reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej lobuziaki :)

witajcie tosiu batonik zabka agutka :) i wszystkie ktore nie wymienilam :)

zabka tesciowa cie tak wnerwila ? :/ nie daj sie masz racje!!!

uu nas tez taka do bani ta pogoda od kulku dni leje tylko :(

a jak tam bunia jak jej test jeszcze ktoras miala testowac palissa to wiem ale jeszcze ktos nie mial ??

caluje i zycze nowego udanego tygodnia :)

bunia a jak test robilas wczoraj ????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bunia a jak test robilas wczoraj ????

nie robiłam bo nawet o tym nie myślałam- miałam z rana biegunkę, szykowałam się na tą komunię. ale chyba nie będę robić testa. dziś termin @, w sobotę już minęło wszystko co się działo wcześniej. jeśli @ nie będzie dłużej to może zrobię, ale jak narazie mam wrażenie, że już się do mnie wybiera. a może się spóźnić, bo podejrzewam że dupek pokiełbasił mi moje regularne cykle :-p

eeee a ja czekam z niecierpliwoscia na wyniki a ty tu takie rzeczy mowisz :( ja to ciepodziwiam ja bym nie dala rady tyle czekac z takimi objawami :) a moze jednak cos ??:)

raczej nic :-D

a jak jednak to się zdziwię. jak miałam te objawy to jakaś nadzieja świtała w głowie. ale od soboty nie mam złudzeń, że to fasolka, bo to duphaston. i jakoś ta myśl jest dla mnie pewniejsza. może jak @ nie przyjdzie przez kilka dni, to się zastanowię. sama sobie się dziwię, że taka cierpliwa jestem, ale to widocznie intucja- szkoda marnować testu :-)

Witam się poniedziałkowo.
Jaka okropna pogoda, jesień zamiast wiosny :( ja chce ciepełkooooooooooooo

Żabka olej teściową i omijaj szerokim łukiem dla dobra Twojego i dzidziusia. Boże kto wymyślił wogóle teściowe??

Miss jak zdróweczko i samopoczucie?

U mnie dziś dolina, przyszedl rachuneczek za prąd i mnie aż poraziło :( Kurde za chwile to tylko naprawde na opłaty będzie trzeba zbierać a na normalne życie nie można będzie liczyć. A jeszcze mają wszystko podnieść :( Ja chce do pracyyy!!!!!!!!!!!!!

A na obiadek serwuje zupkę gulaszową :)

A no i po @ ani śladu :(

hej lobuziaki :)

witajcie tosiu batonik zabka agutka :) i wszystkie ktore nie wymienilam :)

zabka tesciowa cie tak wnerwila ? :/ nie daj sie masz racje!!!

uu nas tez taka do bani ta pogoda od kulku dni leje tylko :(

a jak tam bunia jak jej test jeszcze ktoras miala testowac palissa to wiem ale jeszcze ktos nie mial ??

caluje i zycze nowego udanego tygodnia :)
tak wczoraj doprowadzila mnie do takiego stanu ze powuietrza niemoglam zlapac ani slowa z siebie wydusic tak jakbym nieumiala mowic i jak chcialam mezowi powiedziec wszystko to tak sie zacinalam ze szok
Witam się poniedziałkowo.
Jaka okropna pogoda, jesień zamiast wiosny :( ja chce ciepełkooooooooooooo

Żabka olej teściową i omijaj szerokim łukiem dla dobra Twojego i dzidziusia. Boże kto wymyślił wogóle teściowe??

Miss jak zdróweczko i samopoczucie?

U mnie dziś dolina, przyszedl rachuneczek za prąd i mnie aż poraziło :( Kurde za chwile to tylko naprawde na opłaty będzie trzeba zbierać a na normalne życie nie można będzie liczyć. A jeszcze mają wszystko podnieść :( Ja chce do pracyyy!!!!!!!!!!!!!

A na obiadek serwuje zupkę gulaszową :)

A no i po @ ani śladu :(
omijam i sie nieodzywam ale ona wtedy jest jeszcze bardziej wkorwiona i jak widac bylo wczoraj po pewnym czasie wybucha calosc opisalam na poprzedniej stronie w moim poscie co sie dzialo ale tak w skorocie bo jakbym miala calosc opisac to by duuuzo tego bylo juz sie niemoge doczekac srody co pojade do szwagierki pomagac jej na komunie mieszka daleko wiec tesciowej niebede widziala od srody do soboty huraaaaa bo w sobote komunia

tak wczoraj doprowadzila mnie do takiego stanu ze powuietrza niemoglam zlapac ani slowa z siebie wydusic tak jakbym nieumiala mowic i jak chcialam mezowi powiedziec wszystko to tak sie zacinalam ze szok

omijam i sie nieodzywam ale ona wtedy jest jeszcze bardziej wkorwiona i jak widac bylo wczoraj po pewnym czasie wybucha calosc opisalam na poprzedniej stronie w moim poscie co sie dzialo ale tak w skorocie bo jakbym miala calosc opisac to by duuuzo tego bylo juz sie niemoge doczekac srody co pojade do szwagierki pomagac jej na komunie mieszka daleko wiec tesciowej niebede widziala od srody do soboty huraaaaa bo w sobote komunia

Żabciu a nie możecie pomyśleć o wyprowadzce, coś wynająć może? Mieszkać pod jednym dachem z wiedźmą to można się wykończyć

reklama
Żabciu a nie możecie pomyśleć o wyprowadzce, coś wynająć może? Mieszkać pod jednym dachem z wiedźmą to można się wykończyć

co do wykończenia- lepiej wykończyć ją :-D rozwiązanie dogodne dla wszystkich :-p

żabka- zrób jej jakiś terror!!!! ja wiem, że ty dobra dziewczyna jesteś, a nie taka zołza, ale czasem trzeba komuś dokopać :ninja2::ninja2::ninja2::wink::wink:

pogadaj z małżykiem już na spokojnie

a jak on nic z tym nie zrobi to mu powiedz, że bunia ma teraz dużo czasu to przyjedzie i najpierw jemu nakopie a potem twojej teściowej :blink::blink::tak::tak: ja znam karate, kung- fu, tae kwondo, ju- jitsu i jeszcze kilka groźnie brzmiących słów ;-);-):-p:-p
ja doprowadziłam wczoraj brata do porządku (prawie się burak rozpłakał, jak go rodzinka zjechała i wzieła moją stronę) to z twoją teściową też dam sobie radę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry