B
bunia87
Gość
fajnie się dziewczyny macie, że wam ktoś sprząta czy okna myje 
ja teraz w tym nowym domu, w którym mieszkamy to okien mam 6 plus jeszcze 2 balkonowe i w dodatku wszystkie takie podwójne- nie plastikowe, tylko drewniane rozkręcane
a sprzątania też dużo, bo dużo miejsca tu mamy, koty też swoje nabroją, a jeszcze czasem się psa wpuści
ale coś za coś- dużo miejsca, to dużo do sprzątania 

żabka- cudne te krechy. zazdroszę bardzo, aż mi wstyd
wróciłam z miasta, zakupy zrobiłam, u babiczki najadłam się ciastek- bo akurat dziś upiekła

spadam do kuchni- zrobię dzisiaj hot- dogi na obiadek, bo jak się wybrałam do miasta to zapomniałam wyciągnąć z zamrażarki jakieś mięsko

ja nie wiem. znowu jak przyszłam to wszystkie pouciekały

ja teraz w tym nowym domu, w którym mieszkamy to okien mam 6 plus jeszcze 2 balkonowe i w dodatku wszystkie takie podwójne- nie plastikowe, tylko drewniane rozkręcane
a sprzątania też dużo, bo dużo miejsca tu mamy, koty też swoje nabroją, a jeszcze czasem się psa wpuści
ale coś za coś- dużo miejsca, to dużo do sprzątania 

żabka- cudne te krechy. zazdroszę bardzo, aż mi wstyd

wróciłam z miasta, zakupy zrobiłam, u babiczki najadłam się ciastek- bo akurat dziś upiekła

spadam do kuchni- zrobię dzisiaj hot- dogi na obiadek, bo jak się wybrałam do miasta to zapomniałam wyciągnąć z zamrażarki jakieś mięsko

ja nie wiem. znowu jak przyszłam to wszystkie pouciekały

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wczorajszy humor przeszedł i już tak bardzo smutno mi nie jest- trudno, co będzie to będzie. zostaje tylko próbować i czekać