reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tak a to dlatego bo te kobietki które już zaciążyły niestety ale nas opuszczają i przenoszą się na wątki swojego miesiąca rozwiązania:sorry2:

a mnie kuje i kujee ojjj mocno dziś już kuje
owu jak nic!
ciekawe czy jutro na usg gin potwierdzi..

reklama
Zaglądnęłam,choć nie do końca z dobrym humorem. :-( Miałam już praktycznie zaklepany transport z Zuzią u mojego dawnego przyjaciela,ale babka mi zadzwoniła,że zapomniała (!!! :wściekła/y:),że ta sunia jest zarezerwowana. :-( Chyba jednak piesiu nie jest Nam pisany... :-(

Dobrze,że dotarły dziś Zuzi firanki - Jej mega uśmiech na twarzy poprawił mi mega humor! :-)
I wiecie co? Są takie,jakie chciałam! Nie mleczne,tylko normalne! :-) Pięęęękne! :-) :-) :-)
Nasze sypialniane zasłonki też doszły. :tak:

Kinga,super że wyniki ok. :tak: Trzymam kciuki za usg. :tak:

Batonik,kropulka urocza! :-)

Svensonka,jakie piękne fotki dzidzi! :-)

Antylopka,plamię,więc test jest niepotrzebny. ;-) Jutro pewnie @ się przyczłapie. :tak:

Bunia,ja mówiłam do Zuzi,jako do Dziewczynki od początku i co? I i tak się interesuje męskimi sprawami! :-D

Ja dziś też się napatrzyłam na taką 3miesięczniaczkę. :-) Boziuniu,aż się wzruszyłam! :tak: :-) :tak:

Dziekuje choc do czerwca male niewiadome dzidzi

hej. wlasnie wrocilam od lekarza i okazalo sie ze jest wszystko ok. tzn szyjka mi sie nie skraca dalej tylko zamiast luteiny przepisal mi duphaston;) a i zrobil usg i wszystko ok. dzidzia pieknie sie rusza, machca nozkami...i chyba bedzie dziewczynka!!!!!lekarz mowil ze wszystko na to wskazuje;))ale dl mnie najwazniejsze ze wszytko ok i nic zlego sie nie dzieje.teraz mam dopiero 4 czerwca i zrobi mi usg polowkowe

Ja słyszałam że jak jest puls bardzo wysoki to na dziewczynkę...ja, a raczej moja dzidzia miałam przez dwie wizyty po 166u/min
I zapytałam o to mojego lekarza....powiedział ze nie ma to żadnego znaczenia jeżeli chodzi o ustalanie płci.
Svensonka weż Ty się lepiej nastaw na chłopaka, bo jak się okażę że jednak córcia to będzie miła niespodzianka...ale szczerze to nie wyobrażam sobie Ciebie jak Ci lekarz mówi że ma być synek.

Seryjknie chyba sie rozrycze ona bedzie myslala ze zew szczescia a ja wyjde i bede ryczala z zalu chyba no nic jeszcze miesiac z bezwiedza moze i lepiej krotkie wakacje w wenecji nie beda zmarnowane hahahah
ubranka kupie neutralne.............

hej. wlasnie wrocilam od lekarza i okazalo sie ze jest wszystko ok. tzn szyjka mi sie nie skraca dalej tylko zamiast luteiny przepisal mi duphaston;) a i zrobil usg i wszystko ok. dzidzia pieknie sie rusza, machca nozkami...i chyba bedzie dziewczynka!!!!!lekarz mowil ze wszystko na to wskazuje;))ale dl mnie najwazniejsze ze wszytko ok i nic zlego sie nie dzieje.teraz mam dopiero 4 czerwca i zrobi mi usg polowkowe

Super ! Gratulacjeeeeeeeee córeczki !!!!!! :)

a ciekawa jestem jak tam SVENSONKA czy bedzie miec ta wymarzona córcie:))))a dzidzius pewnie zrobi psikusa i pokaze plecki hehehheh
Batonik GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:-)
piekna kropeczka a na nastepnej wizycie napewno zobaczysz dzidziusia:)aj na pierwszej wizycie widzialam tez tylko pecherzyk a teraz moja dzidzia ma 16 cm juz heheh tak wiec trzymam kciuki i jeszcze raz gratulacje:tak::tak:

ty mala wrozki wykrakalas teraz czytam haaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaa dobra jestesssssssssss

reklama

Super. :tak: :-)

Seryjknie chyba sie rozrycze ona bedzie myslala ze zew szczescia a ja wyjde i bede ryczala z zalu chyba no nic jeszcze miesiac z bezwiedza moze i lepiej krotkie wakacje w wenecji nie beda zmarnowane hahahah
ubranka kupie neutralne.............

Svensonka,a Ty na prawdę byś się na chłopca ani trochę nie cieszyła? :unsure:

Dobrej nocy! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry