reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ewelinka,tak wybieramy się na badanka,ale tak jak pisałam - lipiec/sierpień. :tak:
I właśnie na pierwszy "rzut" idzie G. . :tak:

Właśnie zajadamy się tym pysznym Raffaello. :-)
napewno bedzie ok:tak:moja kolezanka z mezem starala sie dlugo i ona tez juz miala dziecko z innym mezczyzna i dopiero jak sobie odpuscili to zaszla w ciaze;-)wiec chyba cos w tym jest. a co do ciasta to raffaello jest pyszne...mniammmmmm. ja teraz jem sernik z truskawkami:-Dcodziennie jem truskawki taki mam na nie apetyt heheheh

reklama
napewno bedzie ok:tak:moja kolezanka z mezem starala sie dlugo i ona tez juz miala dziecko z innym mezczyzna i dopiero jak sobie odpuscili to zaszla w ciaze;-)wiec chyba cos w tym jest. a co do ciasta to raffaello jest pyszne...mniammmmmm. ja teraz jem sernik z truskawkami:-Dcodziennie jem truskawki taki mam na nie apetyt heheheh

Daj kawałek! :-p Hahaha. ;-)
A ja w zamian poczęstuję tym Raffaello na krakersach. :-) :tak:

witam sie niestety test negatywny a dzis 3 dzien co nie mam@ rozumiecie cos z tego?rzadnych bolow nie mam !!!!

witam sie niestety test negatywny a dzis 3 dzien co nie mam@ rozumiecie cos z tego?rzadnych bolow nie mam !!!!

dziewczyny ja niewiem co sie dzieje ????? mam zawroty glowy i tyle !tescior negatywny @malpa nie zagoscila ani jej sie sni zeby przysc!nic mnie nie boli pomozcie slyszalyscie cos takiego?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny ja niewiem co sie dzieje ????? mam zawroty glowy i tyle !tescior negatywny @malpa nie zagoscila ani jej sie sni zeby przysc!nic mnie nie boli pomozcie slyszalyscie cos takiego?

Kochana a może jednak się udało a na test poprostu za wcześnie. Zrób może jutro betke to bedziesz pewna. Mojego meża siostra z pierwszym dzieckiem nawet tydzień po terminie @ miała negatywne testy a była w ciąży. Ja proponuje jednak zrobić betkę

nic Ci kochana nie pomogę.
Może po prostu cykl Ci się wydłużył? Poczekaj kilka dni, a jesli kolejny test (przy braku @ oczywiście) będzie negatywny to no moje albo lekarz, albo beta.

No i jeszcze muszę Wam napisać>> MISTRZ, MISTRZ, KOLEJORZ!!!

palissa trudno powiedzieć
najlepiej to Ty idz na badanie krwi może co?
być może cykl ci się wydłużył i tyle.
:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry