• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja na razie na chwilkę,bo dopiero co wróciłyśmy do domku. Później napiszę,gdzie byłyśmy i jak było i w ogóle,bo na razie spadam gotować makaron. :-p

Agutka podejrze sobie Ciebie zaraz na nk :) Albo jednak nie podejrze bo masz zablokowaną galerie

To ja poproszę o zaproszenie na n-k. :-)

Mam dziś dobry humor więc dla tych zdołowanych żeby się choć na chwilkę uśmiechnęły:

Przychodzi elegancka dama do salonu Mercedesa. Podchodzi do najnowszego
sportowego kabrioleta i pochyla się, aby dotknąć skórzanej tapicerki. Jednak
przy schylaniu się puściła niechcący głośnego bąka... Od razu się
wyprostowała i rozgląda się w koło czy nikt tego nie słyszał. Patrzy, a tuż
za nią stoi sprzedawca. Pyta się go więc lekko zawstydzona:
- Przepraszam, ile kosztuje ten samochód?
- Proszę pani - odpowiada z lekkim uśmiechem sprzedawca - ledwo pani
dotknęła to auto, a już się pani spierdziała. Jak pani podam cenę, to się
pani tu jeszcze zesra...

:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

no Lopciu- trzymam kciuki &&&&&&& :-)

z tą nk to zabawne :-) (no wiecie, nadrabiam posty więc poczytałam :-) ) ja się pochwalę, że mnie Agutka też dorwała (co prawda oporu nie stawiałam i dane podałam dobrowolnie :-p, bo bałam się co by było gdybym nie podała :-D:-D:-D:-D:-D )
a przyznam, że żabcię też podglądnęłam jak napisała dane w czasie zbierania wyprawki dla maluszka znajomych :zawstydzona/y::zawstydzona/y: bez bicia się przyznaję :-D:-D ale na zaproszenie odwagi zabrakło- za krótko może się znamy i nikogo nie zmuszam :-D:-D:-D

E tam za mało. :-p Ja tam się nie "pipam w szczypę". :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Kurde wyrzuciło mnie z neta, jakos weszłam i znów mnie wyrzucało także nie mam już cierpliwości z tym walczyć:(
Zmykam babeczki bo muszę się uczyć;(
Życzę Wam miłego dzionka, udanych wizyt u lekarzy i pomyślnych, owocnych staranek:) postaram się jutro znów na chwilke wpaść:)
Całuski kochane:***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry