reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
A czy ktoś wie co u Żabki bo dziś miał wizytę u lekarza?

żabka będzie wieczorem, bo oprócz wizyty u gina jechała też do szwagierki (chyba). w każdym bądź razie ma coś jeszcze innego do załatwienia

może wasi panowie sa spokrewnieni ;p

raczej nie. mój małżyk rodzinę ma całą tu po wsiach, a sitków to jest w Polsce od groma :-) takie popularne nazwisko mamy :-D

Cześć dziewczyny mogę się do was dopisać? ja dopiero staram się od lutego, co prawda krótko, ale mam nadzieje że już niedługo się uda.

witaj :-) zapraszamy

ja narazie spadam, bo przyjechał kolega i zdaje relację z terenów zalewowych. jest masakra. siadam w auto i jade pomóc ewakuować ludziów :-)

jak na razie tylko prolaktyna sporo ponad norme, od mojej lekarki dostałam bromocorn, po którym okropnie się czułam, ale już się przyzwyczaiłam i jest ok, a tak sama z siebie biorę od stycznia tylko kwas foliowy, jeżeli i w tym cyklu się nie uda to znowu wybiorę się na wizytę, może przepisze mi też coś dodatkowego.

żabka będzie wieczorem, bo oprócz wizyty u gina jechała też do szwagierki (chyba). w każdym bądź razie ma coś jeszcze innego do załatwienia

raczej nie. mój małżyk rodzinę ma całą tu po wsiach, a sitków to jest w Polsce od groma :-) takie popularne nazwisko mamy :-D

witaj :-) zapraszamy

ja narazie spadam, bo przyjechał kolega i zdaje relację z terenów zalewowych. jest masakra. siadam w auto i jade pomóc ewakuować ludziów :-)

to straszne co sie dzieje :(

O faktycznie, ja swojej włączyłam bajki na tvn style, siedzi ogląda, a ja mam chociaż chwile czasu dla siebie, bo tak to urwanie głowy.

Moja tez uwielbia oglądac bajki a najbardziej to franklina, olinka,myszkę miki,barneya i leniuchowo.jest w czym wybierać i też jak włącze to jest chwila spokoju bo teraz to przechodza trudny wiek :) ......jak nastolatki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szkoda, że niema cudownej tabletki po której od razu zachodzi się w ciąże. Ja z pierwszą ciążą nie miałam żadnego problemu chociaż prolaktynę miałam dwa razy wyższą niż teraz i nie brałam żadnych leków na jej obniżenie, udało się w pierwszym cyklu starań dlatego myślałam że i tym razem tak będzie a tymczasem:-(.

Moja tez uwielbia oglądac bajki a najbardziej to franklina, olinka,myszkę miki,barneya i leniuchowo.jest w czym wybierać i też jak włącze to jest chwila spokoju bo teraz to przechodza trudny wiek :) ......jak nastolatki :)

Gabi też uwielbia Franklina, Ruperta, Scooby doo, Tabaluge, też długo by wymieniać, dobrze chociaż że są w telewizji te bajki, bo przy takiej pogodzie to nie wiem co by ta moja gwiazda robiła i tak chodzi smutna bo dawno nie byla na placu zabaw no i rowerem od soboty nie jeździła:-).

reklama
witam sie wieczorowo :)
witaj majusia :)

jak na razie tylko prolaktyna sporo ponad norme, od mojej lekarki dostałam bromocorn, po którym okropnie się czułam, ale już się przyzwyczaiłam i jest ok, a tak sama z siebie biorę od stycznia tylko kwas foliowy, jeżeli i w tym cyklu się nie uda to znowu wybiorę się na wizytę, może przepisze mi też coś dodatkowego.

a ile mialas prl jesli mozna zapytac bo ja tez odebralam wynik i podwyzszona 36,2 a norma do 29.9

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry