reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dzięki Lopciu. Ja też mam nadzieję,że szybko Jej przejdzie,bo strasznie Ją to męczy i drażni (wcale się nie dziwię :no:). Lekko się podrapie i już przekichane - harata się za chwilę z całych sił. :-(
Ale żeby Sensitive uczulał - pierwszy raz słyszę. :dry: Kiedyś używałam Lenora Sensitive,ale takich przebojów nie miałam. :no: A ten cały "E" Zuzię uczulił. :dry: Tzn. mam nadzieję,że to od płynu,a nie znowu od czegoś innego. :no:

lopop a u ciebie ???
bo ja nie doczytalam:zawstydzona/y: czy jakas zakrecona jestem:eek: . Juz chyba fiksuje zwoje sie prostuja:-D
nie przejmuj się u mnie podobnie z tymi zwojami:)
no jutro jadę do ginka zobaczyć co i jak i nie wiem zobaczymy pewnie moja mina będzie nie tęga cóż chyba taka kolej rzeczy u mnie

nie przejmuj się u mnie podobnie z tymi zwojami:)
no jutro jadę do ginka zobaczyć co i jak i nie wiem zobaczymy pewnie moja mina będzie nie tęga cóż chyba taka kolej rzeczy u mnie

czyli jedziesz na spradzenie takkk? czy cos tam ?????
a tam zaraz , jak nie ma @ to wiesz
trzymam mocno moja kochana:tak: , tylko nie nastawiaj sie za mocno bo jak juz wiesz ze ja si 3 razy przejechalam:-(:-( , wiem ze sie latwo mowi
zawsze jest ta iskierka nadzieji a potem w leb i ........

kobitki kochane uciekam
trzymajcie sie do poklikania !
Baj baj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lopciu,a którą rocznicę ślubu będziecie obchodzili? :-)
już 8 och kiedy to się zleciało
czyli jedziesz na spradzenie takkk? czy cos tam ?????
a tam zaraz , jak nie ma @ to wiesz
trzymam mocno moja kochana:tak: , tylko nie nastawiaj sie za mocno bo jak juz wiesz ze ja si 3 razy przejechalam:-(:-( , wiem ze sie latwo mowi
zawsze jest ta iskierka nadzieji a potem w leb i ........
wiem ale kazał przyjechać też się dziwię bo to dopiero 25dc więc wiesz wcale się nie nastawiam bo to za bardzo boli

ja też się żegnam bo mały chce pograć papa

dobra maile sprawdzone lece z malzem do sklepiku do potem :-)

Agutka a probowałaś Zuzię wykąpac w krochmalu- bardzo pomaga- sposob sprawdzony :) POLECAM

Betusia,Zuzia ma tak specyficzną wysypkę,że nic nie pomaga. :no:
W ogóle przez pierwsze 1,5 tygodnia była wysypana wyłącznie na prawej rączce i prawej nóżce. :sorry2:
Później zaczęło się roznosić. Teraz "czyste" ma tylko plecki,pupkę i całe szczęście - buzię. :tak:

Lopciu,pięknie! :-) Ach... :-)

Betusia,Zuzia ma tak specyficzną wysypkę,że nic nie pomaga. :no:
W ogóle przez pierwsze 1,5 tygodnia była wysypana wyłącznie na prawej rączce i prawej nóżce. :sorry2:
Później zaczęło się roznosić. Teraz "czyste" ma tylko plecki,pupkę i całe szczęście - buzię. :tak:

Lopciu,pięknie! :-) Ach... :-)
a czy to nie półpasiec??
(nie znam się na dermatologii, ale tak mi się skojarzyło)

reklama
a czy to nie półpasiec??
(nie znam się na dermatologii, ale tak mi się skojarzyło)

Nie. ;-) Bo przy tym są skurcze mięśni. A u Zuzi tego brak. :-)
Zobaczymy... Dziś miała inną parę spodni - które kiedyś moja Mama przez przypadek wyprała u siebie,no i miała inny płyn do płukania (taki jak ja,poprzednio),no i Zuzia jakoś się nie drapała praktycznie w nóżki. I nie ma dziś zaostrzonego stanu. :no: Więc jestem pełna nadziei,że to wina tego przeklętego E!

Ok,ja zmykam do Męża,bo Zuzia śpi już od 30 minut. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry