reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A My już po śniadanku. :tak: Obiadek też się gotuje. ;-)
Idę się zaraz ogarnąć,bo jak nie będzie padać,to idziemy na dwór z Zuzią. :tak: :-)

Tosiu,Kinga - zdrówka! :tak:

no tak zapomnialam ze modkiem jestes :-) a ja jade szwagierce pomoc w przygotowaniu komuni bo nikt inny sie niekwapi wielka mamusia nawet niezapyta czy cos pomoc(moja tesciowa) przy przyjeciu corki szwagierki tez tylko ja pojechalam na pare dni predzej i pomagalam a moja niunia byla mala wiec teraz juz bylo wiadomo kto przyjedzie pomoc :-) a ja skorzystam bo odpoczne od tesciowej a to dla mnie wieeeelka rzecz

posiedze troche z wami zanim pojde do kolezanki wlosy podciac bo teraz musze sie ogolic i wogole posprzatac bo przed wizyta u gina niezdaze a z buszem na nogach napewno niepojde :-D

Żabko,ale to nie chodzi o modka. ;-)
Kiedyś podałaś swoje imię i nazwisko bodajże Lopop - dane do wysłania paczki. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
A My już po śniadanku. :tak: Obiadek też się gotuje. ;-)
Idę się zaraz ogarnąć,bo jak nie będzie padać,to idziemy na dwór z Zuzią. :tak: :-)

Tosiu,Kinga - zdrówka! :tak:

Żabko,ale to nie chodzi o modka. ;-)
Kiedyś podałaś swoje imię i nazwisko bodajże Lopop - dane do wysłania paczki. ;-)
aha no tak zapomnialam ale bylam zaskoczona ze mnie znalazlas na nk :-) poogladalam fotki super sa i komentarzy troche dopisalam i ocen kilka zostawilam :-D

;-)Witam laseczki ;-)

jak tam samopoczucie :confused:

Żabko zazdroszczę wizyty :tak: wiesz ostatnio pisałaś mi kiedy miałaś owu i Twoja Kruszynka jest troszkę starsza od mojej bo ja miałam owu 21.04 :tak: to troszkę później ;-)

Witaj Agutka;-) z tym uczuleniem Zuzinki to najlepiej sprawdź skład tego płynu (proszku?) bo ja też mam uczulenie na kilka proszków i płynów bo mają jeden taki sam składnik, który mnie uczula, np.: E, Bryza, Rex :tak:;-) też przez to przechodziłam wszystko prane od nowa :-D koszmar, oby Zuzia szybko się wykurowała :tak: ciocia trzyma kciuki ;-)

Hej ja też chcę dane na NK:-p

jeszcze niesprawdzalam :-)
;-)Witam laseczki ;-)

jak tam samopoczucie :confused:

Żabko zazdroszczę wizyty :tak: wiesz ostatnio pisałaś mi kiedy miałaś owu i Twoja Kruszynka jest troszkę starsza od mojej bo ja miałam owu 21.04 :tak: to troszkę później ;-)

Witaj Agutka;-) z tym uczuleniem Zuzinki to najlepiej sprawdź skład tego płynu (proszku?) bo ja też mam uczulenie na kilka proszków i płynów bo mają jeden taki sam składnik, który mnie uczula, np.: E, Bryza, Rex :tak:;-) też przez to przechodziłam wszystko prane od nowa :-D koszmar, oby Zuzia szybko się wykurowała :tak: ciocia trzyma kciuki ;-)

Hej ja też chcę dane na NK:-p
cale 5 dni roznicy :-D zobaczymy na kiedy mi gin wizyte wyznaczy :-)
ok kochane ja spadam do kolezanki wlosy robic :-) papapa a dane to ci kochana wysle na priv jak co zeby sie wszystki niezwalily na nk na raz hahahahahahah

Batonik,właśnie wczoraj wstawiłam nowe zdjęcia na n-k i sobie o Tobie przy jednym pomyślałam! :-D :-p

Agnieszka Urbańska (Jakóbczyk) Zielona Góra - zapraszam! :-p :laugh2: (niczym ogłoszenie matrymonialne! :laugh2:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry