reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Cześć Dziewczynki!!! Co u Was??? Ja wczoraj byłam na badaniach hormonów tarczycy nie wiecie gdzie mogła bym poczytać o wynikach???

Hej
Normy powinnaś mieć podane razem z wynikami. Najlepiej zapytać lekarza bo jak zaczniesz szukać w necie to tam czasem różne pierdoły wypisują więc można się niepotrzebnie nieźle wystraszyć.

Hej
Normy powinnaś mieć podane razem z wynikami. Najlepiej zapytać lekarza bo jak zaczniesz szukać w necie to tam czasem różne pierdoły wypisują więc można się niepotrzebnie nieźle wystraszyć.

Według norm z tabelki na wynikach wynika że mieszczę się w normie także tarczyca odpada jako przyczyna moich problemów, chyba zacznę rwac włosy z głowy ten brak diagnozy jest denerwujący!!!
Tyle u mnie a co u Was bo znów zleciałały 2 tyg od kiedy tu ostatni raz byłam! Jakieś fasolki sie nowe pojawiły po za Batonikiem i Żabką???

Cześć Dziewczynki!!! Co u Was??? Ja wczoraj byłam na badaniach hormonów tarczycy nie wiecie gdzie mogła bym poczytać o wynikach???

chyba na wynikach masz podane normy- bo to zależy od laboratorium jak podają to wskazują normy. a potem sprawdź jeśli masz dużo poniżej albo powyżej normy. ja tak zrobiłam :-D miała 1,16 a normę miałam do 5 określoną (chyba jakoś tak :-) )

a ja się witam ponownie po awarii komputera- przestał mi działać ten panel od myszki (laptopa mam) i normalnie się wściekałam, bo nie wiedziałam czy to sterowniki czy jak, a dzwoniliśmy do kolegi, który nam leczy kompa i nie odbierał, a jak kompcia otworzyłam to już wszystko działało. ale masakra- myślałam, że zostanę bez BB (jednak uzależnienie daje o sobie znać :-p )

Agutka- a jak tam u ciebie? @ się rozkręca czy dalej nam chcesz ściemniać że się nie udało?

palissa- faktycznie spróbuj jutro z rannych siuśków, chyba że @ przyjdzie, ale trzymam kciuki, żeby jednak stężenie było za małe dzisiaj i żebyś jutro zobaczyła II kreski :-)

No to może jeszcze poczekaj. :tak: I następnym razem zrób z porannego. :tak:

wiecie co tak sobie licze od 15 kwietni do dziasiaj to 31 dni a ja mam co 30 wiec wczoraj miala przyjsc?dziewczyny nie wiem sama co mam myslec test z 2 siczkow wyszedl negatywny niby wczoraj miala przyjsc@ dalej jej nie ma ile tego czekania jeszcze?zawsze poklualna co jej sie stalo?@

Agutka- a jak tam u ciebie? @ się rozkręca czy dalej nam chcesz ściemniać że się nie udało?

Słońce,ale ja nic nie wkręcam. :-) Po prostu @ przyjdzie i tyle. ;-) Jeszcze jej nie ma,ale to kwestia godzin,bo właśnie zaczął mnie boleć brzuch. Ble!

wiecie co tak sobie licze od 15 kwietni do dziasiaj to 31 dni a ja mam co 30 wiec wczoraj miala przyjsc?dziewczyny nie wiem sama co mam myslec test z 2 siczkow wyszedl negatywny niby wczoraj miala przyjsc@ dalej jej nie ma ile tego czekania jeszcze?zawsze poklualna co jej sie stalo?@

Pallissa,może jest za wcześnie na test? A może organizm płata Ci figla? Poczekaj ze 2 dni. :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Palissa a wiesz kiedy miałaś owulkę? Bo może była późno i test poprostu jeszcze nie wykrywa. Poczekaj kilka dni i powtórz test. Trzymam &&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry