reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)jestem już po wizycie i po usg :tak:

na pewno już mogę przestać się dręczyć ciążą pozamaciczną bo pęcholek na swoim miejscu w macicy piękny jak powiedział gin:tak: jeszcze niestety nie widać było zarodka :-( następna wizyta dopiero 25.05 zwariuje :shocked2: ginek powiedział że pęcherzyk jest jeden ale jeszcze nie wyklucza bliźniaków :-D bo mogą zamieszkać w jednym pęcherzyku :-D:-D

a oto nasza kropeczka :tak:

Zobacz załącznik 245605

Batonik piękny pęcholek :) Super gratulacje i oczywiście pozazdrościć... Teraz możesz spokojie cieszyć się maleńswtem :) Następną wizyte masz 25.05 czyli w moje urodziny hihi więc napewno wizyta będzie szczęśliwa:)

reklama
Dziękuję za wytłumaczenie.
Jejku 16cm to już spora dzidzia...moja miała 5maja 6cm :-)
Nie wiem jeszcze że to Szymon...ale tak mi podpowiada intuicja :-) i tak się już przyzwyczaiłam do tego i tak sobie do brzuszka mówię :-)

Batonik aż ciśnie się na usta "A NIE MÓWIŁAM" !!! Cieszę się bardzo i gratuluję!!!
Teraz już masz się uspokoić, na pewno będzie serduszko pięknie biło, ale dzidzia na pewno nie chciałaby mieć takiej zestresowanej matki.

Wlasnie wrocilam od gina dzidzia siedziala posladkowo i nie wiem nadal kim jest
Jestem wscieklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Wlasnie wrocilam od gina dzidzia siedziala posladkowo i nie wiem nadal kim jest
Jestem wscieklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Uploaded with ImageShack.us

A to w calej okazalosci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Svensonka ale CI dzidziuś niespodziankę zrobił ;-) cudna ta dzidziunia Twoja!

Uploaded with ImageShack.us

A tu sie na nas obrazila ze podgladamy i sie plecami obrucila nie chciala pokazac nic

Svensonka ale CI dzidziuś niespodziankę zrobił ;-) cudna ta dzidziunia Twoja!

Ktora to pisala ze jak serce bije powyzej 140 to chlopiec czy dziewczynka u mnie bylo 148-150

Najwazniejsze że jest wszystko ok i dzidzia ma się dobrze, a płeć jeszcze poznasz więc spokojnie i bez stresu :)
Super fotka, gratulacje :)

z tym masz racje aale jestem bardzo niecierpliwa doktor powiedzial ze sisiaka duzego nie widac a le to nie oznacza ze nie jest gdzies tam no i nic

SVENSONKA śliczna dzidzia!!!!!wazne ze wszystko ok a ile juz ma cm??/ a ty wogole jak sie czujesz?

Czuje sie tak sobie troche kluc i mdlosci nadal dzidzia ma 12 cm

Marta trzeba się było słodkiego najeść to by było dziecię bardziej ruchliwe :-) i może wkońcu by się obróciło jak należy.

Zjadlam cizstko wypilam kawe late i co zadnego powera hahah no nic do 9 czerwaca przyszlo mi czekac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry