reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Słońce,ale ja nic nie wkręcam. :-) Po prostu @ przyjdzie i tyle. ;-) Jeszcze jej nie ma,ale to kwestia godzin,bo właśnie zaczął mnie boleć brzuch. Ble!

zobaczymy, zobaczymy :-D tak to właśnie z naszymi organizmami jest- mój też mi płata figle. u mnie to zwykle z grubej rury @ wali i nie bawi się w żadne plamienia- może dlatego nie daję ci się przekonać :-p u każdej jest inaczej

reklama
poczekam poczekam ,agutka mnie brzuch bola na@ z 2 tygodnie temu jak na@ wiec moze u ciebie sie zagniezdza?trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pallissa,no u mnie może się zagnieżdża,ale małpiszon. ;-) Nikt inny. ;-)

zobaczymy, zobaczymy :-D tak to właśnie z naszymi organizmami jest- mój też mi płata figle. u mnie to zwykle z grubej rury @ wali i nie bawi się w żadne plamienia- może dlatego nie daję ci się przekonać :-p u każdej jest inaczej

U mnie plamienie i ból cycków zwiastują @. ;-)
Fakt,że te cycki mi ustąpiły nagle,ale za to rzuciło się na brzuch,haha. :-p
Jutro pewnie najpóźniej przylezie do mnie @. :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Palissa a wiesz kiedy miałaś owulkę? Bo może była późno i test poprostu jeszcze nie wykrywa. Poczekaj kilka dni i powtórz test. Trzymam &&&&&&&&&&&&&

niby byla 3 ale nie wiem kiedy naprawde nie interesowalam sie nia zbytnio,poczekam jeszze z 3 4 dni aby cos kokretnego wyszlo co ma byc to bedzie nadal jej brak ani bolow nic normalnie

U mnie plamienie i ból cycków zwiastują @. ;-)
Fakt,że te cycki mi ustąpiły nagle,ale za to rzuciło się na brzuch,haha. :-p
Jutro pewnie najpóźniej przylezie do mnie @. :tak:
agutka no costy nic nie przylezie fasoleczka knuje gniazdko!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Palissaa test moze wyjsc dopiero po 7 dniach po terminie wiec wiesz
Hej Robin
Ja wczoraj tez odebralam wyniki i zaczelam czytac w sumie prl podwyzszona (ale chyba nie tak bardzooo ), ale juz nie czytam bo po co mam sie nakrecac zobacze co powie lekarz .
Batonik i Zabka zafasolkowane :)

witam się po obiadku - znowu brzuchol najedzony:zawstydzona/y:

Masz racje-zawodowy wędkarz :) Ja co najwyżej jak jade z nim to korzystam ze słoneczka i sobie odpoczywam, ale siedzenie nad wędką mnie nie rajcuje :)
to tak jak ja!:tak:! żadne nocne wyjazdy mnie nie rajują, bo jak słońca nie ma, to po co siedziec nad wodą??:confused::eek:
:cool2:

A My już byłyśmy nawet trochę pomoknąć na deszczu,a Zuzia przy okazji zaliczyła skoki w kałużach. :-D

Zuzia ma jakiś smutny dzień. Taki płaczliwy - jak pogoda. :-( Ja wczoraj wieczorem się poryczałam Grzeniowi. Czemu? Bez powodu. :dry:

Moja Wiki ostatnio tak skakała, żeby pomoczyć spodnie między kaloszami a pelerynką:baffled:
I też lubię sobie czasem popłakać:tak: Albo przed @, albo na początku ciąży, jak hormony fiksują:shocked2:
na dzisiaj zawsze o 5 rano przychodzila
o cholerka, aleś Ty dokładna!!:szok:

Witam Dziewczynki!

Co tam u was słychać, trochę poczytałam ale muszę nadrobić jeszcze dzisiaj. Ja czekam na owu ale chyba i tak w tym cyklu znów nic z tego nie będzie bo Mały mojego M jest u nas i śpimy w jednym pokoju.

Batonik cieszę się że z fasoleczką wszystko ok.

Witam Dziewczynki!

Co tam u was słychać, trochę poczytałam ale muszę nadrobić jeszcze dzisiaj. Ja czekam na owu ale chyba i tak w tym cyklu znów nic z tego nie będzie bo Mały mojego M jest u nas i śpimy w jednym pokoju.

Witaj dawno Cię nie widziałam na forum!!! Zresztą sama rzadko zaglądam. co u Ciebie!!!
Palissaa test moze wyjsc dopiero po 7 dniach po terminie wiec wiesz
Hej Robin
Ja wczoraj tez odebralam wyniki i zaczelam czytac w sumie prl podwyzszona (ale chyba nie tak bardzooo ), ale juz nie czytam bo po co mam sie nakrecac zobacze co powie lekarz .
Batonik i Zabka zafasolkowane :)

Witaj Kochana!!!

reklama
Witam Dziewczynki!

no witaj kolezanko , ale dawno Cię nie było :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry