87zabka
Fanka BB :)
ja bylam cacy przez 1 rok do czasu az mala skoczyla pol roczku wrrrr... i wtedy sie zaczelo rzodzenie dzidzia a predzej pewnie tego niezauwazalam ...ja sie kiedys przejmowalam teraz mam wszystko gleboko w dupie mam moja fasolke i corcie i meza i oni sa moim zyciem a tescie tylko dbaja codziennie o moje cisnienie zeby mi bron boze niespadlo do normalnego poziomu....... widocznie taka ich rola....Witam się sobotnio. ;-) I deszczowo.
Tasiulka,czytam o Was,jak o Nas... Poważnie. :-( Ja byłam super hiper i w ogóle naj... przed ślubem. Po,już niestety,jestem tą najgorszą. Co zrobić...
I na domiar złego,ja mam taki charakter,że się byle gównem przejmuję...
dla tego najlepiej zyc samemu i daleeeeeko ja o tym marze zeby jak najdalej od tesciowTy nie zaczynaj z rodzenstwem bo bym ci taki referat napisala o mojej porypanej siostrze i glupim bracie ze bys umarla!!!!
Ja odkad tu mieszkam ciagle slysze ze on ciagle pije25lat zona tez dziecko 2,5roku nic nie mowi i wogole szkoda slow siostra z polakiem malarzem zakichanym tez idiotom w weekendy pije tez 26lat ona 28 normalnie popaprancy ciagle kredyty i wpiepszanie sie w moje zycie.Wyzywanie itp o matce mojej nawet nie pisze w wieku 50 lat zmienia facetow jak rekawiczki tylko ja normalna jestem z tej powalonej rodzinki!!!!!!
osz ty jak juz mowa o testach to uciekasz jak cie meczymy....Hahahahahahahaha!
Oj,babeczki. ;-) Ja Wam mówię,że te cycki to na @ - jak co miesiąc.
Skoro 8 cykli się nie udało,to jakoś mało prawdopodobne,żeby się Nam w 9 udało.
Bunia,mi cały czas "po głowie" chodzi psinka,więc o tym teście całkowicie zapomniałam.
Ok,idę sprzątać! ;-)
witajcie widze ze dzis mega temat TESCIE
temat rzeka moja tesciowa dalej nic niegada o ciazy ale mi to wisi a ja dzis mialam jechac na rynek i o 5 [pojechalam z mezem ale tak lalo ze wrocilismy do domu a po 2 godzxinach przestalo i tesciowa chodzi wkorwiona po domu bo jej towaru niesprzedalismy i wrocilismy do domu i oczywiscie na kim sie wyzyla?????????na mnie padlo ze siedze w domu cale dnie(niby) i podlog niezamiotlam a JA WCZORAJ ZAPIERDALALAM SPRZATALAM CALY DZIEN WSZYSTKO A PODLOG JUZ NIEZDAZYLAM A O 8 WIECZOREM JUZ BYLAM PADNIETA I JUZ MI SIE NIECHCIALO kurde wlaczylyu sie duze litery soryyy no szlag mnie trafil ona tez moze raz w miesiacu te podlogi zamiesc korona jej z glowy niespadnie aaaa co ja sie bede wnerwiac niema sensu i mi niewolno sie denerwowac we wtorek ide do gina wiec tylko to mam w myslach :-)

brzuch ciągle boli, cycole mniej- coraz bardziej wierzę w to, że to wszystko to jednak na @. nawet krosty mi się porobiły jak zwykle przed i biegam do wc (jak zwykle przed). sama już nie wiem. wczoraj od 20 to mi jakoś niedobrze było i śliniłam się jak mały bernardyn, nawet o 23 zrobiłam się taka głodna (aż w brzuchu burczało) i zjadłam kanapkę. ja już nie wiem co myśleć :-( może mam ciążę urojoną?
:-)