reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej erba :-)

Kinga kciukasy zaciśnięte &&&&& koniecznie daj znać po wizycie.

A ja się przed chwilą dowiedziałam ze W. musi dzisiaj w nocy wyjechać do Poznania :-( bo na rano tam musi być i wróci jutro w popołudniu...ma tam jakieś prawy do załatwienia z firmy :-( chyba pojadę na noc do siostry.
Najgorsze jest to ze mamy jutro to wesele i pewnie się spóźnimy. No ale cóż.

reklama
jutro rano jadę na USG :) dostałam się prywatnie w końcu! :)
3majcie kciuki ;)

kciuki zaciśnięte &&&&&& wybacz jeśli będą przerwy w ich trzymaniu, ale jakoś niektóre rzeczy trzeba załatwiać z kciukami :-D

bunia a jak Ty się wogóle kochana czujesz ?
Kiedy testujesz ?

szczerze, to czuję się do du** :unsure::unsure:
brzuch jak bolał zaraz po owu tak boli dalej (raz po prawej, raz po lewej albo na środku ), sama nie wiem co jest grane, bo cycole też bolą a sutki tak dziwnie- raz bolą i lepiej ich nie ruszać, a potem znowu nic :confused::confused:
brzuch to prawie jak na @ ale nigdy nie bolał tak długo, pozatym chwilami nie boli, a innymi chwilami to jakbym już @ miała, bo nawet pipulka mnie boli jak zawsze podczas @.
sama nie wiem. nie chcę się wkręcać, ale oprócz tego to jeszcze parę rzeczy- chwilami zgaga, momentami robi mi się w buzi tak kwaśno i śliny mam tyle, że chyba oczko wodne w ogrodzie zrobie :-p i dużo sikam ( mimo że nie piję dużo ) i czuję się jakbym coś z pęcherzem miała, czasem czuję się tak głodna, że w brzuchu burczy a potem przechodzi, zaczynam się ślinić i na żołądku ciężko :eek::eek: a w dodatku jak wcześniej miałam sucho, to teraz bym musiała latać co chwila do wc i sprawdzać czy to już @ nie złapała ekspresu i nie przylazła wcześniej ;-);-)

uprzedzam- nie wkręcam się, ale opisuję co się dzieje. wcześniej tak nie miałam, ale jestem realistką i sceptycznie do tego podchodzę. smęty mi przeszły, więc nie załamię się jeśli @ przylezie, ale jakoś sobie dam radę- wkońcu mam was, żebyście w razie czego natłukły do tyłka ;-);-)

sama już nie wiem. jak to wszystko nie na fasolkę, to chyba jednak te tabletki. ale cóż- jak się nie uda, to w następnym cyklu przynajmniej będę wiedziała czego się spodziewać :happy2:

nie wiem kiedy by testować :baffled::baffled: termin @ na poniedziałek (zwykle jest punktualna zołza :-p ) ale wczoraj skończyłam dupka i nie wiem po jakim czasie mogłabym się spodziewać @ no i testować.

ale się rozpisałam- ale wywaliłam z siebie wszystko, bo te "dolegliwości" to mnie intrygowały, a nie chciałam tak się wcześniej rozpisywać, żeby nie wyszło że się wkręcam :sorry::sorry:

Mysza84 jak mi sie brzuszek stawia toczuje taki napiety brzuch a szczegolnie dol czyli macica robi sie twarda..ale za chcwile puszcza i jest ok. to nie boli ale czuje takie napinanie sie brzucha i jak dotkne to mam twarda macice. takie nie przyjemne uczucie..biore nospe forte i diphergan na noc...a i luteine dopochwowa. a i lekarz mowil ze szyjka mi sie troche skrocila ale nie jest zle. mam nadzije ze bedzie ok :))dzidzia pieknie rosnie i ostatnio miala 16 cm!!!rusza sie wiec jest ok;))wizyte mam po 16 wiec napisze potem co i jak..a ty na kiedy masz termin?i juz wiesz ze to bedzie szymek?

;-)jestem już po wizycie i po usg :tak:

na pewno już mogę przestać się dręczyć ciążą pozamaciczną bo pęcholek na swoim miejscu w macicy piękny jak powiedział gin:tak: jeszcze niestety nie widać było zarodka :-( następna wizyta dopiero 25.05 zwariuje :shocked2: ginek powiedział że pęcherzyk jest jeden ale jeszcze nie wyklucza bliźniaków :-D bo mogą zamieszkać w jednym pęcherzyku :-D:-D

a oto nasza kropeczka :tak:

Zdjęcie0031.jpg

Bunia to ja Cię nie wkręcam...choć mam wielką ochotę powiedzieć Ci co o tym myślę :-D
trzymam jednak bardzo mocno kciukasy &&&
Ja Ci powiem że jak brałaś dupka to ja bym testowała jak najszybciej bo w razie II krech musisz go znowu szybko zacząć brać.
A masz gdzie kupić tego czulszego bobotesta ?

a ciekawa jestem jak tam SVENSONKA czy bedzie miec ta wymarzona córcie:))))a dzidzius pewnie zrobi psikusa i pokaze plecki hehehheh
Batonik GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:-)
piekna kropeczka a na nastepnej wizycie napewno zobaczysz dzidziusia:)aj na pierwszej wizycie widzialam tez tylko pecherzyk a teraz moja dzidzia ma 16 cm juz heheh tak wiec trzymam kciuki i jeszcze raz gratulacje:tak::tak:

Ostatnia edycja:
BATONIK moje gratulacje teraz już spokojnie możesz się cieszyc ciążą .

MYSZA ale te tygodnie leca dopiero co okazało się ze w ciązy jesteś a ty już w 15 tyg jestes !

Mysza84 jak mi sie brzuszek stawia toczuje taki napiety brzuch a szczegolnie dol czyli macica robi sie twarda..ale za chcwile puszcza i jest ok. to nie boli ale czuje takie napinanie sie brzucha i jak dotkne to mam twarda macice. takie nie przyjemne uczucie..biore nospe forte i diphergan na noc...a i luteine dopochwowa. a i lekarz mowil ze szyjka mi sie troche skrocila ale nie jest zle. mam nadzije ze bedzie ok :))dzidzia pieknie rosnie i ostatnio miala 16 cm!!!rusza sie wiec jest ok;))wizyte mam po 16 wiec napisze potem co i jak..a ty na kiedy masz termin?i juz wiesz ze to bedzie szymek?

Dziękuję za wytłumaczenie.
Jejku 16cm to już spora dzidzia...moja miała 5maja 6cm :-)
Nie wiem jeszcze że to Szymon...ale tak mi podpowiada intuicja :-) i tak się już przyzwyczaiłam do tego i tak sobie do brzuszka mówię :-)

Batonik aż ciśnie się na usta "A NIE MÓWIŁAM" !!! Cieszę się bardzo i gratuluję!!!
Teraz już masz się uspokoić, na pewno będzie serduszko pięknie biło, ale dzidzia na pewno nie chciałaby mieć takiej zestresowanej matki.

reklama
Dziękuję za wytłumaczenie.
Jejku 16cm to już spora dzidzia...moja miała 5maja 6cm :-)
Nie wiem jeszcze że to Szymon...ale tak mi podpowiada intuicja :-) i tak się już przyzwyczaiłam do tego i tak sobie do brzuszka mówię :-)

Batonik aż ciśnie się na usta "A NIE MÓWIŁAM" !!! Cieszę się bardzo i gratuluję!!!
Teraz już masz się uspokoić, na pewno będzie serduszko pięknie biło, ale dzidzia na pewno nie chciałaby mieć takiej zestresowanej matki.

ufff za dużo wrażeń jak na jeden dzień :tak: teraz spokojnie dotrwam pełna nadziei do następnej wizyty na której zobaczymy pewnie serduszko :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry