reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No u mnie ok:)
Aparacik pierwsza klasa,super,jestem bardzo zadowolona:)
Tosiu zapraszam do obejrzenia zdjęć Fotoblog agnieszkakk.flog.pl A Ty jak tylko znajdziesz czas na zdjęcia to chętnie obejrzę:)
A jak starania,idą do przodu?

kochana ja przestalam sie starac wrzuciłam na loozzzzzzz, co bedzie to bedzie
w tym cyklu to nawet staranek nie było bo jakos chorowity ten cykl byl :)

za tydzien wyjezdzamy na mazury moze wtedy porobie troche fotek :)
a jak u ciebie kiedy startujecie ze starankami ??

kochana ja przestalam sie starac wrzuciłam na loozzzzzzz, co bedzie to bedzie
w tym cyklu to nawet staranek nie było bo jakos chorowity ten cykl byl :)

za tydzien wyjezdzamy na mazury moze wtedy porobie troche fotek :)
a jak u ciebie kiedy startujecie ze starankami ??
Tosiu rozumiem i faktycznie takie podejście może będzie bardziej skuteczne.
Najważniejsze że nie tracicie nadziei :)3mam kciukasy za Ciebie i wierzę że nie długo się uda:)
No a my mamy w planach starania zacząć jakoś latem,bliżej końca albo nawet jesienią zobaczymy.Wszystko zależy od tego co mi powie ginekolog bo w lipcu wybieramy się do Pl autem i chcę tam porobić konkretne badania aby dowiedzieć się czy wszystko jest ok.A może fasolka przyjdzie w najmniej niespodziewanym momencie także nigdy nic nie wiadomo i niczego nie wykluczam.
Fajnie Tosiu że wybieracie się na mazury,pstrykaj foteczki i odpoczywaj no i owocnych przytulasów życzę oczywiście:))I dużo zdrówka życzę:)

Żabko to Ty tak jak ja miałaś owu o 10dni przesuniętą niż norma... Moja dzidzia zminiejszyła już tą różnicę do 7dni...ale zobacyzmy jak będzie dalej.
no zobaczymy co gin powie tylko musze sobie na kartce napisc kiedy byla owu i wogoleco i jak bo jak wejde do niego to napewno z wrazenie polowy zapomne :-)
dziewczyny nadal brak@ zadnych bolow tylko cyce jakies pelne ale nie bola jak myslicie ? a test zrobilam z 2 siczkow noi negatywny,z rana nie wytrzmalam uciekly nie zdazylam.jak myslicie?pomozcie
ja tez niemialam zadnych objawow wiec trzymam kciuki
Oświadczam,że po tych już 9ciu cyklach starań na maxa poznałam swój organizm. :-)

Jednym słowem:

6630_mieszna_malpa.jpg

:tak: ;-) :tak:
dobre :-) ale szkoda ze przyszla
wrocilam do was kochane i oswiadczam ze dalej nic nie ma@
no to oki czekamy dalej
WItam sie i ja niedzielnie :)

raffaello i ciacho z truskawkami tez bym wciagnela mnimiiii

milej niedzieli kochane
co u ciebie nic ostatnio sie nieodzywasz
dziewczyny ja niewiem co sie dzieje ????? mam zawroty glowy i tyle !tescior negatywny @malpa nie zagoscila ani jej sie sni zeby przysc!nic mnie nie boli pomozcie slyszalyscie cos takiego?
zrob test za kilka dni albo bete jesli masz mozliwosc

a ja kochane wpoadlamna chile juz sie niemoge doczekac wizyty u gina ale dzis sie martwie o moja kruszynke czy bedzie zrowa i zywa bo dzis tesciowa przyl;azlka do domu pijana i taaaaaaka jazde zrobila i tak sie znia poklucilam ze polecialam do grzesia do pokoju(bo spal przed paraca) zeby sie przytulic i uspokoic to jak siezapytal co sie stalo to niemoglam slowa wypowiedziec tak mnie zatykalo i powietrza niemoglam zlapac i sie boje ze przez ten okropny stres moglo sie cos stac mojej fasolce :-( i brzuch mnie pobolewal po tej akcji z tesciowa dzis moje zycie niema sensu sorki ze wam sie zale ale niemam nikogo wlecialam tylko na chwile i spadamobejzec sobie film zeby oderwac mysli od dzisiejszej akcji :-( dobranoc

zabko to podobny dzien do mojego mialas,,ja tez z tesciowa sie uzarlam dzisiaj bo ona po prostu glupia baba jest,,noi mnie teraz boli podbrzusze kuje po tych nerwach!!!!nienawidze teciowej!

;-)Witam dziewuszki z rana;-)

pogoda u nas potworna - leje, wiatr i zimno :shocked2:

a ja dziś muszę się wykulać z domu po prezent dla mamy urodzinowy :tak: tylko najgorsze że ta pogoda mnie przeraża no i totalny brak koncepcji :eek:

Wstawać śpioszki :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry