reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
bardzo dziwne :tak::tak::-D:-D no ale może w taką pogodę nie chce im się podnieść z łóżka :-D;-)

jak wskoczyłam wczoraj na chwilę na BB to dziewczyny narzekały, że nam wątek wymiera :sorry:, ale przecież w weekendy to zawsze jest pusto :tak:

Agutka jaka u Ciebie pogoda :confused:

Batonik,u Nas zimno i wieje. :baffled:

Ja już dom ogarnęłam,ogórkowa się gotuje. :-)
Idę teraz siebie doprowadzić do porządku. :-p

zabko to podobny dzien do mojego mialas,,ja tez z tesciowa sie uzarlam dzisiaj bo ona po prostu glupia baba jest,,noi mnie teraz boli podbrzusze kuje po tych nerwach!!!!nienawidze teciowej!
mnie tez pobolewalo i jezeli przez ta suke cos sie stanie mojej kruszynie to niech sie baba do mnie niezbliza bo nierecze za siebie nogi z dupy powyrywam nienawidze jej!!!!!!!!tak wogole to wczoraj powiedzialam mojemu ze jak jeszcze raz ona mi zrobi jazde i klotnie to sie wyprowadze do mojego taty a on niech robi co che bo ja sie niemoge denerwowac tak czekalam na ta ciaze i teraz niemam zamiaru jej stracic :-(
;-)Witam dziewuszki z rana;-)

pogoda u nas potworna - leje, wiatr i zimno :shocked2:

a ja dziś muszę się wykulać z domu po prezent dla mamy urodzinowy :tak: tylko najgorsze że ta pogoda mnie przeraża no i totalny brak koncepcji :eek:

Wstawać śpioszki :-D
moze cos praktycznego????ja zawsze patrze zeby cos sie przydalo :-) albo cos zabawnego niewiem jaka jest twoja mama wiec niewiem co doradzic
Batonik,u Nas zimno i wieje. :baffled:

Ja już dom ogarnęłam,ogórkowa się gotuje. :-)
Idę teraz siebie doprowadzić do porządku. :-p
a ja na dzis zrobie kotlety i ziemniaki podsmazone z cebulka przyprawami i jajkami a na jutro juz zrobilam potrawke z kurczaka jutro tylko dogotuje ryz i bede miala obiad gotowy bo jutro niebede miala czasu robic obiad bo rano ide do kumpeli fryzjerki podciac wlosy a po poludniu do gina wiec caly dzien mnie niebedzie na szczescie przynajmnie3j tej jedzy tesciowej niebede ogladac i tak sobie niepatrzymy w oczy iznow niegadfamy ze soba niech mnie w dupe pocaluje twierdzi ze jej nieszanuje???szanowalam a teraz jej juz nienawidze a jak cos bedzie nie tak z dzieckiem to niech ssie lepiej do mnie niezbliza dla wlasnego bezpieczenstwa!!!!!

grrrrrr..ale sie rozpisalam ok ale cpo tam u was pozytywnego kobietki bo ja od wczoraj mam agerora wlaczonego....

reklama
i skasowało mi posta :-(

to od nowa- dzień dobry dziewuszki :-)

u mnie też cały czas leje. na komunii wczoraj było super- nie licząc akcji jaką zrobił mój brat (a czego innego się po nim spodziewać). ale to już inna historia :-D ogólnie zepsuł atmosferę i jak go zawiozłam do domu to mieliśmy kupę śmiechu, zabawy i radochy :-D

u mnie pewnie @ przylezie popołudniu. zwykle jest rano, ale teraz pewnie dupek mi pokiełbasił moje regularne cykle. w sobotę cycolki przestały boleć, brzuch jako- tako też i nie miałam od soboty żadnych dolegliwości już ( czyli dupek tak na mnie działa, że mam wszystkie możliwe objawy ciąży). we wtorek za tydzień jak będę u ginki to jej powiem, żeby dała coś innego, bo dupek ma na mnie zły wpływ.

a narazie czekam na @

na obiadek ja dzisiaj robię taką sałatkę makaronową z kukurydzą, rzodkiewką, fasolką, groszkiem, papryką, smażonym kurczaczkiem w kosteczke :-) makaron rurki (takie duże) a wszystko złączone śmietaną z kilkoma ząbkami czosnku. do tego będzie kotlecik, bo ciocia nam wczoraj pudełko kotletów dała z tej komunii :-) bo my fajni jesteśmy i dostaliśmy trochę jedzonka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry