reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Cześć dziewczynki moje kochane:*

Nie bylo mnie tyle, nawet nie dam rady Was nadrobić:(
Jestem u mamy, przygotowuję się do sesji, nauki bardzo dużo i tu dostęp do neta mam utrudniony;(
Co tam u Was słychać słoneczka?
Jak tam Wasze wizyty u lekarzy, samopoczucie, objawy i w ogóle co u Was słychać?
Tęsknię za Wami:*
Ja czuję się ostatnio nie najlepiej, głowa mi pęka ale tak się zdarza w pierwszym trymestrze i ten torbiel mi dokucza, ale jakoś daje radę;) i apetytu nie mam za bardzo.
Piszcie mi co u Was:)

Cześć dziewczynki moje kochane:*

Nie bylo mnie tyle, nawet nie dam rady Was nadrobić:(
Jestem u mamy, przygotowuję się do sesji, nauki bardzo dużo i tu dostęp do neta mam utrudniony;(
Co tam u Was słychać słoneczka?
Jak tam Wasze wizyty u lekarzy, samopoczucie, objawy i w ogóle co u Was słychać?
Tęsknię za Wami:*
Ja czuję się ostatnio nie najlepiej, głowa mi pęka ale tak się zdarza w pierwszym trymestrze i ten torbiel mi dokucza, ale jakoś daje radę;) i apetytu nie mam za bardzo.
Piszcie mi co u Was:)

Witaj Lenka ;-)

oj nie zazdroszczę nauki :no: ja na szczęście już nie muszę :tak::-)

Żabka dzisiaj pojechała do ginka i dostanie skierowanie na usg :tak:

ja byłam w zeszłym tygodniu w piątek ale niestety nic nie było widać jeszcze tylko pęcherzyk ciążowy na swoim miejscu :tak: teraz dopiero usg 25.05 i mam nadzieję że coś zobaczę bo jak zwykle troszkę się martwię :happy2: u mnie objawy to przede wszystkim ból cycków i sutków szczególnie wieczorem są jak dwie ogniste kule :-D:-D:-D i żyły straszne na cyckach, ale takie mega :zawstydzona/y: a poza tym od czasu do czasu boli podbrzusze ale znośnie;-):tak:, spać się chce ale już nie tak mega jak przedtem

bidulka a co lekarz kazał Tobie brać na tą torbiel :confused:

Hej Laseczki :)
Zaglądam tutaj z wiadomością z ostatniej chwili-otóż przylazła @ z rańca. DZiwne bo zupelnie bezobjawowo. Ani cycki ani brzuszek mnie nie bolały więc zupelne zaskoczenie ale ciesze się bardzo bo jak tylko się skończy to do ginka na kontrole i rozpoczynamy kolejny cykl staranek :)))
Tyle u mnie

Agutka podejrze sobie Ciebie zaraz na nk :) Albo jednak nie podejrze bo masz zablokowaną galerie

Ostatnia edycja:
hej lasencje :)

tasiulka no to super ze tak szybko przyszla :) ja pamietam jak do mnie 3 miechy szla a i tak ja wywolalam bo myslalam ze jajo zniose :P :) no teraz po @ bzyku bzyku i piekna fasolinka w brzuszku i piekne 9 miesiecy przed toba a pozniej jeszcze piekniejsze lata :)

lena witaj :) no dawno cie nie bylo :) dobrze ze u ciebie ok jest wsio z toba i z dzidziem :) bardzo sie ciesze :)a nauki nie zazdraszczam sama moglabym dokonczyc ten rok ale juz mi sie nie chce za duzo musialabym nadrobic :) trzymaj sie i zebys wszystko pozdawala na 6 :)

agutka az ide podejrzec ta fotke coscie tam wykombinowaly hehe :)

a unas w opolu oglosili jakies alarmy rano i syreny wyly :/ o 11 ma przejsc fala kulminacyjna czy cos ... dechy az sie boje czy maz mi wroci do domku... :(

tosia co sie stalo ?? mycha ??

Witaj Lenka ;-)

oj nie zazdroszczę nauki :no: ja na szczęście już nie muszę :tak::-)

Żabka dzisiaj pojechała do ginka i dostanie skierowanie na usg :tak:

ja byłam w zeszłym tygodniu w piątek ale niestety nic nie było widać jeszcze tylko pęcherzyk ciążowy na swoim miejscu :tak: teraz dopiero usg 25.05 i mam nadzieję że coś zobaczę bo jak zwykle troszkę się martwię :happy2: u mnie objawy to przede wszystkim ból cycków i sutków szczególnie wieczorem są jak dwie ogniste kule :-D:-D:-D i żyły straszne na cyckach, ale takie mega :zawstydzona/y: a poza tym od czasu do czasu boli podbrzusze ale znośnie;-):tak:, spać się chce ale już nie tak mega jak przedtem

bidulka a co lekarz kazał Tobie brać na tą torbiel :confused:
Skarbie pęcherzyk jest czyli wszystko idzie tak jak trzeba:)
widocznie owu była później i dlatego jeszcze całkiem nie widać:) ja byłam w szoku jak mi powiedział na usg,że jest ok 6 i pół tyg i już było widać serduszko ale miałam akurat idealny cykl pewnie dlatego tak.ja trzymam kciuki za Twoje następne usg kochana, tak jak trzymałam za to piątkowe:)
za Zabcie naszą też trzymam kciuki żeby wizyta się udała&&&&&&

mi jest bardzo smutno,że teraz nie mogę do Was często zaglądać ale ta sesja jest bardzo ciężka;(
na torbiel kochana mam nospę i przykaz leżenia jak boli a różnie to bywa z tym leżeniem niestety:( a dziś takie zawroty głowy miałam,że nic nie widziałam ale to normalne w ciąży, mimo że ja z Julą nie miałam prawie żadnych dolegliwości;)

Słonko a te Twoje bolące piersi to niestety taki przywilej w tym stanie;) a są już pełniejsze? bo ja muszę już staniki luzować i jestem bardzo tym zaskoczona:/

Hej Laseczki :)
Zaglądam tutaj z wiadomością z ostatniej chwili-otóż przylazła @ z rańca. DZiwne bo zupelnie bezobjawowo. Ani cycki ani brzuszek mnie nie bolały więc zupelne zaskoczenie ale ciesze się bardzo bo jak tylko się skończy to do ginka na kontrole i rozpoczynamy kolejny cykl staranek :)))
Tyle u mnie

No witaj Tasiulka ;-)

to bardzo dobra wiadomość :tak: fajnie że @ nie dała Ci się we znaki, bo ja pamiętam po stracie Aniołka
[*] też bardzo się bałam że mnie będzie bolała, ale nie było źle :tak: obyś szybko zafasolkowała &&&&&

Skarbie pęcherzyk jest czyli wszystko idzie tak jak trzeba:)
widocznie owu była później i dlatego jeszcze całkiem nie widać:) ja byłam w szoku jak mi powiedział na usg,że jest ok 6 i pół tyg i już było widać serduszko ale miałam akurat idealny cykl pewnie dlatego tak.ja trzymam kciuki za Twoje następne usg kochana, tak jak trzymałam za to piątkowe:)
za Zabcie naszą też trzymam kciuki żeby wizyta się udała&&&&&&

mi jest bardzo smutno,że teraz nie mogę do Was często zaglądać ale ta sesja jest bardzo ciężka;(
na torbiel kochana mam nospę i przykaz leżenia jak boli a różnie to bywa z tym leżeniem niestety:( a dziś takie zawroty głowy miałam,że nic nie widziałam ale to normalne w ciąży, mimo że ja z Julą nie miałam prawie żadnych dolegliwości;)

Słonko a te Twoje bolące piersi to niestety taki przywilej w tym stanie;) a są już pełniejsze? bo ja muszę już staniki luzować i jestem bardzo tym zaskoczona:/

no ginek też powiedział że na razie to nie ma się czym martwić bo wszystko jest po kolei i tak powinno być, no ale wiesz jak to jest :sorry2: jak szłam w piątek to się martwiłam czy pęcherzyk będzie w macicy czy czasem nie pozamaciczna, a teraz martwię się czy w pęcherzyku wykluje się mała fasolinka :sorry2: tak już jest każdy ma swojego bzika :-D:tak:

a z tym leżeniem to wiem, że różnie ale musisz wypoczywać :tak: a jest szansa że ona / on się wchłonie, ten torbiel

no ja miałam niestety późną owu bo dopiero w 18 dc na 30 niby niewiele ale zawsze, a co do piersi to są zdecydowanie pełniejsze a ja i tak mam dość spore i już się obawiam co to będzie dalej :szok: jakieś giganty chyba mi urosną :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej lasencje :)

tasiulka no to super ze tak szybko przyszla :) ja pamietam jak do mnie 3 miechy szla a i tak ja wywolalam bo myslalam ze jajo zniose :P :) no teraz po @ bzyku bzyku i piekna fasolinka w brzuszku i piekne 9 miesiecy przed toba a pozniej jeszcze piekniejsze lata :)

lena witaj :) no dawno cie nie bylo :) dobrze ze u ciebie ok jest wsio z toba i z dzidziem :) bardzo sie ciesze :)a nauki nie zazdraszczam sama moglabym dokonczyc ten rok ale juz mi sie nie chce za duzo musialabym nadrobic :) trzymaj sie i zebys wszystko pozdawala na 6 :)

agutka az ide podejrzec ta fotke coscie tam wykombinowaly hehe :)

a unas w opolu oglosili jakies alarmy rano i syreny wyly :/ o 11 ma przejsc fala kulminacyjna czy cos ... dechy az sie boje czy maz mi wroci do domku... :(

tosia co sie stalo ?? mycha ??

mam jakies mega zatrucie pokarmowe bolki brzuch od 2 w nocy na kibelku z miską :( w niedziele tez tak miałam
masakraaa :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry