jutro rano jadę na USG

dostałam się prywatnie w końcu!
3majcie kciuki
kciuki zaciśnięte &&&&&& wybacz jeśli będą przerwy w ich trzymaniu, ale jakoś niektóre rzeczy trzeba załatwiać z kciukami
bunia a jak Ty się wogóle kochana czujesz ?
Kiedy testujesz ?
szczerze, to czuję się do du**

brzuch jak bolał zaraz po owu tak boli dalej (raz po prawej, raz po lewej albo na środku ), sama nie wiem co jest grane, bo cycole też bolą a sutki tak dziwnie- raz bolą i lepiej ich nie ruszać, a potem znowu nic

brzuch to prawie jak na @ ale nigdy nie bolał tak długo, pozatym chwilami nie boli, a innymi chwilami to jakbym już @ miała, bo nawet pipulka mnie boli jak zawsze podczas @.
sama nie wiem. nie chcę się wkręcać, ale oprócz tego to jeszcze parę rzeczy- chwilami zgaga, momentami robi mi się w buzi tak kwaśno i śliny mam tyle, że chyba oczko wodne w ogrodzie zrobie

i dużo sikam ( mimo że nie piję dużo ) i czuję się jakbym coś z pęcherzem miała, czasem czuję się tak głodna, że w brzuchu burczy a potem przechodzi, zaczynam się ślinić i na żołądku ciężko

a w dodatku jak wcześniej miałam sucho, to teraz bym musiała latać co chwila do wc i sprawdzać czy to już @ nie złapała ekspresu i nie przylazła wcześniej ;-);-)
uprzedzam- nie wkręcam się, ale opisuję co się dzieje. wcześniej tak nie miałam, ale jestem realistką i sceptycznie do tego podchodzę. smęty mi przeszły, więc nie załamię się jeśli @ przylezie, ale jakoś sobie dam radę- wkońcu mam was, żebyście w razie czego natłukły do tyłka ;-);-)
sama już nie wiem. jak to wszystko nie na fasolkę, to chyba jednak te tabletki. ale cóż- jak się nie uda, to w następnym cyklu przynajmniej będę wiedziała czego się spodziewać
nie wiem kiedy by testować

termin @ na poniedziałek (zwykle jest punktualna zołza

) ale wczoraj skończyłam dupka i nie wiem po jakim czasie mogłabym się spodziewać @ no i testować.
ale się rozpisałam- ale wywaliłam z siebie wszystko, bo te "dolegliwości" to mnie intrygowały, a nie chciałam tak się wcześniej rozpisywać, żeby nie wyszło że się wkręcam