reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wpadłam na chwilkę :-D
@ jeszcze nie ma- coś w kule skubana leci :-p

Agutka- ja stawiam na płyn. ogólnie E lubi uczulać (ja z tych co uczulają się na proszek) a jeszcze bardziej Vizir- proszek. bo płyn do płukania mam Lenor (on jest z Vizira), ale płyn nie ma takiego działania. ja proszku używam mega taniego (7zł za 3kg) :-D a mianowicie kupujemy Pollene 2000 w Auchanie (bo tylko tam można ją dostać) :-) znajomi ją wypatrzyli bo jest taka tania, że szok. ale za to jak ślicznie pierze!!!! a najbardziej mi się podoba, że praktycznie wcale nie pachnie i pranie ma zapach tylko płynu do płukania (nie miesza się to). a Vizir to paskudztwo i tyle. ostatnio zmieniłam pościel i się cała drapałam- okazało się że była dawno temu prana jeszcze w Vizirze. a z tym E to najgorzej było z majtkami (jak tu się przy ludziach podrapać :-p )

co do podtopień- u mnie jest spokojnie, ale dookoła wszystko pozalewane. przyjaciółka do domu nie umie wrócić :-( teraz jest w sąsiedniej wsi i pomaga mamie ewakuować piwnicę, żeby sprzętów nie pozalewało. jak się z tym upora to przyjedzie nocować do nas, bo u nas spokój i drogi przejezdne i będzie mogła do pracy jechać. a tak ogólnie to wszystkie wsie dookoła przygotowują się do fali kulminacyjnej, której spodziewana godzina przybycia to 21-22, a wysokość ok 10m :szok:

to ja spadam- Basieńka za chwilę przyjedzie. muszę jej łóżko przygotować i jakąś kolacyjkę, bo biedna z nerwów pewnie jeszcze nic nie jadła.

pa pa pa do jutra :-D buziolki

reklama
zabka tak tak ja sie zgadzam zbunia ja tez wtargne z nia i nakopiemy jej do dupki :D nie daj sie kobitko albo wlasnie poszukajcie jakiegos mieszkanka to moze sama bedzie blagala zebyscie wrocili i ze sie zmieni :)

tasiulka a dziekuje dobrze sie nawet czuje nie liczac mdlosci :/n a grudniowkach teraz temat mamy kto zostac ma modratorem :) mam nadzieje ze zostanie mamolka i mam nadzieje ze inna osoba nie zostanie ;)a ty na @ czekasz pierwsza?? kochana to dopiero miesiac a moze troszke potrwac jeszcze wiec cierpliwosci zycze i wytrwalosci i szybkiej pieknej zdrowej silnej fasolki :)
kochana nawet moje szwagierki powiedzialy ze ona ma taki charakter i juz nic tego niezmieni i nawet one sa na nia zle ze taki numer wywineLA JAK JA W CIAZY JESTEM I TEZ CZEKAJA AZ BEDE PO WIZYCIE U GINA ZEBY WIEDZIEC CZY WSIO Z DZIDZIA DOBRZE kurde przeklety clapslok mi sie wlacza
ja też jeszcze @ nie mam, ale termin dopiero na dziś, więc jeszcze się nawet nie spóźnia ;-) ale czuję, że wkońcu przyjdzie, bo podbrzusze pobolewa :dry: zresztą nawet jak dzisiaj nie przyjdzie, to pewnie się spóźni ze względu na tego dupka. jak nie będzie jej do końca tygodnia to może zatestuję- ale nie szybciej, bo mam jednego testa, a na dworze tak leje, że nawet autem nie ruszę bo nie lubię w taką ulewę jeździć- jako krótkowidz mam większe wymagania pogodowe :-D:-D
tak dlugo niewytrzymasz hahahahaha
witam sie dziewczyny,wiecie co dzisiaj rano podcierajac sie wyszlo cos bialego sluz jak glut przepraszam bardzo za te slowa,no ale cos takiego mialam noi bulgocze cos mi w tym brzuchu podbolewa podbrzusze i przestaje dalej nie mam@,noi chyba nie przyjdzie pogniewala sie hahaha:-):-):-)
wyglada jak plodny???ja mialam taki jak plodny w okolicy terminu @ wiec trzymam kciuki
zobaczcie sobie- uśmiałam się jak nie wiem. chyba zacznę uczyć swoje kociaki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[video=youtube;PfBStD6_4tY]http://www.youtube.com/watch?v=PfBStD6_4tY&feature=player_embedded[/video]
ja niedawno wstawilam 4 filmiki z kotami i w tym wlasnie tez ten :-) widocznie wtedy cie na forum niebylo :-)
A My już po dermatologu i po obiadku. :-)
Zuzia się w mieście przejechała autem z osobistym kierowcą :cool2: :-D,więc jest bardzo zadowolona. :-)

Bunia,gadające kotki rozbawiły niesamowicie mnie i Moją Córcię! :-D :laugh2:

