B
bunia87
Gość
żabka jak noga? dalej boli, czy już lepiej jest? ta cała woda glinkowa czy jaka to tam była- dała coś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bunia ja nie namawiam ale mi grube kreski wyszly na tanim tescie dwupak za 3,99 o czulosci 25 i wyszedl piekny 3 dni przedale nie namawiam i trzymam kciuki &&& i kociaka masz zwariowanego
batonik super ze wizyta udanai tak jak dziewuchy pisza jeszcze jest szansa na blizniaki skoro zarodka nie bylo widac
svensonka piekny dzidziolek !!!!
pozdrawiam wszystkie !!!!!

ta wodato jakies cudo niewierzylam ze wogole cos da a juz po 1 urzyciu bylo lepiejżabka jak noga? dalej boli, czy już lepiej jest? ta cała woda glinkowa czy jaka to tam była- dała coś?
widze ze sowaczek zmienilas :-) ladnybunia ja nie namawiam ale mi grube kreski wyszly na tanim tescie dwupak za 3,99 o czulosci 25 i wyszedl piekny 3 dni przedale nie namawiam i trzymam kciuki &&& i kociaka masz zwariowanego
batonik super ze wizyta udanai tak jak dziewuchy pisza jeszcze jest szansa na blizniaki skoro zarodka nie bylo widac
svensonka piekny dzidziolek !!!!
pozdrawiam wszystkie !!!!!
no ale innym to nawet po terminie @ wychodziły bladziochy :-) chyba jednak wolę poczekać, bo jak nie będzie II kresek, to się nakręcę, że za wcześnie, że może jednak itd. itp. jedynie żabka była pewna, mimo że na pierwszym teście prawie nie było widać (szacun :-) ) ja to taki niewierny Tomasz- jak nie pomacam, to nie uwierzę![]()
Zaraz kogoś zamorduję po prostu!!!!!!
Walą w bebny i się nadzierają przez megafon. Gdzie jest ta pieprzona policja??????????

(tak sądze po kolorze skóry i sposobie ubioru, że to raczej mało zasymilowani migrancji)
),że ta sunia jest zarezerwowana. :-( Chyba jednak piesiu nie jest Nam pisany... :-(
Trzymam kciuki za usg. 

:-) 
cześć pl przerwie
Żanetko i to się zgadza bo jak dzidziuś na usg nie chce sie pokazać w calej okazalości to córcia jest
Kingo super że wyniki ok
Mój mały już z wycieczki wrócił i bardzo zadowolony jest i na szczęście wcale nie padało