pallissa
Fanka BB :)
na dzisiaj zawsze o 5 rano przychodzilaPallissa,na kiedy miałaś termin @?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na dzisiaj zawsze o 5 rano przychodzilaPallissa,na kiedy miałaś termin @?
Cześć Dziewczynki!!! Co u Was??? Ja wczoraj byłam na badaniach hormonów tarczycy nie wiecie gdzie mogła bym poczytać o wynikach???
Hej
Normy powinnaś mieć podane razem z wynikami. Najlepiej zapytać lekarza bo jak zaczniesz szukać w necie to tam czasem różne pierdoły wypisują więc można się niepotrzebnie nieźle wystraszyć.
Cześć Dziewczynki!!! Co u Was??? Ja wczoraj byłam na badaniach hormonów tarczycy nie wiecie gdzie mogła bym poczytać o wynikach???
miała 1,16 a normę miałam do 5 określoną (chyba jakoś tak :-) )
)No to może jeszcze poczekaj.I następnym razem zrób z porannego.
![]()
Agutka- a jak tam u ciebie? @ się rozkręca czy dalej nam chcesz ściemniać że się nie udało?
wiecie co tak sobie licze od 15 kwietni do dziasiaj to 31 dni a ja mam co 30 wiec wczoraj miala przyjsc?dziewczyny nie wiem sama co mam myslec test z 2 siczkow wyszedl negatywny niby wczoraj miala przyjsc@ dalej jej nie ma ile tego czekania jeszcze?zawsze poklualna co jej sie stalo?@

wiecie co tak sobie licze od 15 kwietni do dziasiaj to 31 dni a ja mam co 30 wiec wczoraj miala przyjsc?dziewczyny nie wiem sama co mam myslec test z 2 siczkow wyszedl negatywny niby wczoraj miala przyjsc@ dalej jej nie ma ile tego czekania jeszcze?zawsze poklualna co jej sie stalo?@
Pallissa,może jest za wcześnie na test? A może organizm płata Ci figla? Poczekaj ze 2 dni.![]()