Czekam właśnie na telefon od mojej Mamy,bo ma mi dać znać,czy w jednym sklepie jest proszek typowo dziecięcy,bo muszę wyprać od nowa WSZYSTKIE ciuszki Zuzi! :szok: Ocipieję przy prasowaniu. :baffled: :laugh2:
agutka ty pipo jak ty mnie na nk znalazlas :-D
Witam się i ja, widzę że jakoś tak smutaskowo i u mnie i na forum pewnie przez tę pogodę bo jak na maj to strasznie zimno niestety cóż byle do lata:)
zabko przykro mi że cię teściowa wkurzyła nie wiesz czy ,może nasza wspólna koleżanka ania już urodziła??
Mysza czym Ty taka zajęta jesteś - masz odpoczywać i sie relaksować bo potem nie będzie czasu:)
jeszcze nie czekamy bo termin ma na poczatku czerwca wiec tuz tuz:-)
Zuzia i lalki? :szok: :szok: :szok:
Co to to nie. :sorry2: :dry: :-D :cool2: :-p
Ona ma straszne uczulenie od ok. miesiąca. Byłyśmy u dermatolog,kazała wyeliminować różne rzeczy z diety,przepisała leki - nie pomogło. Poszłyśmy znowu i najprawdopodobniej Zuzia jest uczulona na płyn do płukania tkanin,bo jakoś 1,5 miesiąca temu go zmieniałam. Cóż,że to Sensitive. :dry:
No i musiałam dziś kupić płyn/proszek dla dzidziusiów i przeprać wszystkie (:szok:) Zuzi ciuszki,żeby nic Jej nie drażniło,dopóki uczulenie Jej nie zejdzie. Jak już będzie ok,to będę mogła wrócić do proszku,który zawsze używałam. No i płyn będzie ten,który miałam przed tym Sensitive. :sorry2:
teraz duzo rzeczy uczul;a ale to pewnie plyn zdrowka dla zuzi ;-)

same smutne wieści z tymi podtopieniami
zabka nie odzywała się nerw jej minął już?
no tesciowa wytrzezwiala i caly dzien sie nieodzywala raz przylazla i burnela i trzasnela drzwiami a przed chila przyszla doradzic mi jak mam potrawke podgrzewac zeby sie nieprzypalila az w szoku bylam i poszla dalej hmmm chyba sie zastanowila i chce zaczac gadac normalnie ze mna albo szwagierka moze jej przygadala ze ciezarna wkurza i mi to moze zaszkodzic kto wie jej nikt niewyczai

no tesciowa wytrzezwiala i caly dzien sie nieodzywala raz przylazla i burnela i trzasnela drzwiami a przed chila przyszla doradzic mi jak mam potrawke podgrzewac zeby sie nieprzypalila az w szoku bylam i poszla dalej hmmm chyba sie zastanowila i chce zaczac gadac normalnie ze mna albo szwagierka moze jej przygadala ze ciezarna wkurza i mi to moze zaszkodzic kto wie jej nikt niewyczai
i super zapomniała krowa jak cielę była
i bardzo dobrze co ją napadło by na tobie się wyżywać i do tego tak wkurzyć

Agutka- ja stawiam na płyn. ogólnie E lubi uczulać (ja z tych co uczulają się na proszek) a jeszcze bardziej Vizir- proszek. bo płyn do płukania mam Lenor (on jest z Vizira), ale płyn nie ma takiego działania. ja proszku używam mega taniego (7zł za 3kg) :-D a mianowicie kupujemy Pollene 2000 w Auchanie (bo tylko tam można ją dostać) :-) znajomi ją wypatrzyli bo jest taka tania, że szok. ale za to jak ślicznie pierze!!!! a najbardziej mi się podoba, że praktycznie wcale nie pachnie i pranie ma zapach tylko płynu do płukania (nie miesza się to). a Vizir to paskudztwo i tyle. ostatnio zmieniłam pościel i się cała drapałam- okazało się że była dawno temu prana jeszcze w Vizirze. a z tym E to najgorzej było z majtkami (jak tu się przy ludziach podrapać :-p )
ja w ogóle nie uzywam proszków, tylko płyny do prania. Nikt nie ma problemów z uczuleniami, nawet ciuszki Wiki od dawna piorę z naszymi i nic się nie dzieje. Proszkom mówię NIE

i super zapomniała krowa jak cielę była
i bardzo dobrze co ją napadło by na tobie się wyżywać i do tego tak wkurzyć
no wypite miala a wiadomo jezyk po alko jest dluuugi i wszystko na niego wlazi ale jak sie caly wekend z tesciem klucila to mogla sie na mnie niewyzywac mam tylko nadzieje ze nic sie dzidzi niestalo bo jak niedajboze cos bedzie nie tak to nierecze za siebie i nawet maz moze mnie zostawic i moge isc do pierdla ale leb jej ukrece

no wypite miala a wiadomo jezyk po alko jest dluuugi i wszystko na niego wlazi ale jak sie caly wekend z tesciem klucila to mogla sie na mnie niewyzywac mam tylko nadzieje ze nic sie dzidzi niestalo bo jak niedajboze cos bedzie nie tak to nierecze za siebie i nawet maz moze mnie zostawic i moge isc do pierdla ale leb jej ukrece
hihihi
nie bój się dzieciaczki są bardziej wytrzymałe niż się nam wydaje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry