batonik24
Mamusia Klusiaczka
Hahahaha.![]()
Ok,zmykamy. ;-)
do poklikania
ja też ogarnę troszku w domku :>
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahahaha.![]()
Ok,zmykamy. ;-)
Cześć dziewczynki moje kochane:*
Nie bylo mnie tyle, nawet nie dam rady Was nadrobić
Jestem u mamy, przygotowuję się do sesji, nauki bardzo dużo i tu dostęp do neta mam utrudniony;(
Co tam u Was słychać słoneczka?
Jak tam Wasze wizyty u lekarzy, samopoczucie, objawy i w ogóle co u Was słychać?
Tęsknię za Wami:*
Ja czuję się ostatnio nie najlepiej, głowa mi pęka ale tak się zdarza w pierwszym trymestrze i ten torbiel mi dokucza, ale jakoś daje radęi apetytu nie mam za bardzo.
Piszcie mi co u Was![]()
ja na szczęście już nie muszę
:-) 
teraz dopiero usg 25.05 i mam nadzieję że coś zobaczę bo jak zwykle troszkę się martwię
u mnie objawy to przede wszystkim ból cycków i sutków szczególnie wieczorem są jak dwie ogniste kule 

i żyły straszne na cyckach, ale takie mega
a poza tym od czasu do czasu boli podbrzusze ale znośnie;-)
, spać się chce ale już nie tak mega jak przedtem 
Skarbie pęcherzyk jest czyli wszystko idzie tak jak trzebaWitaj Lenka ;-)
oj nie zazdroszczę naukija na szczęście już nie muszę
:-)
Żabka dzisiaj pojechała do ginka i dostanie skierowanie na usg
ja byłam w zeszłym tygodniu w piątek ale niestety nic nie było widać jeszcze tylko pęcherzyk ciążowy na swoim miejscuteraz dopiero usg 25.05 i mam nadzieję że coś zobaczę bo jak zwykle troszkę się martwię
u mnie objawy to przede wszystkim ból cycków i sutków szczególnie wieczorem są jak dwie ogniste kule
i żyły straszne na cyckach, ale takie mega
a poza tym od czasu do czasu boli podbrzusze ale znośnie;-)
, spać się chce ale już nie tak mega jak przedtem
bidulka a co lekarz kazał Tobie brać na tą torbiel![]()
Hej Laseczki
Zaglądam tutaj z wiadomością z ostatniej chwili-otóż przylazła @ z rańca. DZiwne bo zupelnie bezobjawowo. Ani cycki ani brzuszek mnie nie bolały więc zupelne zaskoczenie ale ciesze się bardzo bo jak tylko się skończy to do ginka na kontrole i rozpoczynamy kolejny cykl staranek))
Tyle u mnie
fajnie że @ nie dała Ci się we znaki, bo ja pamiętam po stracie Aniołka
obyś szybko zafasolkowała &&&&&Skarbie pęcherzyk jest czyli wszystko idzie tak jak trzeba
widocznie owu była później i dlatego jeszcze całkiem nie widaćja byłam w szoku jak mi powiedział na usg,że jest ok 6 i pół tyg i już było widać serduszko ale miałam akurat idealny cykl pewnie dlatego tak.ja trzymam kciuki za Twoje następne usg kochana, tak jak trzymałam za to piątkowe
![]()
za Zabcie naszą też trzymam kciuki żeby wizyta się udała&&&&&&
mi jest bardzo smutno,że teraz nie mogę do Was często zaglądać ale ta sesja jest bardzo ciężka;(
na torbiel kochana mam nospę i przykaz leżenia jak boli a różnie to bywa z tym leżeniem niestetya dziś takie zawroty głowy miałam,że nic nie widziałam ale to normalne w ciąży, mimo że ja z Julą nie miałam prawie żadnych dolegliwości
Słonko a te Twoje bolące piersi to niestety taki przywilej w tym staniea są już pełniejsze? bo ja muszę już staniki luzować i jestem bardzo tym zaskoczona:/
jak szłam w piątek to się martwiłam czy pęcherzyk będzie w macicy czy czasem nie pozamaciczna, a teraz martwię się czy w pęcherzyku wykluje się mała fasolinka
tak już jest każdy ma swojego bzika 

a jest szansa że ona / on się wchłonie, ten torbiel
jakieś giganty chyba mi urosną 

hej lasencje
tasiulka no to super ze tak szybko przyszlaja pamietam jak do mnie 3 miechy szla a i tak ja wywolalam bo myslalam ze jajo zniose
![]()
no teraz po @ bzyku bzyku i piekna fasolinka w brzuszku i piekne 9 miesiecy przed toba a pozniej jeszcze piekniejsze lata
lena witajno dawno cie nie bylo
dobrze ze u ciebie ok jest wsio z toba i z dzidziem
bardzo sie ciesze
a nauki nie zazdraszczam sama moglabym dokonczyc ten rok ale juz mi sie nie chce za duzo musialabym nadrobic
trzymaj sie i zebys wszystko pozdawala na 6
agutka az ide podejrzec ta fotke coscie tam wykombinowaly hehe
a unas w opolu oglosili jakies alarmy rano i syreny wyly :/ o 11 ma przejsc fala kulminacyjna czy cos ... dechy az sie boje czy maz mi wroci do domku...
tosia co sie stalo ?? mycha ??