K
Kinga85
Gość
taaa każda z nas by bardzo chciała ach....Nie jesteś dziwna, poprostu bardzo byś chciała żeby się udało więc to zrozumiałe. Zresztą każda z nas by chciała
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taaa każda z nas by bardzo chciała ach....Nie jesteś dziwna, poprostu bardzo byś chciała żeby się udało więc to zrozumiałe. Zresztą każda z nas by chciała

nie mogę go zatrzymywać argumentując, że znowu sama będę- on też by chciał się zrelaksować i wogóle, a że lubi łowić rybki, to dobrze- ma hobby :-) ja i tak jestem ostatnio nie do życia, więc to lepiej że radzi sobie sam :-) zresztą brzuch mnie tak boli, że nie mam nawet ochoty na bzyku- bzyku. ale wkońcu przejdzie- albo przyjdzie @ i brzuch się uspokoi, albo @ nie przyjdzie i będzie fasolka. szanse 50/50 i tak są duże 
palissa jak tam? testowałaś? przyszła @? a może jeszcze czekasz? daj znać babeczko, bo czekamy
na ciebie- Agutka, też czekam. gdzie raport? oj, chyba komuś przyłożę laczkiem (jakby ktoś nie wiedział to po śląsku kapeć :-) ) albo psa napuszczę (potrafi udawać groźnego- choć po oczach widać, że wszystko i wszystkich kocha ;-) )
ja dzisiaj będę cały dzień samiutka w domciu, bo małżyk do 13 w pracy. jak przyjedzie, to coś wszamie i pojedzie sobie na rybki- korzystając że nie pada. niby smutno, bo jakby nie było to codziennie siedzę sama, ale on przecież też coś z życia musi miećnie mogę go zatrzymywać argumentując, że znowu sama będę- on też by chciał się zrelaksować i wogóle, a że lubi łowić rybki, to dobrze- ma hobby :-) ja i tak jestem ostatnio nie do życia, więc to lepiej że radzi sobie sam :-) zresztą brzuch mnie tak boli, że nie mam nawet ochoty na bzyku- bzyku. ale wkońcu przejdzie- albo przyjdzie @ i brzuch się uspokoi, albo @ nie przyjdzie i będzie fasolka. szanse 50/50 i tak są duże
buziaki dziewczynki- bo widzę, że pouciekałyście. będę was doglądać :-)
nie rybak tylko wedkarz ;-) bo sie naewt o to obrarzaja :-)mój mąż też rybak a mnie to kompletnie nudzi
no dziewczynki kciuki 3mam mocno za wasze pozytywne testy!!!!![]()
ja też wolę @ niż I kreche na teście...
ostatnio to zawsze @ mnie wyprzedzała wiec nawet nie zdążyłam testu kupić :/
ciekawe jak bedzie tym razem
erba nie wiem dokładnie ile dni temu była owu ale gin powiedziała że wygląda na to iż pare dni temu. Płyn jest widoczny więc pękło na pewno. Teraz tylko czekać..
wiesz chcialam sie dowiedziec po czym to wiedzą bo ja nigdy nie pytałam i niewiedzialam ze tam wiesz widza jakis plyn bo ja jak ide to nic nie widze na usg![]()
nie rybak tylko wedkarz ;-) bo sie naewt o to obrarzaja :-)
a ja lubie łowićswietna zabawa i relax , i pochwale sie ze mam nawet karte wedkarsa :-)

Witajce Babeczki :-)
wpadłam z kawką...głównie zobaczyć IIkreski na Agutkowym teście...ale on widzę zapominalska strasznie...Fasolka jej już rozum odebrała
Pisałyście o teściowych... ja też miałam z nimi przejścia w małżeństwie. Na szczęście po rozstaniu z mężem uwolniłam się też od nich, ich dziwactw i popisów i mam świety spokój.
Tyle na ich temat bo uważam że nie są warci aby więcej o nich pisać.
W. nie ma rodziców (oboje już nie żyją) więc jakby nie mam jak tego tematu już rozstrząsać.
Zaraz muszę pędzić do fryzjera...bo idziemy dzisiaj na wesele. A tak strasznie mi się nie chce.
Miłego dnia Wam życzę!

Też bym sobie poskakała. 
wiecie co? tak sobie posprawdzałam w necie i wyszło mi, że gdyby się w tym cyklu udało to termin miałabym na 25 stycznia czyli urodzinki mojej mamulki :-)
ale wystrzeliłam, nie? same widzicie jakie mam mieszane uczuciaz jednej strony nie nie nie, a za chwilę a może a gdyby
rany, jaka ja dziwna jestem :-)
Ale i tak tego terminu mieć nie będę.