reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

u mnie @ za zakrętem- brzucho boli i do wieczora małpa się pewnie zjawi

a bulgotanie to też mam i u mnie oznacza, że @ mnie już namierzyła i podąża w moim kierunku. ale każdy ma inaczej :-) trzymam dalej kciuki &&&&

reklama
zobaczcie sobie- uśmiałam się jak nie wiem. chyba zacznę uczyć swoje kociaki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[video=youtube;PfBStD6_4tY]http://www.youtube.com/watch?v=PfBStD6_4tY&feature=player_embedded[/video]

bunia - najlepsze jest "do you love me? - yeah, yeah, yeah, yeah!" mega się uśmiałam
pallissa - i co myślisz zrobić? Lekarz czy badanie beta?

Nie wiem co to dzisiaj za dzień, ale w pracy miałam istne urwanie głowy, mimo że i tak ściemniałam (wierzcie mi, że to możliwe!). W 4 konsultacje jeszcze mnie lekarz wciągnąl!! Nie wiem czy to jakis sprawdzian przed przejściem na cały etat? Dobrze, że od rana zdążyłam z kawą, bo inaczej to bym się jąkała, hehe.

ja bym moje koty chciała nauczyć mówić "mama" jak tamten :-D

a to jest słodkie
[video=youtube;Axy3Fu832Cs]http://www.youtube.com/watch?v=Axy3Fu832Cs&feature=related[/video]

bunia - najlepsze jest "do you love me? - yeah, yeah, yeah, yeah!" mega się uśmiałam
pallissa - i co myślisz zrobić? Lekarz czy badanie beta?

Nie wiem co to dzisiaj za dzień, ale w pracy miałam istne urwanie głowy, mimo że i tak ściemniałam (wierzcie mi, że to możliwe!). W 4 konsultacje jeszcze mnie lekarz wciągnąl!! Nie wiem czy to jakis sprawdzian przed przejściem na cały etat? Dobrze, że od rana zdążyłam z kawą, bo inaczej to bym się jąkała, hehe.
dziewczyny mowia zeby poczekac pare dni i puzniej zrobie test

A My już po dermatologu i po obiadku. :-)
Zuzia się w mieście przejechała autem z osobistym kierowcą :cool2: :-D,więc jest bardzo zadowolona. :-)

Bunia,gadające kotki rozbawiły niesamowicie mnie i Moją Córcię! :-D :laugh2:

Czekam właśnie na telefon od mojej Mamy,bo ma mi dać znać,czy w jednym sklepie jest proszek typowo dziecięcy,bo muszę wyprać od nowa WSZYSTKIE ciuszki Zuzi! :szok: Ocipieję przy prasowaniu. :baffled: :laugh2:

A My już po dermatologu i po obiadku. :-)
Zuzia się w mieście przejechała autem z osobistym kierowcą :cool2: :-D,więc jest bardzo zadowolona. :-)

Bunia,gadające kotki rozbawiły niesamowicie mnie i Moją Córcię! :-D :laugh2:

Czekam właśnie na telefon od mojej Mamy,bo ma mi dać znać,czy w jednym sklepie jest proszek typowo dziecięcy,bo muszę wyprać od nowa WSZYSTKIE ciuszki Zuzi! :szok: Ocipieję przy prasowaniu. :baffled: :laugh2:
no to zycze ci milego prasowania u mnie jeszcze wielki kosz do prasowania ale to wieczorkiem teraz nie chce mi sie ,nienawidze prasowac!!!!caly czas chodza mi misli czy jest fasoleczka czy nie,dzisiaj rano potarlam sie noi wyszlo sporo bialego sluzu nie wiem co to?

WItajcie Kobietki :-)

Wpadam się tylko zameldować...u mnie strasznie dużo zajęć i nie mam totalnie czasu. Więc wpadam tylko na chwilkę.
Poczytam co u Was i spadam ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

reklama
Witam się i ja, widzę że jakoś tak smutaskowo i u mnie i na forum pewnie przez tę pogodę bo jak na maj to strasznie zimno niestety cóż byle do lata:)
zabko przykro mi że cię teściowa wkurzyła nie wiesz czy ,może nasza wspólna koleżanka ania już urodziła??
Mysza czym Ty taka zajęta jesteś - masz odpoczywać i sie relaksować bo potem nie będzie czasu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry