Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieje ale z drugiej strony tyle tych poronien wokolo ze szok ja juz 1 przezylam 5 lat temu i dziekuje wiecej niechce juz sieniemoge doczekac jutra bo rano ide wlosy zrobic a po obiedzie do gina :-)hihihi
nie bój się dzieciaczki są bardziej wytrzymałe niż się nam wydaje
no z tym masz rację lepeij na zimnie dmuchać pogadaj tak od serca z ginkiem to Ci pomożemam nadzieje ale z drugiej strony tyle tych poronien wokolo ze szok ja juz 1 przezylam 5 lat temu i dziekuje wiecej niechce juz sieniemoge doczekac jutra bo rano ide wlosy zrobic a po obiedzie do gina :-)
niezobacze :-) bo jutro tylko wizyta u gina i zalozenie karty ciazy i dopiero dostane skierowanie na usg i etdy bede dzwonila do grudziadza zeby sie zarejestrowac :-( i dopiero wtedy bede wiedziala kiedy usg wiec sie zaczekam za widokiem mojego groszka i uslyszeniem serduchazabka to jutro sądny dzień
wreszcie synka na usg zobaczysz![]()
a ja myślałam że to już ale to nic jutro ginek wyczuje synka na badaniu ginekologicznymniezobacze :-) bo jutro tylko wizyta u gina i zalozenie karty ciazy i dopiero dostane skierowanie na usg i etdy bede dzwonila do grudziadza zeby sie zarejestrowac :-( i dopiero wtedy bede wiedziala kiedy usg wiec sie zaczekam za widokiem mojego groszka i uslyszeniem serducha
no pogadam i zapytam czy taki stres mogl wlynac na dzidzie powiem co i jak i zapytam czy moge melise pic ....no z tym masz rację lepeij na zimnie dmuchać pogadaj tak od serca z ginkiem to Ci pomoże
mówię pogadaj oni dobrze wiedzą ja kiedyś już w zaawansowanej tak od serca porozmawiałam i tak super na mnie wpłynął bo też o teściową chodziłono pogadam i zapytam czy taki stres mogl wlynac na dzidzie powiem co i jak i zapytam czy moge melise pic ....
tak taka ja myślałam że to już ale to nic jutro ginek wyczuje synka na badaniu ginekologicznym
krzyknie czuje pisiora !!!!! hahahahahah ale mnie rozbawilas dzieki kochana jestes
od tego my tu jesteśmy hihitak takkrzyknie czuje pisiora !!!!! hahahahahah ale mnie rozbawilas dzieki kochana jestes