Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). Lekko się podrapie i już przekichane - harata się za chwilę z całych sił. :-(
Kiedyś używałam Lenora Sensitive,ale takich przebojów nie miałam.
A ten cały "E" Zuzię uczulił.
Tzn. mam nadzieję,że to od płynu,a nie znowu od czegoś innego. 
nie przejmuj się u mnie podobnie z tymi zwojamilopop a u ciebie ???
bo ja nie doczytalamczy jakas zakrecona jestem
. Juz chyba fiksuje zwoje sie prostuja
![]()
nie przejmuj się u mnie podobnie z tymi zwojami
no jutro jadę do ginka zobaczyć co i jak i nie wiem zobaczymy pewnie moja mina będzie nie tęga cóż chyba taka kolej rzeczy u mnie
, tylko nie nastawiaj sie za mocno bo jak juz wiesz ze ja si 3 razy przejechalam:-już 8 och kiedy to się zleciałoLopciu,a którą rocznicę ślubu będziecie obchodzili? :-)
wiem ale kazał przyjechać też się dziwię bo to dopiero 25dc więc wiesz wcale się nie nastawiam bo to za bardzo boliczyli jedziesz na spradzenie takkk? czy cos tam ?????
a tam zaraz , jak nie ma @ to wiesz
trzymam mocno moja kochana, tylko nie nastawiaj sie za mocno bo jak juz wiesz ze ja si 3 razy przejechalam:-
-( , wiem ze sie latwo mowi
zawsze jest ta iskierka nadzieji a potem w leb i ........

a czy to nie półpasiec??Betusia,Zuzia ma tak specyficzną wysypkę,że nic nie pomaga.![]()
W ogóle przez pierwsze 1,5 tygodnia była wysypana wyłącznie na prawej rączce i prawej nóżce.
Później zaczęło się roznosić. Teraz "czyste" ma tylko plecki,pupkę i całe szczęście - buzię.
Lopciu,pięknie! :-) Ach... :-)
a czy to nie półpasiec??
(nie znam się na dermatologii, ale tak mi się skojarzyło)
Więc jestem pełna nadziei,że to wina tego przeklętego E!