reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no dziewczynki kciuki 3mam mocno za wasze pozytywne testy!!!! :tak:

ja też wolę @ niż I kreche na teście...
ostatnio to zawsze @ mnie wyprzedzała wiec nawet nie zdążyłam testu kupić :/
ciekawe jak bedzie tym razem :rolleyes2:
erba nie wiem dokładnie ile dni temu była owu ale gin powiedziała że wygląda na to iż pare dni temu. Płyn jest widoczny więc pękło na pewno. Teraz tylko czekać..

reklama
Witajce Babeczki :-)

wpadłam z kawką...głównie zobaczyć IIkreski na Agutkowym teście...ale on widzę zapominalska strasznie...Fasolka jej już rozum odebrała :-D

Pisałyście o teściowych... ja też miałam z nimi przejścia w małżeństwie. Na szczęście po rozstaniu z mężem uwolniłam się też od nich, ich dziwactw i popisów i mam świety spokój.
Tyle na ich temat bo uważam że nie są warci aby więcej o nich pisać.
W. nie ma rodziców (oboje już nie żyją) więc jakby nie mam jak tego tematu już rozstrząsać.

Zaraz muszę pędzić do fryzjera...bo idziemy dzisiaj na wesele. A tak strasznie mi się nie chce.

Miłego dnia Wam życzę!

Żabko ciekawa jestem co tam u Ciebie na usg będzie widać :tak:;-) a wiesz już ile będziesz musiała na nie czekać :confused:
no niewiem niestety we wtorek ide do gina da mi skierowanie na badania zalozy karte ciazy zbada palpacyjnie i da skierowanie na usg i dopiero jak zadzwonie zeby sie zarejestrowac to dopiero sie dowiem kiedy bede miala wiec po rejestracji ustawie sobie nowy sowaczek z odliczaniem dni do usg :-D bo wtedy jakos szybciej mi leci jak na niego patrze codziennie a dzis mi stuknal 6 tydzien!! :-)

Witajce Babeczki :-)

wpadłam z kawką...głównie zobaczyć IIkreski na Agutkowym teście...ale on widzę zapominalska strasznie...Fasolka jej już rozum odebrała :-D

Pisałyście o teściowych... ja też miałam z nimi przejścia w małżeństwie. Na szczęście po rozstaniu z mężem uwolniłam się też od nich, ich dziwactw i popisów i mam świety spokój.
Tyle na ich temat bo uważam że nie są warci aby więcej o nich pisać.
W. nie ma rodziców (oboje już nie żyją) więc jakby nie mam jak tego tematu już rozstrząsać.

Zaraz muszę pędzić do fryzjera...bo idziemy dzisiaj na wesele. A tak strasznie mi się nie chce.

Miłego dnia Wam życzę!

Myszka baw się dobrze do białego rana i na tyle ile dzidzia pozwoli :)

no niewiem niestety we wtorek ide do gina da mi skierowanie na badania zalozy karte ciazy zbada palpacyjnie i da skierowanie na usg i dopiero jak zadzwonie zeby sie zarejestrowac to dopiero sie dowiem kiedy bede miala wiec po rejestracji ustawie sobie nowy sowaczek z odliczaniem dni do usg :-D bo wtedy jakos szybciej mi leci jak na niego patrze codziennie a dzis mi stuknal 6 tydzien!! :-)

jak Tobie dziś stuknął to mi jutro :tak: szkoda tylko że u mnie nic jeszcze nie było widać :-( troszku się martwię (b.malutko) ale mam nadzieję że na następnym usg 25.05. będzie się coś działo :tak:

a Żabko wiesz kiedy miałaś owu?

wiecie co? tak sobie posprawdzałam w necie i wyszło mi, że gdyby się w tym cyklu udało to termin miałabym na 25 stycznia czyli urodzinki mojej mamulki :-)

ale wystrzeliłam, nie? same widzicie jakie mam mieszane uczucia :-p z jednej strony nie nie nie, a za chwilę a może a gdyby

rany, jaka ja dziwna jestem :-)

wiecie co? tak sobie posprawdzałam w necie i wyszło mi, że gdyby się w tym cyklu udało to termin miałabym na 25 stycznia czyli urodzinki mojej mamulki :-)

ale wystrzeliłam, nie? same widzicie jakie mam mieszane uczucia :-p z jednej strony nie nie nie, a za chwilę a może a gdyby

rany, jaka ja dziwna jestem :-)

Nie jesteś dziwna, poprostu bardzo byś chciała żeby się udało więc to zrozumiałe. Zresztą każda z nas by chciała

jak Tobie dziś stuknął to mi jutro :tak: szkoda tylko że u mnie nic jeszcze nie było widać :-( troszku się martwię (b.malutko) ale mam nadzieję że na następnym usg 25.05. będzie się coś działo :tak:

a Żabko wiesz kiedy miałaś owu?
tak owu byla 16.04 w 24 dniu cyklu

ok kochane ja musze spadac pranie sie wypralo wiec musze isc powiesic i potem posiedziec z mala ale jest dzis marudna przez ta pogode wrrr a wieczorem do szwagierki na urodziny bedzie dobre jedzonko mniam mniam juz sie niemoge doczekac :-D hahahah do poklikania jutro kobietki

Nie jesteś dziwna, poprostu bardzo byś chciała żeby się udało więc to zrozumiałe. Zresztą każda z nas by chciała

co-ty-gadasz :-) ja naprawdę jestem dziwna :-p pomijając nawet temat staranek :-) czasem mam takie teksty i zagrania, że sama sobie się dziwię :-D ale oczywiście tak pozytywnie, bo ja to raczej zakręcona jestem (jak moje włosy ) :-)

reklama
Żabko to Ty tak jak ja miałaś owu o 10dni przesuniętą niż norma... Moja dzidzia zminiejszyła już tą różnicę do 7dni...ale zobacyzmy jak będzie dalej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry