• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja na razie na chwilkę,bo dopiero co wróciłyśmy do domku. Później napiszę,gdzie byłyśmy i jak było i w ogóle,bo na razie spadam gotować makaron. :-p

Agutka podejrze sobie Ciebie zaraz na nk :) Albo jednak nie podejrze bo masz zablokowaną galerie

To ja poproszę o zaproszenie na n-k. :-)

Mam dziś dobry humor więc dla tych zdołowanych żeby się choć na chwilkę uśmiechnęły:

Przychodzi elegancka dama do salonu Mercedesa. Podchodzi do najnowszego
sportowego kabrioleta i pochyla się, aby dotknąć skórzanej tapicerki. Jednak
przy schylaniu się puściła niechcący głośnego bąka... Od razu się
wyprostowała i rozgląda się w koło czy nikt tego nie słyszał. Patrzy, a tuż
za nią stoi sprzedawca. Pyta się go więc lekko zawstydzona:
- Przepraszam, ile kosztuje ten samochód?
- Proszę pani - odpowiada z lekkim uśmiechem sprzedawca - ledwo pani
dotknęła to auto, a już się pani spierdziała. Jak pani podam cenę, to się
pani tu jeszcze zesra...

:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

no Lopciu- trzymam kciuki &&&&&&& :-)

z tą nk to zabawne :-) (no wiecie, nadrabiam posty więc poczytałam :-) ) ja się pochwalę, że mnie Agutka też dorwała (co prawda oporu nie stawiałam i dane podałam dobrowolnie :-p, bo bałam się co by było gdybym nie podała :-D:-D:-D:-D:-D )
a przyznam, że żabcię też podglądnęłam jak napisała dane w czasie zbierania wyprawki dla maluszka znajomych :zawstydzona/y::zawstydzona/y: bez bicia się przyznaję :-D:-D ale na zaproszenie odwagi zabrakło- za krótko może się znamy i nikogo nie zmuszam :-D:-D:-D

E tam za mało. :-p Ja tam się nie "pipam w szczypę". :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Kurde wyrzuciło mnie z neta, jakos weszłam i znów mnie wyrzucało także nie mam już cierpliwości z tym walczyć:(
Zmykam babeczki bo muszę się uczyć;(
Życzę Wam miłego dzionka, udanych wizyt u lekarzy i pomyślnych, owocnych staranek:) postaram się jutro znów na chwilke wpaść:)
Całuski kochane:***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry