Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uciekam
Trzymajcie sie !
Do miłego poklikania !
Przykro Agutka:-(, ale @ znalazłaś![]()

Rozumiem, bo sama trochę uciekam żeby wyluzować!!! Nadal nie podiełam decyzji co robić do lekarzy mi się nie śpieszy, jesteśmy umówieni z koleżanka która pracuje w domu dziecka! I oboje coraz bardziej tęsknimy za dzidziusiem!!!...........
ostatnio wogole sie cicho tu zrobiło![]()
Kochana ja myslałam, że juz Ci się udało!!! Pijesz jakieś ziółka, ja muszę wrócić do moich, bo w tym cyklu jakos odpuściłam!!!
Oj tam. :-) Ja już to od kilki dni czułam.![]()
Ziółek nie piję, wogóle jakoś z tą dzidzią trochę odpuściłam ale chyba przez to że jestem zapracowana, dodatkowo syn M jest u nas często i na niego przelewam uczucia macierzyńskie. Siedzi dziś ze mną w pracy bo M tez pracuje ale Mały jest tak grzeczny jakby go nie było.
Oj tam. :-) Ja już to od kilki dni czułam.![]()
wiesz u mnie ten z szubina powiedział że mam małego żylaczka na macicy to w niczym nie przeszkadza no ale zmartwiło mnie to że poprzednicy nie widzieli tegoZiółek nie piję, wogóle jakoś z tą dzidzią trochę odpuściłam ale chyba przez to że jestem zapracowana, dodatkowo syn M jest u nas często i na niego przelewam uczucia macierzyńskie. Siedzi dziś ze mną w pracy bo M tez pracuje ale Mały jest tak grzeczny jakby go nie było.
fajnie popieram taką decyzję bo jak mi się nie uda to też adoptujemy mój M jest za tym bardzo bo jego tata miał też dzieci aż 3 przysposobionych i każde wyrosło na ludziTrochę myślimy o adopcji bo ja juz bym chciała starsze dziecko z którym mogę porozmawiac po za tym nadal nie wim co mi dolega, i kiedy i czy w ogóle uda mi się być w ciąży???
Fjnie, ż masz kogoś kim możesz się zaopiekować zawsze to jakaś opcja dla wyładowania instynktu!!!
Trochę myślimy o adopcji bo ja juz bym chciała starsze dziecko z którym mogę porozmawiac po za tym nadal nie wim co mi dolega, i kiedy i czy w ogóle uda mi się być w ciąży???
Fjnie, ż masz kogoś kim możesz się zaopiekować zawsze to jakaś opcja dla wyładowania instynktu!!!
wiesz u mnie ten z szubina powiedział że mam małego żylaczka na macicy to w niczym nie przeszkadza no ale zmartwiło mnie to że poprzednicy nie widzieli tego