batonik24
Mamusia Klusiaczka
Dzień dobry w nowym tygodniu. :-)
O witaj Agutka ;-)
reszta chyba dzisiaj przysnęła

nie stawili się na porannej zbiórce 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry w nowym tygodniu. :-)

nie stawili się na porannej zbiórce 

O witaj Agutka ;-)
reszta chyba dzisiaj przysnęłanie stawili się na porannej zbiórce
![]()

Aż dziwne!![]()
![]()
![]()

no ale może w taką pogodę nie chce im się podnieść z łóżka
;-)
, ale przecież w weekendy to zawsze jest pusto 

Dobra,ja zmykam na kawkę,później ogarnąć dom,ugotować obiad i jadę z Zuzią do dermatologa.;-)
bardzo dziwneno ale może w taką pogodę nie chce im się podnieść z łóżka
;-)
jak wskoczyłam wczoraj na chwilę na BB to dziewczyny narzekały, że nam wątek wymiera, ale przecież w weekendy to zawsze jest pusto
Agutka jaka u Ciebie pogoda![]()

mnie tez pobolewalo i jezeli przez ta suke cos sie stanie mojej kruszynie to niech sie baba do mnie niezbliza bo nierecze za siebie nogi z dupy powyrywam nienawidze jej!!!!!!!!tak wogole to wczoraj powiedzialam mojemu ze jak jeszcze raz ona mi zrobi jazde i klotnie to sie wyprowadze do mojego taty a on niech robi co che bo ja sie niemoge denerwowac tak czekalam na ta ciaze i teraz niemam zamiaru jej stracic :-(zabko to podobny dzien do mojego mialas,,ja tez z tesciowa sie uzarlam dzisiaj bo ona po prostu glupia baba jest,,noi mnie teraz boli podbrzusze kuje po tych nerwach!!!!nienawidze teciowej!
moze cos praktycznego????ja zawsze patrze zeby cos sie przydalo :-) albo cos zabawnego niewiem jaka jest twoja mama wiec niewiem co doradzic;-)Witam dziewuszki z rana;-)
pogoda u nas potworna - leje, wiatr i zimno
a ja dziś muszę się wykulać z domu po prezent dla mamy urodzinowytylko najgorsze że ta pogoda mnie przeraża no i totalny brak koncepcji
Wstawać śpioszki![]()
a ja na dzis zrobie kotlety i ziemniaki podsmazone z cebulka przyprawami i jajkami a na jutro juz zrobilam potrawke z kurczaka jutro tylko dogotuje ryz i bede miala obiad gotowy bo jutro niebede miala czasu robic obiad bo rano ide do kumpeli fryzjerki podciac wlosy a po poludniu do gina wiec caly dzien mnie niebedzie na szczescie przynajmnie3j tej jedzy tesciowej niebede ogladac i tak sobie niepatrzymy w oczy iznow niegadfamy ze soba niech mnie w dupe pocaluje twierdzi ze jej nieszanuje???szanowalam a teraz jej juz nienawidze a jak cos bedzie nie tak z dzieckiem to niech ssie lepiej do mnie niezbliza dla wlasnego bezpieczenstwa!!!!!Batonik,u Nas zimno i wieje.
Ja już dom ogarnęłam,ogórkowa się gotuje. :-)
Idę teraz siebie doprowadzić do porządku.![]()
ogólnie zepsuł atmosferę i jak go zawiozłam do domu to mieliśmy kupę śmiechu, zabawy i radochy