reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oo to spora juz ta dzidzia:)) a czujesz juz ruchy??

tak ale takie malutkie bardziej jak bulgotanie narazie nic ruchy czy kopniaki ale jak siedzi tak jak dzis to po pechezu mi figluje hahaha

tak ale takie malutkie bardziej jak bulgotanie narazie nic ruchy czy kopniaki ale jak siedzi tak jak dzis to po pechezu mi figluje hahaha

No i wyczytalam na necie jak powyzej 14o tentno to chlopak to nie mam na co liczyc u mnie bylo dzis 150

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja słyszałam że jak jest puls bardzo wysoki to na dziewczynkę...ja, a raczej moja dzidzia miałam przez dwie wizyty po 166u/min
I zapytałam o to mojego lekarza....powiedział ze nie ma to żadnego znaczenia jeżeli chodzi o ustalanie płci.
Svensonka weż Ty się lepiej nastaw na chłopaka, bo jak się okażę że jednak córcia to będzie miła niespodzianka...ale szczerze to nie wyobrażam sobie Ciebie jak Ci lekarz mówi że ma być synek.

Ale dzis muli to bb , nie mogłam wejsc na strone
Batonik superrrr :)
Seven... piekna dzidzia
A ja siedze i interpretuje wyniki bo dzis odebrałam , ale nie wkrecam sie zobaczymu co powie lek ,

wkońcu się dostałam na BB :dry::dry: normalnie od 13 co chwila próbowałam i dupa była- nie chciało mnie połączyć. najpierw myślałam, że net mi szwankuje, ale inne strony działały normalnie. ale zła byłam :wściekła/y::wściekła/y: wychodzi szydło z worka- uzalieżniłam się od BB :blink::blink: normalnie jak w "ciągu"- co chwila sprawdzałam czy już jest :-p:-p

;-)jestem już po wizycie i po usg :tak:

na pewno już mogę przestać się dręczyć ciążą pozamaciczną bo pęcholek na swoim miejscu w macicy piękny jak powiedział gin:tak: jeszcze niestety nie widać było zarodka :-( następna wizyta dopiero 25.05 zwariuje :shocked2: ginek powiedział że pęcherzyk jest jeden ale jeszcze nie wyklucza bliźniaków :-D bo mogą zamieszkać w jednym pęcherzyku :-D:-D

a oto nasza kropeczka :tak:

Zobacz załącznik 245605

cudnie!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D śliczna. gratuluję :tak::tak::tak:

Bunia to ja Cię nie wkręcam...choć mam wielką ochotę powiedzieć Ci co o tym myślę :-D
trzymam jednak bardzo mocno kciukasy &&&
Ja Ci powiem że jak brałaś dupka to ja bym testowała jak najszybciej bo w razie II krech musisz go znowu szybko zacząć brać.
A masz gdzie kupić tego czulszego bobotesta ?

nie wiem czy szybkie testowanie coś da, skoro jeszcze 3 dni do @. najprędzej- jak nie wytrzymam do poniedziałku, to zatestuję w niedzielę :sorry::sorry: bo boję się zatestować. jak nie zobaczę drugiej kreski to :confused::confused: a ta jedna jak się pojawia to jest taka gruba i wyraźna, że aż po oczach daje :no::no::no::no: i w pobliżu nie ma czynnej apteki już- musiałabym do miasta jechać, a szkoda mi paliwa :-p mam w domu jednego testa- wczoraj kupiłam i tego daremnego paskowego- więc szybko mi nie pokażą
a co do dupka, to ginka nic nie mówiła, żeby zacząć od razu znowu brać :eek: a wizytę mam umówioną na 24 maja :dry:

Dziękuję za wytłumaczenie.
Jejku 16cm to już spora dzidzia...moja miała 5maja 6cm :-)
Nie wiem jeszcze że to Szymon...ale tak mi podpowiada intuicja :-) i tak się już przyzwyczaiłam do tego i tak sobie do brzuszka mówię :-)

no a potem rodzą się dziewczynki, które wolą samochody, budowanie itp. bo się do nich jak do chłopca mówiło :-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wlasnie wrocilam od gina dzidzia siedziala posladkowo i nie wiem nadal kim jest
Jestem wscieklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Uploaded with ImageShack.us

no to psikus- tak jak ewelina napisała, pośladki pokaże i tyle. złośliwa ta twoja kruszynka :-D:-D:-D

kurde- jak się wkońcu dobiłam to dziewczynki pouciekały albo też nie umiałyście się dobić i jeszcze nie zczaiłyście, że już jest :-p

uciekam na pół godzinki. muszę skoczyć do sklepu, bo Grześ mi wybabrał całą bułkę tartą jak ostatnio na rybki jechał i nie mam z czego zrobić panierki do kalafiora- Grześ sobie na obiadek zażyczył, na szczęście mu się przypomniało że bułkę tartą wziął do zanęty ( ach te jego łowienie, kukurydzę do sałatki też mi podebrał i nafaszerował nią rybki :-p)
to kup mu futer na ryby pasze taka na zanete to ci bolki niebdzie podbieral :-) moj to ma dobrze bo z cukierni z pracy sobie przynosi ciasto piernikowe sorowe albo z aromatem wanili i na to lapia jak glupie
ech, ale się narobiłam- poodkurzałam cały dom, bo ten styropian to nawet w łazience i ubikacji był :rolleyes2::rolleyes2:
co za beboki z tych kotów- takie nasze małpiszony (jak to z Grzesiem mówimy :-p )

brzuch znowu boli- tak dziwnie, nigdy tak nie bolał, nawet na @. jak to nie fasolka, to się wścieknę, bo to by oznaczało, że te leki mają na mnie taki wpływ- a to mi się nie podoba, bo ból jest irytujący :oo::oo:
dla fasolki to wytrzymam, ale jeśli to te leki to im normalnie do tyłka nakopię (o ile znajdę jakiś tyłek :-p i zresztą co mi to da? :cool2::cool2: )
boli mnie też cała kość ogonowa i pipka też mnie jakoś tak od środka pobolewa :sorry2::sorry2: ( sorki za szczegóły :-p) w autosugestie nie wierzę, żebym to sobie niby wymyśliła, a trudno mi się też nastawić na fasolkę (bo jak się człowiek tyle stara, to ciężko wierzyć, że się wkońcu udało :hmm::hmm: ale jeszcze parę dni i się okaże :blink::blink: niby termin na poniedziałek, ale jeśli by się nie udało to i tak będę musiała dłużej poczekać, bo nie wiadomo po jakim czasie od odstawienia dupka by przyszła @. wczoraj wieczorem wzięłam ostatnią dawkę.

Agutka a u ciebie jako? @ się rozkręca, czy zgrywa się dalej?

to jak tu taka cisza, to ja idę zrobić kotom żarełko- puszkę im dam, bo mają suchą karmę w misce i już łażą obrażone :-p w sumie tylko kocurek, bo on taki wybredny. Pićka to zżera wszystko co suche- psią karmę (nawet worek przegryzie), krakersy (jak dzisiaj rano), nawet mi zeżarła kilka kromeczek tego chlebka żytniego takiego (takie a la wasa tylko podróba)- i wszystko to podjada jak mają michę pełną żarła ( żeby nie było, że koty głodzę :-p)
ja tez jestem padnieta od rana w pedzie ciagle wszystko i wszedzie biegiem i teraz usiadlam i mam dosc jeszcze pranie sie pierze ..no a co do ciebie to mam dobre przeczucia :-)
jutro rano jadę na USG :) dostałam się prywatnie w końcu! :)
3majcie kciuki ;)
kciuki zacisniete ;-)
hej erba :-)

Kinga kciukasy zaciśnięte &&&&& koniecznie daj znać po wizycie.

A ja się przed chwilą dowiedziałam ze W. musi dzisiaj w nocy wyjechać do Poznania :-( bo na rano tam musi być i wróci jutro w popołudniu...ma tam jakieś prawy do załatwienia z firmy :-( chyba pojadę na noc do siostry.
Najgorsze jest to ze mamy jutro to wesele i pewnie się spóźnimy. No ale cóż.
a niemozesz sama pojechac a on dojedzie jak wroci ????
;-)jestem już po wizycie i po usg :tak:

na pewno już mogę przestać się dręczyć ciążą pozamaciczną bo pęcholek na swoim miejscu w macicy piękny jak powiedział gin:tak: jeszcze niestety nie widać było zarodka :-( następna wizyta dopiero 25.05 zwariuje :shocked2: ginek powiedział że pęcherzyk jest jeden ale jeszcze nie wyklucza bliźniaków :-D bo mogą zamieszkać w jednym pęcherzyku :-D:-D

a oto nasza kropeczka :tak:

Zobacz załącznik 245605
pocieszyccie?????jak niebylo jeszcze widac rarodka to masz duze szanse na blizniaki bo one rozna wolniej :-) wiec je widac na poznym usg :-)
Wlasnie wrocilam od gina dzidzia siedziala posladkowo i nie wiem nadal kim jest
Jestem wscieklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Uploaded with ImageShack.us

A to w calej okazalosci
sliczna moja mala na usg sie plecami odwrocila i ni bata niechciala sie pokazac i do konca niewiedzialam co bedzie ....
wkońcu się dostałam na BB :dry::dry: normalnie od 13 co chwila próbowałam i dupa była- nie chciało mnie połączyć. najpierw myślałam, że net mi szwankuje, ale inne strony działały normalnie. ale zła byłam :wściekła/y::wściekła/y: wychodzi szydło z worka- uzalieżniłam się od BB :blink::blink: normalnie jak w "ciągu"- co chwila sprawdzałam czy już jest :-p:-p

cudnie!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D śliczna. gratuluję :tak::tak::tak:

nie wiem czy szybkie testowanie coś da, skoro jeszcze 3 dni do @. najprędzej- jak nie wytrzymam do poniedziałku, to zatestuję w niedzielę :sorry::sorry: bo boję się zatestować. jak nie zobaczę drugiej kreski to :confused::confused: a ta jedna jak się pojawia to jest taka gruba i wyraźna, że aż po oczach daje :no::no::no::no: i w pobliżu nie ma czynnej apteki już- musiałabym do miasta jechać, a szkoda mi paliwa :-p mam w domu jednego testa- wczoraj kupiłam i tego daremnego paskowego- więc szybko mi nie pokażą
a co do dupka, to ginka nic nie mówiła, żeby zacząć od razu znowu brać :eek: a wizytę mam umówioną na 24 maja :dry:

no a potem rodzą się dziewczynki, które wolą samochody, budowanie itp. bo się do nich jak do chłopca mówiło :-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to psikus- tak jak ewelina napisała, pośladki pokaże i tyle. złośliwa ta twoja kruszynka :-D:-D:-D

kurde- jak się wkońcu dobiłam to dziewczynki pouciekały albo też nie umiałyście się dobić i jeszcze nie zczaiłyście, że już jest :-p
chyba to prawda bo ja myslalam ze syna bede miala a dzis mala uwielbia kopary traktory i takie tam ine ciezkie sprzety :-D

czesc dziolchy,,u mnie nadal brak @

hello :-) ale ty chyba termin masz na jutro? trzymam kciuki, żeby jej już nie było :-D

to kup mu futer na ryby pasze taka na zanete to ci bolki niebdzie podbieral :-) moj to ma dobrze bo z cukierni z pracy sobie przynosi ciasto piernikowe sorowe albo z aromatem wanili i na to lapia jak glupie

no on kupuje zanętę jakąś, do tego wrzuca bułkę tartą, kukurydzę, robaki, a czasem cukier waniliowy, albo taki cukier cynamonowy- jak zanęta jest mało "piernikowa" :-) a twój to ma fajnie. gdyby mój Grześ wiedział, to by pewnie wołał, że masz nam przesyłać jakieś ciacha :-D buahahaha

a ja nie mam przeczucia :baffled: bo im bliżej poniedziałku, tym bardziej wydaje mi się, że ten brzuch i cycole to na @ :-(

hello :-) ale ty chyba termin masz na jutro? trzymam kciuki, żeby jej już nie było :-D

no on kupuje zanętę jakąś, do tego wrzuca bułkę tartą, kukurydzę, robaki, a czasem cukier waniliowy, albo taki cukier cynamonowy- jak zanęta jest mało "piernikowa" :-) a twój to ma fajnie. gdyby mój Grześ wiedział, to by pewnie wołał, że masz nam przesyłać jakieś ciacha :-D buahahaha

a ja nie mam przeczucia :baffled: bo im bliżej poniedziałku, tym bardziej wydaje mi się, że ten brzuch i cycole to na @ :-(
jutro jutro no ale nic mnie nie boli wiec trzymam kciuki,ok zostawiam wa lee do pracy wieczoreem spotkamy sie ok pa pa noi trzymajcie kciuki prosze

reklama

no stare ciastka tez bierze tez ponoc dobre :-) ale on ma dobrze bo w pracy w cukierni to maja tyle tych aromatow ze zawsze moze troche wziac i probowac na ktore najlepiej lapia :-)
jutro jutro no ale nic mnie nie boli wiec trzymam kciuki,ok zostawiam wa lee do pracy wieczoreem spotkamy sie ok pa pa noi trzymajcie kciuki prosze
do poklikania :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry