reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

fajnie się dziewczyny macie, że wam ktoś sprząta czy okna myje :-D

ja teraz w tym nowym domu, w którym mieszkamy to okien mam 6 plus jeszcze 2 balkonowe i w dodatku wszystkie takie podwójne- nie plastikowe, tylko drewniane rozkręcane :dry: a sprzątania też dużo, bo dużo miejsca tu mamy, koty też swoje nabroją, a jeszcze czasem się psa wpuści :-p ale coś za coś- dużo miejsca, to dużo do sprzątania :tak::tak:

żabka- cudne te krechy. zazdroszę bardzo, aż mi wstyd :zawstydzona/y:

wróciłam z miasta, zakupy zrobiłam, u babiczki najadłam się ciastek- bo akurat dziś upiekła :blink::blink::blink:
spadam do kuchni- zrobię dzisiaj hot- dogi na obiadek, bo jak się wybrałam do miasta to zapomniałam wyciągnąć z zamrażarki jakieś mięsko :sorry2::sorry2:

ja nie wiem. znowu jak przyszłam to wszystkie pouciekały :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
paliissa ja testowałam dwa dni przed @ i wyszły dwie II:tak:

ja dzisiaj się pokusiłam i kupiłam test, choć nie wiem po co :sorry2: ale co tam, w niedzielę najwyżej zrobię- to będzie dzień przed @. przynajmniej nie będę się łudzić, bo niby wątpię, ale jakaś nadzieja zawsze jest :baffled: wczorajszy humor przeszedł i już tak bardzo smutno mi nie jest- trudno, co będzie to będzie. zostaje tylko próbować i czekać

oj ,,,,ja poczekam cierpliwa 2 dni nic mi nie zmieniaja takze poczekam jak narazie zadnych objawow nie mam ,na nic

to ja bardzo trzymam kciuki :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja dzisiaj się pokusiłam i kupiłam test, choć nie wiem po co :sorry2: ale co tam, w niedzielę najwyżej zrobię- to będzie dzień przed @. przynajmniej nie będę się łudzić, bo niby wątpię, ale jakaś nadzieja zawsze jest :baffled: wczorajszy humor przeszedł i już tak bardzo smutno mi nie jest- trudno, co będzie to będzie. zostaje tylko próbować i czekać

to ja bardzo trzymam kciuki :tak::tak:
to testujemy razem w niedziele?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry