reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Zapraszam,jak najbardziej! :-)
wjadę

moj mały zasnął a jak tak spi w dzień to niestety jakaś infekcja poważna jest nawet nie ma dużej gorączki ale mówił że go wz lewej strony boli ale tak na styku brzuszka z pleckami więc chyba nerka pewnie przez to przeziębienie bo też skarży się że go wszystko boli:(
ach nie lubię jak chorują dzieci

mmmmmmmmmm..... zjadłabym jakieś ciasto :-) jutro uzupełnię zapasy zbędnych kalorii- po komunii obiadek w restauracji :-D a apetyt na pewno dopisze, bo się jutro najeżdżę autem, że hej- z powodu dziewczyny mojego brata :eek::eek:

bo po nią trzeba jechać po mszy, bo ona na drugim końcu miasta jakieś warsztaty ma. noż kurna, to ona idzie na komunię czy nażreć się za darmo? wrrrrrr.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: aż mi ciśnienie skoczyło jak mi to mama powiedziała. komunia na 10, obiadek po mszy jest na 12:30 a ona do 12 ma te warsztaty, to powiedziałam że jak po mszy tam pojedziemy a jej nie będzie to będzie pieszo szła na drugi koniec miasta do tej restauracji!!!!!! czy ja jestem taksówka? albo szofer? ja mam święte dupska wozić jak im się tylko chce? a niech jeszcze będą mi fochy robić, jak będą chcieli wracać do domu o innej porze niż my- to naprawdę uruchomię agresor i się podzieje, bo ja nie jestem na każde życzenie wszystkich. służącą jestem? (uogólniając- pisałam dziś co nieco o moim bracie, a ta jego laska to dla niego idealna- tak samo pierdyknięta i wredna wobec mnie jak on :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrrrrrrrr......... )

ale dzisiaj zła jestem- czyli pewnie @ się zbliża z przyczajki :cool::cool:

mmmmmmmmmm..... zjadłabym jakieś ciasto :-) jutro uzupełnię zapasy zbędnych kalorii- po komunii obiadek w restauracji :-D a apetyt na pewno dopisze, bo się jutro najeżdżę autem, że hej- z powodu dziewczyny mojego brata :eek::eek:

bo po nią trzeba jechać po mszy, bo ona na drugim końcu miasta jakieś warsztaty ma. noż kurna, to ona idzie na komunię czy nażreć się za darmo? wrrrrrr.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: aż mi ciśnienie skoczyło jak mi to mama powiedziała. komunia na 10, obiadek po mszy jest na 12:30 a ona do 12 ma te warsztaty, to powiedziałam że jak po mszy tam pojedziemy a jej nie będzie to będzie pieszo szła na drugi koniec miasta do tej restauracji!!!!!! czy ja jestem taksówka? albo szofer? ja mam święte dupska wozić jak im się tylko chce? a niech jeszcze będą mi fochy robić, jak będą chcieli wracać do domu o innej porze niż my- to naprawdę uruchomię agresor i się podzieje, bo ja nie jestem na każde życzenie wszystkich. służącą jestem? (uogólniając- pisałam dziś co nieco o moim bracie, a ta jego laska to dla niego idealna- tak samo pierdyknięta i wredna wobec mnie jak on :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrrrrrrrr......... )

ale dzisiaj zła jestem- czyli pewnie @ się zbliża z przyczajki :cool::cool:
kochana ja też jutro na komunie jadę aż do Gdańska

reklama
kochana ja też jutro na komunie jadę aż do Gdańska

no ja daleko nie mam, ale kilometrów narobię- najpierw do centrum po mamę i brata, potem w drugą część miasta do kościoła, po mszy w przeciwnym kierunku na koniec miasta po tą zołzę, a potem na kolejny kraniec miasta do restauracji. zaraz po obiedzie będę musiała zawieźć mamę do domu- bo musi jechać wcześniej. później z kolei w zależności od widzimisie mojego brata będę musiała zawieźć do domu jego, a jego dziewczynę do innego miasta. i weź tu człowieku wyluzuj, jak się jest traktowanym jak szofer. lubię jeździć autem choćby na drugi koniec Polski, ale mój brat i jego dziewczyna to inna sprawa- od nich to nawet dziękuję nie usłyszę, a jeszcze po mnie pojadą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie ich wywalę z auta w jakimś polu :growl::growl::ninja2::ninja2::yes::yes::yes:

a tobie życzę udanej imprezki :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry