reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Żabciu a nie możecie pomyśleć o wyprowadzce, coś wynająć może? Mieszkać pod jednym dachem z wiedźmą to można się wykończyć
problem w tym ze maz sie niechce wyprowadzic niewiem czemu niechce podac konkretnych powodow albo sie boi tesciow ze mu zyc niedadza jak powie ze sie wyprowadzamy i ze im bedzie ciezko samym albo boi sie ze sobie nie damy rady z 1 wyplaty wyzyc....
ach te teściowe- małpy i zołzy, że normalnie nic tylko zaprzyjaźnić się z Leonem Zawodowcem :-D
dobry pomysl moze nacie jakiegos cichego dobrego morderce zadluze sie do koncva zycia byle miec spokoj...:cool2::-p
co do wykończenia- lepiej wykończyć ją :-D rozwiązanie dogodne dla wszystkich :-p

żabka- zrób jej jakiś terror!!!! ja wiem, że ty dobra dziewczyna jesteś, a nie taka zołza, ale czasem trzeba komuś dokopać :ninja2::ninja2::ninja2::wink::wink:

pogadaj z małżykiem już na spokojnie

a jak on nic z tym nie zrobi to mu powiedz, że bunia ma teraz dużo czasu to przyjedzie i najpierw jemu nakopie a potem twojej teściowej :blink::blink::tak::tak: ja znam karate, kung- fu, tae kwondo, ju- jitsu i jeszcze kilka groźnie brzmiących słów ;-);-):-p:-p
ja doprowadziłam wczoraj brata do porządku (prawie się burak rozpłakał, jak go rodzinka zjechała i wzieła moją stronę) to z twoją teściową też dam sobie radę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
no na dzien matki to ode mnie nawet zyczen nieuslyszy a o kwiacie moze sobie zapomniec teraz dopiero zobaczy jaka ze mnie wredna suka synowa a jak sie dziecko urodzi to do rak jej niedam za te wszystkie moje meki z nia niech sie wali a grzes moze sie nawet obrazic ze taka jestem dla jego mamusi ale trudno jak kuba bogu tak bog kubie

kochane spadam juz nietety pranie sie wypralo musze isc powiesic ogarnac troche i mykac po mala do przedszkola papapap bede wieczorem papapap

reklama
no, ja właśnie pranko rozwiesiłam i nastawiłam drugie. naczynia też pozmywałam, bo wczoraj mi się już nie chciało. kociakom wyczyściłam kuwetkę i odkurzyłam salon, bo Pićka znowu naznosiła styropianu do domu i oczywiście się nim bawiła :-D szurnięta kicia :-p

ja jestem aktywna, pewnie będę cały dzień :-) kompa i tak mam włączonego więc zerkam cały czas. ale fakt faktem- zrobiło się tu na wątku cicho i jakoś pusto. nie dajmy mu zginąć :-D

zabka tak tak ja sie zgadzam zbunia ja tez wtargne z nia i nakopiemy jej do dupki :D nie daj sie kobitko albo wlasnie poszukajcie jakiegos mieszkanka to moze sama bedzie blagala zebyscie wrocili i ze sie zmieni :)

tasiulka a dziekuje dobrze sie nawet czuje nie liczac mdlosci :/n a grudniowkach teraz temat mamy kto zostac ma modratorem :) mam nadzieje ze zostanie mamolka i mam nadzieje ze inna osoba nie zostanie ;)a ty na @ czekasz pierwsza?? kochana to dopiero miesiac a moze troszke potrwac jeszcze wiec cierpliwosci zycze i wytrwalosci i szybkiej pieknej zdrowej silnej fasolki :)

zabka tak tak ja sie zgadzam zbunia ja tez wtargne z nia i nakopiemy jej do dupki :D nie daj sie kobitko albo wlasnie poszukajcie jakiegos mieszkanka to moze sama bedzie blagala zebyscie wrocili i ze sie zmieni :)

tasiulka a dziekuje dobrze sie nawet czuje nie liczac mdlosci :/n a grudniowkach teraz temat mamy kto zostac ma modratorem :) mam nadzieje ze zostanie mamolka i mam nadzieje ze inna osoba nie zostanie ;)a ty na @ czekasz pierwsza?? kochana to dopiero miesiac a moze troszke potrwac jeszcze wiec cierpliwosci zycze i wytrwalosci i szybkiej pieknej zdrowej silnej fasolki :)

A pamiętam mamolke z grudniowek :) Pozdrów ją ode mnie :)
Dziękuje bardzo, tak czekam na pierwszą @. Planowo powinna być w zeszłą środę ale wiem że może być opóźniona. Ginek powiedział że jak do końca maja nie przyjdzie to mam przyjechać i zoabzcy co jest grane. Póki co nie czuje żadnych objawów nawet :(

ja też jeszcze @ nie mam, ale termin dopiero na dziś, więc jeszcze się nawet nie spóźnia ;-) ale czuję, że wkońcu przyjdzie, bo podbrzusze pobolewa :dry: zresztą nawet jak dzisiaj nie przyjdzie, to pewnie się spóźni ze względu na tego dupka. jak nie będzie jej do końca tygodnia to może zatestuję- ale nie szybciej, bo mam jednego testa, a na dworze tak leje, że nawet autem nie ruszę bo nie lubię w taką ulewę jeździć- jako krótkowidz mam większe wymagania pogodowe :-D:-D

ja też jeszcze @ nie mam, ale termin dopiero na dziś, więc jeszcze się nawet nie spóźnia ;-) ale czuję, że wkońcu przyjdzie, bo podbrzusze pobolewa :dry: zresztą nawet jak dzisiaj nie przyjdzie, to pewnie się spóźni ze względu na tego dupka. jak nie będzie jej do końca tygodnia to może zatestuję- ale nie szybciej, bo mam jednego testa, a na dworze tak leje, że nawet autem nie ruszę bo nie lubię w taką ulewę jeździć- jako krótkowidz mam większe wymagania pogodowe :-D:-D

Witam sie laseczki co tam nowego?????????? opowiadac

Bunia nie mamy wyjścia musimy czekać...

reklama
witam sie dziewczyny,wiecie co dzisiaj rano podcierajac sie wyszlo cos bialego sluz jak glut przepraszam bardzo za te slowa,no ale cos takiego mialam noi bulgocze cos mi w tym brzuchu podbolewa podbrzusze i przestaje dalej nie mam@,noi chyba nie przyjdzie pogniewala sie hahaha:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry