reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
bunia ja nie namawiam ale mi grube kreski wyszly na tanim tescie dwupak za 3,99 o czulosci 25 i wyszedl piekny 3 dni przed :D ale nie namawiam i trzymam kciuki &&& i kociaka masz zwariowanego :)

batonik super ze wizyta udana :) i tak jak dziewuchy pisza jeszcze jest szansa na blizniaki skoro zarodka nie bylo widac :D

svensonka piekny dzidziolek !!!! :)

pozdrawiam wszystkie !!!!!

bunia ja nie namawiam ale mi grube kreski wyszly na tanim tescie dwupak za 3,99 o czulosci 25 i wyszedl piekny 3 dni przed :D ale nie namawiam i trzymam kciuki &&& i kociaka masz zwariowanego :)

batonik super ze wizyta udana :) i tak jak dziewuchy pisza jeszcze jest szansa na blizniaki skoro zarodka nie bylo widac :D

no ale innym to nawet po terminie @ wychodziły bladziochy :-) chyba jednak wolę poczekać, bo jak nie będzie II kresek, to się nakręcę, że za wcześnie, że może jednak itd. itp. jedynie żabka była pewna, mimo że na pierwszym teście prawie nie było widać (szacun :-) ) ja to taki niewierny Tomasz- jak nie pomacam, to nie uwierzę :-p

żabka jak noga? dalej boli, czy już lepiej jest? ta cała woda glinkowa czy jaka to tam była- dała coś?
ta wodato jakies cudo niewierzylam ze wogole cos da a juz po 1 urzyciu bylo lepiej

widze ze sowaczek zmienilas :-) ladny

ja kochane spadam musze niedlugo meza do pracy budzic i w piecu napalic bo nzimno jest i pranie czeka a mi sie dzis juz nic niechce do wieczora kochane

no ale innym to nawet po terminie @ wychodziły bladziochy :-) chyba jednak wolę poczekać, bo jak nie będzie II kresek, to się nakręcę, że za wcześnie, że może jednak itd. itp. jedynie żabka była pewna, mimo że na pierwszym teście prawie nie było widać (szacun :-) ) ja to taki niewierny Tomasz- jak nie pomacam, to nie uwierzę :-p

na moje to nie od testu, tylko od moczu, a dokładniej zawartości porządanego "składnika"
w takim razie nie mamy wyboru i ciagle &&&&

agutka - jak TY? robiłaś test, miałaś dzis kupić!

U mnie pod oknem od trzech godzin robia jakąś manifestację!!:wściekła/y: Zaraz kogoś zamorduję po prostu!!!!!!:crazy::angry: Walą w bebny i się nadzierają przez megafon. Gdzie jest ta pieprzona policja??????????:hmm::oo2:
Nie wiem o co im chodzi, bo żadnych konkretów po francusku nie mówią. Nadzierają się w jakims chyba afrykańskim języku :eek::shocked2:(tak sądze po kolorze skóry i sposobie ubioru, że to raczej mało zasymilowani migrancji)

cześć pl przerwie
Żanetko i to się zgadza bo jak dzidziuś na usg nie chce sie pokazać w calej okazalości to córcia jest
Kingo super że wyniki ok
Mój mały już z wycieczki wrócił i bardzo zadowolony jest i na szczęście wcale nie padało

Zaglądnęłam,choć nie do końca z dobrym humorem. :-( Miałam już praktycznie zaklepany transport z Zuzią u mojego dawnego przyjaciela,ale babka mi zadzwoniła,że zapomniała (!!! :wściekła/y:),że ta sunia jest zarezerwowana. :-( Chyba jednak piesiu nie jest Nam pisany... :-(

Dobrze,że dotarły dziś Zuzi firanki - Jej mega uśmiech na twarzy poprawił mi mega humor! :-)
I wiecie co? Są takie,jakie chciałam! Nie mleczne,tylko normalne! :-) Pięęęękne! :-) :-) :-)
Nasze sypialniane zasłonki też doszły. :tak:

Kinga,super że wyniki ok. :tak: Trzymam kciuki za usg. :tak:

Batonik,kropulka urocza! :-)

Svensonka,jakie piękne fotki dzidzi! :-)

Antylopka,plamię,więc test jest niepotrzebny. ;-) Jutro pewnie @ się przyczłapie. :tak:

Bunia,ja mówiłam do Zuzi,jako do Dziewczynki od początku i co? I i tak się interesuje męskimi sprawami! :-D

Ja dziś też się napatrzyłam na taką 3miesięczniaczkę. :-) Boziuniu,aż się wzruszyłam! :tak: :-) :tak:

reklama
:-D :-D :-D "AUTO NA TORACH W WESOŁYM MIASTECZKU!" :-D :-D :-D

zdjcie0554.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry