reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mówię pogadaj oni dobrze wiedzą ja kiedyś już w zaawansowanej tak od serca porozmawiałam i tak super na mnie wpłynął bo też o teściową chodziło
no on moja tesciowa zna bo ja leczyl i jej wycinal macice bo miala raka 5 albo 6 lat temu wiec ja dobrze zna i pamieta i zawsze kaze ja pozdrowic

Witajcie Laseczki:-)
Wracam do Was po 3 miesiacach...
:happy2:
hej widze ze wkoncu weszlas i mozesz tu z nami zostac bo nazwe nam zmienili na staranka od 2010 :-)
od tego my tu jesteśmy hihi

malapralinka dlatego powitałam Ciebie na tamtym forum bo wiedziała że ciebie znam stąd

zmykam się kąpać pa
pa ja tez zaraz spadam bo padam wczoraj przez nerwy tez pol nocy nieprzespalam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie bylam w stanie zostac z Wami... Za duzo by mnie to kosztowalo...
Chociaz wrzesnioweczki moje podgladam czasem, ogladam brzuszki i tym samym niestety sie troszke katuje...

Jestem bardzo ciekawa co tam u Was, pierwsze zmiany juz widze u Zabci naszej:cool:

Nie bylam w stanie zostac z Wami... Za duzo by mnie to kosztowalo...
Chociaz wrzesnioweczki moje podgladam czasem, ogladam brzuszki i tym samym niestety sie troszke katuje...

Jestem bardzo ciekawa co tam u Was, pierwsze zmiany juz widze u Zabci naszej:cool:
no innym tez sie udalo okale np a macku toska i agutakaz weteranek walcza dalej i jest sporo nowych babek od lutego :-)

ok ja zmykam spac bo juz uslypiam dobranoc wlece jutro przed poludniem tutaj :-)

No to rewelacja:-)
Duzo zadowolonych przyszlych mamusiek;-)

Dobranoc, kolorowych snow...
Ja tez zmykam z piesiem na dwor...
U nas podobno juz skutki tej pogody... waly poszly..

Betusia,Zuzia ma tak specyficzną wysypkę,że nic nie pomaga. :no:
W ogóle przez pierwsze 1,5 tygodnia była wysypana wyłącznie na prawej rączce i prawej nóżce. :sorry2:
Później zaczęło się roznosić. Teraz "czyste" ma tylko plecki,pupkę i całe szczęście - buzię. :tak:

Lopciu,pięknie! :-) Ach... :-)
no tak ale ja tylko wiem ze dla złagodzenia odczynu na skórze można wykąpać :) bidulka kochana to ja życze aby szybko minela ta wstretna wysypka
Nie. ;-) Bo przy tym są skurcze mięśni. A u Zuzi tego brak. :-)
Zobaczymy... Dziś miała inną parę spodni - które kiedyś moja Mama przez przypadek wyprała u siebie,no i miała inny płyn do płukania (taki jak ja,poprzednio),no i Zuzia jakoś się nie drapała praktycznie w nóżki. I nie ma dziś zaostrzonego stanu. :no: Więc jestem pełna nadziei,że to wina tego przeklętego E!

Ok,ja zmykam do Męża,bo Zuzia śpi już od 30 minut. ;-)
no tak z tymi plynami to roznie bywa
wpadłam na chwilkę :-D
@ jeszcze nie ma- coś w kule skubana leci :-p

Agutka- ja stawiam na płyn. ogólnie E lubi uczulać (ja z tych co uczulają się na proszek) a jeszcze bardziej Vizir- proszek. bo płyn do płukania mam Lenor (on jest z Vizira), ale płyn nie ma takiego działania. ja proszku używam mega taniego (7zł za 3kg) :-D a mianowicie kupujemy Pollene 2000 w Auchanie (bo tylko tam można ją dostać) :-) znajomi ją wypatrzyli bo jest taka tania, że szok. ale za to jak ślicznie pierze!!!! a najbardziej mi się podoba, że praktycznie wcale nie pachnie i pranie ma zapach tylko płynu do płukania (nie miesza się to). a Vizir to paskudztwo i tyle. ostatnio zmieniłam pościel i się cała drapałam- okazało się że była dawno temu prana jeszcze w Vizirze. a z tym E to najgorzej było z majtkami (jak tu się przy ludziach podrapać :-p )

co do podtopień- u mnie jest spokojnie, ale dookoła wszystko pozalewane. przyjaciółka do domu nie umie wrócić :-( teraz jest w sąsiedniej wsi i pomaga mamie ewakuować piwnicę, żeby sprzętów nie pozalewało. jak się z tym upora to przyjedzie nocować do nas, bo u nas spokój i drogi przejezdne i będzie mogła do pracy jechać. a tak ogólnie to wszystkie wsie dookoła przygotowują się do fali kulminacyjnej, której spodziewana godzina przybycia to 21-22, a wysokość ok 10m :szok:

to ja spadam- Basieńka za chwilę przyjedzie. muszę jej łóżko przygotować i jakąś kolacyjkę, bo biedna z nerwów pewnie jeszcze nic nie jadła.

pa pa pa do jutra :-D buziolki
do jutra :)
mam nadzieje ale z drugiej strony tyle tych poronien wokolo ze szok ja juz 1 przezylam 5 lat temu i dziekuje wiecej niechce juz sieniemoge doczekac jutra bo rano ide wlosy zrobic a po obiedzie do gina :-)
super ale Ci kochana leca te tygodnie... :)
tak tak :-D krzyknie czuje pisiora !!!!! hahahahahah ale mnie rozbawilas dzieki kochana jestes
hehehe ale by bylo jakby ktak krzyknal hehehe
co tam u Ciebie ???
No to rewelacja:-)
Duzo zadowolonych przyszlych mamusiek;-)

Dobranoc, kolorowych snow...
Ja tez zmykam z piesiem na dwor...
U nas podobno juz skutki tej pogody... waly poszly..

no to kolorowych dziewczeta spijcie dobrze ja jeszcze troszku posiedze....

witam sie pierwsza dzis wizyta u gina wkoncu nareszcie dostane skierowanie na usg :-) niestety prawie caly dzien mnie tu niebedzie bo zaraz ide mala do przedszkola zaprowadzic potem ide wlosy zrobic potem odebrac mala z przedszkola o 14:30 wizyta u gina a potem pakowanie sie do szwagierki bo jutro rano jade :-) i odpoczne od wrednej tesciowej wiec do zobaczenia wieczorem kobietki :-D

Bry dzień. ;-)

co do podtopień- u mnie jest spokojnie, ale dookoła wszystko pozalewane. przyjaciółka do domu nie umie wrócić :-( teraz jest w sąsiedniej wsi i pomaga mamie ewakuować piwnicę, żeby sprzętów nie pozalewało. jak się z tym upora to przyjedzie nocować do nas, bo u nas spokój i drogi przejezdne i będzie mogła do pracy jechać. a tak ogólnie to wszystkie wsie dookoła przygotowują się do fali kulminacyjnej, której spodziewana godzina przybycia to 21-22, a wysokość ok 10m :szok:

Straszne rzeczy czytam tu od rana! :szok: :baffled:

agutka ty pipo jak ty mnie na nk znalazlas :-D

Hahaha,jak się podaje na forum swoje dane,to wiesz... Dalej to nie problem. :cool2: :-p :-D

ja w ogóle nie uzywam proszków, tylko płyny do prania. Nikt nie ma problemów z uczuleniami, nawet ciuszki Wiki od dawna piorę z naszymi i nic się nie dzieje. Proszkom mówię NIE

Hm... Z tymi płynami do prania,to też dobry patent. :tak:

no wypite miala a wiadomo jezyk po alko jest dluuugi i wszystko na niego wlazi ale jak sie caly wekend z tesciem klucila to mogla sie na mnie niewyzywac mam tylko nadzieje ze nic sie dzidzi niestalo bo jak niedajboze cos bedzie nie tak to nierecze za siebie i nawet maz moze mnie zostawic i moge isc do pierdla ale leb jej ukrece

Hahahahaha! :-) :-D :-)

Dzień doberek ponownie. ;-)

witam sie pierwsza dzis wizyta u gina wkoncu nareszcie dostane skierowanie na usg :-) niestety prawie caly dzien mnie tu niebedzie bo zaraz ide mala do przedszkola zaprowadzic potem ide wlosy zrobic potem odebrac mala z przedszkola o 14:30 wizyta u gina a potem pakowanie sie do szwagierki bo jutro rano jade :-) i odpoczne od wrednej tesciowej wiec do zobaczenia wieczorem kobietki :-D

Ale masz fajnie... Też bym sobie gdzieś wyjechała. :sorry2:

reklama
Bry dzień. ;-)

Straszne rzeczy czytam tu od rana! :szok: :baffled:

Hahaha,jak się podaje na forum swoje dane,to wiesz... Dalej to nie problem. :cool2: :-p :-D

Hm... Z tymi płynami do prania,to też dobry patent. :tak:

Hahahahaha! :-) :-D :-)

Dzień doberek ponownie. ;-)

Ale masz fajnie... Też bym sobie gdzieś wyjechała. :sorry2:
no tak zapomnialam ze modkiem jestes :-) a ja jade szwagierce pomoc w przygotowaniu komuni bo nikt inny sie niekwapi wielka mamusia nawet niezapyta czy cos pomoc(moja tesciowa) przy przyjeciu corki szwagierki tez tylko ja pojechalam na pare dni predzej i pomagalam a moja niunia byla mala wiec teraz juz bylo wiadomo kto przyjedzie pomoc :-) a ja skorzystam bo odpoczne od tesciowej a to dla mnie wieeeelka rzecz

posiedze troche z wami zanim pojde do kolezanki wlosy podciac bo teraz musze sie ogolic i wogole posprzatac bo przed wizyta u gina niezdaze a z buszem na nogach napewno niepojde :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry