reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kobietki czemu tak cicho czyżby jakieś fajne plany na wieczór Was odciągały od BB. Ja tydzień temu miałam spotkanie 10 lat po maturze!!! Nie polecam, choć ludzie byli i są fajni to jednak wyścig szczurów wziął górę nad zabawą!!!

reklama
Oświadczam,że po tych już 9ciu cyklach starań na maxa poznałam swój organizm. :-)

Jednym słowem:

6630_mieszna_malpa.jpg

:tak: ;-) :tak:

ostatnio wogole sie cicho tu zrobiło :(

no fakt- ciężarówki nam pouciekały, sporo odpuściło żeby na luzie się seksić :-D

ja na chwilkę spadam małżowi wyprasować na jutro koszulę- bo dopiero jakąś wybrał :-D a on sam już na rybki pojechał, więc jestem samiutka to po prasowanku szybciutko wracam :-)

Włsnie gadałam z kumpela i mowiła ze jej syn z dziewczyna starał sie 6 m-cy i nic.
I odpuścili sobie i ta laska za miesiac bedzie rodzić :-)
czyli cos w ty m jest

ostatnio wogole sie cicho tu zrobiło :(

no fakt- ciężarówki nam pouciekały, sporo odpuściło żeby na luzie się seksić :-D

Rozumiem, bo sama trochę uciekam żeby wyluzować!!! Nadal nie podiełam decyzji co robić do lekarzy mi się nie śpieszy, jesteśmy umówieni z koleżanka która pracuje w domu dziecka! I oboje coraz bardziej tęsknimy za dzidziusiem!!!...........

hej. wlasnie wrocilam od lekarza i okazalo sie ze jest wszystko ok. tzn szyjka mi sie nie skraca dalej tylko zamiast luteiny przepisal mi duphaston;) a i zrobil usg i wszystko ok. dzidzia pieknie sie rusza, machca nozkami...i chyba bedzie dziewczynka!!!!!lekarz mowil ze wszystko na to wskazuje;))ale dl mnie najwazniejsze ze wszytko ok i nic zlego sie nie dzieje.teraz mam dopiero 4 czerwca i zrobi mi usg polowkowe

Cieszę się że dzidziuś wporządku!

A najciekawsze jest to,że teściowe bardzo często swoich zięciów wprost ubóstwiają,a te drugie swoich synowych nienawidzą. Jak to jest? :dry:

Temat teściów pełną parą, u mnie jest tak że moja mama dla M jak matka i on by wszystko dla niej zrobił za to mama M... no cóż nie chciała go wogóle, wychowywała go babcia, jak miał problemy to się od niego odwróciła, nigdy nie miał wsparcia od niej. Teraz kontakty są raczej chłodne a wogóle bawi mi mnie tak kobieta, aktorka z niej i hipochondryczka, jak mnie widzi od święta to wielką, kochającą matkę zgrywa ale cóż, nie zmienię przeszłości.

Witaj dawno Cię nie widziałam na forum!!! Zresztą sama rzadko zaglądam. co u Ciebie!!!

Witaj Kochana!!!

Fajnie że jesteś!

no witaj kolezanko , ale dawno Cię nie było :)

Byłam ze 3 dni temu ale ogólnie wtedy nikogo nie było, rozpisałam się, wyżaliłam ale czasami jak późno się piszę to posty zostają bez odzewu.

Rozumiem, bo sama trochę uciekam żeby wyluzować!!! Nadal nie podiełam decyzji co robić do lekarzy mi się nie śpieszy, jesteśmy umówieni z koleżanka która pracuje w domu dziecka! I oboje coraz bardziej tęsknimy za dzidziusiem!!!...........

ach wiem Robin :( dlaczego to wszystko jest takie ...... :(
wiesz ja teraz tez staram sie mniej zagladac mniej myslec , bo juz nie daje rady i wszyscy dokola przezemnie cierpią

reklama
Cieszę się że dzidziuś wporządku!

Temat teściów pełną parą, u mnie jest tak że moja mama dla M jak matka i on by wszystko dla niej zrobił za to mama M... no cóż nie chciała go wogóle, wychowywała go babcia, jak miał problemy to się od niego odwróciła, nigdy nie miał wsparcia od niej. Teraz kontakty są raczej chłodne a wogóle bawi mi mnie tak kobieta, aktorka z niej i hipochondryczka, jak mnie widzi od święta to wielką, kochającą matkę zgrywa ale cóż, nie zmienię przeszłości.

Fajnie że jesteś!

Byłam ze 3 dni temu ale ogólnie wtedy nikogo nie było, rozpisałam się, wyżaliłam ale czasami jak późno się piszę to posty zostają bez odzewu.
Kochana ja myslałam, że juz Ci się udało!!! Pijesz jakieś ziółka, ja muszę wrócić do moich, bo w tym cyklu jakos odpuściłam!!!

ach wiem Robin :( dlaczego to wszystko jest takie ...... :(
wiesz ja teraz tez staram sie mniej zagladac mniej myslec , bo juz nie daje rady i wszyscy dokola przezemnie cierpią
Masakra jakaś, ze mną jest lepiej, niz jeszcze 3 miesiące temu. Tylko tęsknota jakaś większa!!! Ale M dałam wreszcie spokój, on chyba też zmienił podejście i chyba wreszcie do niego dotarło jakie jest puste życie bez dzidziów!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry