izus180584
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny mogę się do was dopisać? ja dopiero staram się od lutego, co prawda krótko, ale mam nadzieje że już niedługo się uda.
Hej zapraszamy do nas
Widze że nasze dzieci sa w tym samym wieku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny mogę się do was dopisać? ja dopiero staram się od lutego, co prawda krótko, ale mam nadzieje że już niedługo się uda.
Hej zapraszamy do nas
Widze że nasze dzieci sa w tym samym wieku![]()
A czy ktoś wie co u Żabki bo dziś miał wizytę u lekarza?
może wasi panowie sa spokrewnieni ;p

zapraszamy u nas jest fajnieCześć dziewczyny mogę się do was dopisać? ja dopiero staram się od lutego, co prawda krótko, ale mam nadzieje że już niedługo się uda.
zapraszamy u nas jest fajnie![]()
staramy się :-)dziś właśnie zaczęłam was trochę podczytywać i postanowiłam się dopisać, fajna macie atmosferkę na forum.
żabka będzie wieczorem, bo oprócz wizyty u gina jechała też do szwagierki (chyba). w każdym bądź razie ma coś jeszcze innego do załatwienia
raczej nie. mój małżyk rodzinę ma całą tu po wsiach, a sitków to jest w Polsce od groma :-) takie popularne nazwisko mamy
witaj :-) zapraszamy
ja narazie spadam, bo przyjechał kolega i zdaje relację z terenów zalewowych. jest masakra. siadam w auto i jade pomóc ewakuować ludziów :-)
O faktycznie, ja swojej włączyłam bajki na tvn style, siedzi ogląda, a ja mam chociaż chwile czasu dla siebie, bo tak to urwanie głowy.
Moja tez uwielbia oglądac bajki a najbardziej to franklina, olinka,myszkę miki,barneya i leniuchowo.jest w czym wybierać i też jak włącze to jest chwila spokoju bo teraz to przechodza trudny wiek......jak nastolatki
![]()
jak na razie tylko prolaktyna sporo ponad norme, od mojej lekarki dostałam bromocorn, po którym okropnie się czułam, ale już się przyzwyczaiłam i jest ok, a tak sama z siebie biorę od stycznia tylko kwas foliowy, jeżeli i w tym cyklu się nie uda to znowu wybiorę się na wizytę, może przepisze mi też coś dodatkowego.