domu, to już nie ma żadnych obowiazków....poprzewracało sie troszkę w główce ;)

A firma meza tez budowlana??? tzn co znaczy ph bo ja nie kumam haha

Sorki za urazone ale co dzwonie do znajomych czy rodziny to ledwie koniec z koncem dopinaja co miesiac a tu ciagle ktoras pisze o zakupach kosmetyczkach jejku to ja w innym swiecie po 7 latach zyje chyba ze mnie ludzie w bambuko robia
Macie racje my zagranica nie mamy kokosow bo zapiepszamy jak mrowki i odkladamy co miesiac a niektorym sie widdzi ze manna z nieba nam plynie ja juz mam dosc mojej rodzinki ciagle tylko na cos czekaja jak przyjezdzam zygac sie chce
To normalne pracujesz oszczedzasz to cos w zyciu osiagniesz i odlozysz a jak ktos imprezuje czy ma 5 kredytow no to sie nie dziwie jak sie zadzic chce
Mysle ze jest podobnie tyle ze wy w swoim kraku ja na wygnaniu hahahahaha
ph to przedstawiciel handlowy...tak jak ja ;)

a co do poziomu życia...to wydaje mi się od tego kto jaką prace ma i ile zarabia...osobiscie bez kredytów nie wyobrażam sobie życia w Polsce...dorabialismy sie od pierwszego garnka i widelca (przysłowowego) mieszkamy 7 lat na swoim i cały czas mamy jakieś kredyty, jedne spłacamy, drugie bierzemy...źle nie zarabiamy, nie szastam pieniedzmi,, a naprawde się nam nie przelewa, nie ma biedy, ale zebym luz finansowy miała to niekoniecznie.

Zuzia już po kolacji i wykąpana leży w swoim łóżeczku i ogląda bajkę. :tak: Zaraz poczytamy,bo widzę,że zaczyna przysypiać. ;-)

A mi się marzy masaż. :sorry2:

;-)witam dziewuszki wieczorowo ;-):-)

mój DZIUBEQ wrócił już do domku i zaprosił na obiado- kolacyjkę do takiego fajnego lokaliku "Skrzynka":-) serwują tam przepyszne naleśniki giganty pod każdą postacią :tak: i na koniec R pyta czy fasolki się najadły i czy im smakowało :-D:rofl2:

Agutka jutro testujesz BABO :)

Batonik,chciałam to zrobić nawet dziś po południu,żeby Wam udowodnić,że będzie jedna kreska,ale ... okazało się,że nie mam w domu żadnego testu! :szok: :laugh2: Jajca,jak berety. :-p No i nie kupiłam. :-) A do apteki już mi się iść nie chce. :-p

Idę czytać Zuni. :-)

reklama
siemka laseczki:-)
już się nie moge doczekac, bo za tydzien o tej godzinie już będę z moim kochanym!!:tak:
Przylatuje o 13.35, więc do wieczora na pewno będzie się działo:-D

sorki, ale nie mogę się na niczym innym skupić:baffled:

ogladałyście "galerianki"? dziś sobie włączyłam po południu - masakra jakąś!:szok: naprawdę tak się dzieje, czy to margines?? Mi się aż nie chce wierzyć...:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry