reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

O Boże musiały sobie przypomnieć. :dry: :-p
No nie mam @. ;-) Ale lekkie plamienie. :sorry2: Lekkie...
Wczorajsze przytulaski @ nie wywołały też. Tylko lekki ból brzucha,który zaraz ustąpił. Ale to nic nie znaczy. ;-) Bo @ przyjdzie,skoro mnie cyce bolą. :tak:
A testa jeszcze nie kupiłam. :laugh2:

Agutka Ty BABO :shocked2: dlaczego testa nie robisz przecież jeśli od wczoraj miałaś plamienia to @ już dawno by się rozkręciła :tak: a lekkie plamienia mogą być :tak: to fasolka na pewno gniazdko wije :tak::-D

reklama
O Boże musiały sobie przypomnieć. :dry: :-p
No nie mam @. ;-) Ale lekkie plamienie. :sorry2: Lekkie...
Wczorajsze przytulaski @ nie wywołały też. Tylko lekki ból brzucha,który zaraz ustąpił. Ale to nic nie znaczy. ;-) Bo @ przyjdzie,skoro mnie cyce bolą. :tak:
A testa jeszcze nie kupiłam. :laugh2:

a pewnie, że pamiętamy :-p a ból cyców to chyba akurat mało obiektywny objaw- bo na @ a na fasolkę też :-D

jak ty taka jesteś (obiecałaś kupić test w rossmanie) to ja proszę o raporty cogodzinne czy @ jest czy dalej tylko plamienie A CO!!!! NIEBĘDZIESZ Z NAMI POGRYWAĆ :-p

Agutka Ty BABO :shocked2: dlaczego testa nie robisz przecież jeśli od wczoraj miałaś plamienia to @ już dawno by się rozkręciła :tak: a lekkie plamienia mogą być :tak: to fasolka na pewno gniazdko wije :tak::-D

agutka - pytałam czy jesteś pewna!! ściemniasz nam tu, babo Ty!!
a pewnie, że pamiętamy :-p a ból cyców to chyba akurat mało obiektywny objaw- bo na @ a na fasolkę też :-D

jak ty taka jesteś (obiecałaś kupić test w rossmanie) to ja proszę o raporty cogodzinne czy @ jest czy dalej tylko plamienie A CO!!!! NIEBĘDZIESZ Z NAMI POGRYWAĆ :-p
dokładnie!! do apteki i to juz, już!! biegiem!
czekamy na wynik testu

Hahahahahahahaha! :-D
Oj,babeczki. ;-) Ja Wam mówię,że te cycki to na @ - jak co miesiąc.
Skoro 8 cykli się nie udało,to jakoś mało prawdopodobne,żeby się Nam w 9 udało. :sorry2:

Bunia,mi cały czas "po głowie" chodzi psinka,więc o tym teście całkowicie zapomniałam. :sorry2:

Ok,idę sprzątać! ;-)

witam z rana przy serniczku z truskawkami..:))))))
jak możesz tak męczyc ciężarne takimi opowieściami??

svendsonka - play wakacyjne, hehe dobre - moje plany to praca, 4-o dniowy wypad do Polski na koniec sierpnia na ślub mojej psiapiółki. A tak, to pewnie będziemy sobie weekendy jakieś ciekawe aranżować - Wiki to tylko do Disneylandu chce, więc pewnie pojedziemy.
Dzisiaj w Paryżu też jest noc muzeów, ale ja w większoći byłam, więc sama nie pójdę, bo jakoś dziwnie w tłumie samemu się przepychać. Ale zawsze pierwsza niedziela miesiąca jest free, więc jak Marcin przyjedzie, to gdzieś się przejdziemy, bo potem z Wikunią to trudniej będzie.

Agutka - no jak, przecież do dziewięciu razy sztuka!

Hahahahahahahaha! :-D
Oj,babeczki. ;-) Ja Wam mówię,że te cycki to na @ - jak co miesiąc.
Skoro 8 cykli się nie udało,to jakoś mało prawdopodobne,żeby się Nam w 9 udało. :sorry2:

Bunia,mi cały czas "po głowie" chodzi psinka,więc o tym teście całkowicie zapomniałam. :sorry2:

Ok,idę sprzątać! ;-)

rany, ale ty ściemniasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o ty!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej
Ja dopiero z wyrka sie wygrzebałam :P
Widze ze mój wczorajszy post o dtesciach wywołał lawine i ze nie tylko ja mam takie problemy.Naa zakończenie tego burzliwego tematu powiem tylko ze moi rodzice wyprawili nam całe wesele a tescie rzyszli na gotowe, w kopercie dali 1000zł i powiedzieli ze to nawet nie połowa tego co nam chca dac. Dodam ze córeczce wyprawili całe wesele.dzisiaj jestesmy prawie dwa lata po slubie i grosza nie dostalismy, ale na dzien dzisiejszy i tak bysmy nic nie wzieli od nich.
Co do działki to odpada bo budować się tam nigdy nie będe,a podatki od gruntu płacic bedziemy musieli a oni beda sobie tam ziemie uprawiac-taki wał!!!

Co do wakacji to my planujemy jechac do Włoch z funclubem Kubicy bo mój mąż to wielki kibic. W programie wycieczki oczywscie wyscigi, treningi i zwiedzanie Włoch. Ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo nrazie to tylko plany.

U mnie @ też narazie ani widu ani słychu, czekamy dalej

Agutka trzymam mocno kciuki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry